- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
No igen, néha érthetetlen lenni, menni kéne logopédus :)
Két részből áll a dolog, ami összefügg. Van ez a vírusos CD, ami ugye teljesen ok, mert melléklet és nem én írtam rá a vírust, tehát ez ok. De ha én vírust írok CD-re akkor az már nem ok. Vagy igen? Elvileg csak forráskód-állapotban tárolhatom a vírusokat CD-n (vagy akármin), nem? Ebben javítsatok ki ha tévedek. -
Nimrod
addikt
válasz
Don Vittorio #11 üzenetére
Ne guberáld a címem! :) Az eredeti volt a kérdés! Ha forráskód-állapotban van, akkor bármikor le lehet fordítani és tesztelni, utána meg törölni. Erről lenne szó.
-
KovacsUr
addikt
válasz
Don Vittorio #9 üzenetére
(Mindegy, csak egy kis fogalmi zavarról van szó, helyettesítsd be mindenütt a 'forráskód' szót 'becsomagolt'-ra)
-
Don Vittorio
őstag
Azért én még mindig nem értem. Ha CD-n van becsomagolva fertőzött file, az nem forráskód. Ha meg forráskód, akkor az nem fertőz, és nem találja meg a vírusirtó...
-
Nimrod
addikt
Önkicsomagolós fájlban a becsomagolt fájl van megfertőzve, és amiket eddig teszteltem vírusirtókat, azok csak kibontott állapotban ismerik fel (már amelyik). Pl. a TBAV nem ismerte fel, de a tisztító alegysége simán leszedte :DDD
Ha jól tudom, van valami, hogy büntetendő a vírus írása vagy terjesztése, ezért kérdeztem. -
Nimrod
addikt
Itt egy kis jogi kérdés jön. Hiába tanultam üzleti jogot, erről nem szólt a fáma :) Nem akarom vírusokkal elárasztani a világot :) csak tesztelném velük a vírusirtókat (egyébként a vírusos CD-mmel is azt csinálom, így kiderül, hogy bírkózik a zip-be ágyazott vírussal).
Érthető voltam? :)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest