Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Bocs !

Akkor most inkább gyorsan bevallom, hogy Algol-68, Fortran IV -el kezdtem a programírást, script nyelvnek a Focal meg a TECO-macro volt. A PC-ken meg a FoxBase, Clipper volt számomra elérhető. Ez utóbbiról (illetve az MS-DOS ]dir parancsáról) is csak azért váltottam egy ilyen hiper/szuper csilivilire, mert a Windows ékezetes karakterei nem stimmelnek az MS-DOS karaktereivel
Azon meglepődtem, hogy milyen komplikált Windowsban megoldani a képernyőre való kiírás várakozás nélkül. (Gondoltam ott marad nyitva az ablak, majd becsukja akit zavar.)
Az programot (és elődjeit) CD, DVD tartalmak nyilvántartására használom. Egy alkönyvtárban gyűjtöm az ilyen file-okat, melyeknek a neve azonos CD, DVD nevével.
Keresésre az intéző keresőjét használom. Ez egy újabb, remek lehetőség, hogy a csv file-t meg tudja nyitni pl. táblázat kezelő is.A dupla kattintásos indítás külön jól jön, ha az ismerősöm is használni fogja.
Tegnap már próbálgattam a cscript.exe -vel való futtatást, a jelenlegi verzió ugyanúgy fut, sajnos az echo utasítást már eltüntettem belőle. Késő volt és már fáradt voltam. Nagyon kimerít engem ez az objektum orientált programozás.

Köszönöm a tanácsokat !

Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Filmvilág
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest