- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
fifi_addict
tag
Előttem szólók kételkedtek, de nálam volt valami, amit nem mutatott ki semmi, igaz, nem is vártam meg, amíg valaki azonosította. MSN le (két nappal előtte olvastam valamit), system backup kikapcs és törlés, virusírtó újratelepítés (linux alól kellett levennem a netről, mert már csökkentett módban sem volt hálózat
). Pucolás után nem mutattak ki semmit, pedig az Ad-aware-t is visszatettem... de ezek után meggyógyult a rendszer .
. MSN azóta sincs.
Adware.TargetSaver.A vírus volt kimutatva 1 hét múlva néhány példányban a virusbuster által... full sp2 full frissített rendszer mindig... (bár lehet, hogy én raktam fel valami ingyenes progival...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest