- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
No igen, néha érthetetlen lenni, menni kéne logopédus :)
Két részből áll a dolog, ami összefügg. Van ez a vírusos CD, ami ugye teljesen ok, mert melléklet és nem én írtam rá a vírust, tehát ez ok. De ha én vírust írok CD-re akkor az már nem ok. Vagy igen? Elvileg csak forráskód-állapotban tárolhatom a vírusokat CD-n (vagy akármin), nem? Ebben javítsatok ki ha tévedek. -
Nimrod
addikt
válasz
Don Vittorio #11 üzenetére
Ne guberáld a címem! :) Az eredeti volt a kérdés! Ha forráskód-állapotban van, akkor bármikor le lehet fordítani és tesztelni, utána meg törölni. Erről lenne szó.
-
Nimrod
addikt
Önkicsomagolós fájlban a becsomagolt fájl van megfertőzve, és amiket eddig teszteltem vírusirtókat, azok csak kibontott állapotban ismerik fel (már amelyik). Pl. a TBAV nem ismerte fel, de a tisztító alegysége simán leszedte :DDD
Ha jól tudom, van valami, hogy büntetendő a vírus írása vagy terjesztése, ezért kérdeztem. -
Nimrod
addikt
Itt egy kis jogi kérdés jön. Hiába tanultam üzleti jogot, erről nem szólt a fáma :) Nem akarom vírusokkal elárasztani a világot :) csak tesztelném velük a vírusirtókat (egyébként a vírusos CD-mmel is azt csinálom, így kiderül, hogy bírkózik a zip-be ágyazott vírussal).
Érthető voltam? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V30 - vezércsel
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest