- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezuhu
aktív tag
Hangsáv lementésére én a Nandub-ot használom.
Ha az audio-t direct stream copy-ra állítom, és a save wav parancsal lementem az avi-ban lévő hangsávot, mentéskor a file neve után írom az avi-ban lévő hangsáv eredeti kiterjesztését is /ha mp3 van az avi-ban, akkor .mp3, ha ac3, akkor .ac3/.
A direct stream copy-nál nem konvertál a progi, csak alapban a kiterjesztést rakja "tévesen" wav-nak.
A Nandub ráadásul jól kezeli a változó bitrátájú hangsávokat is. -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Misi 007 #1316 üzenetére
Avi-t vagdosásnál ami fontos, hogy csak keyframe-mel kezdődhet az avi /ebből kifolyólag vágni az elejét csak keyframe-nél lehet/.
A lenti gombok között, ha jól rémlik, a kulcsokkal jelölt gombokkal lehet az előző, vagy következő keyframe-re ugrani.
Itt lehet vágni, és a vágás ilyenkor pontosan itt lesz.
Ha nem keyframet jelölsz ki az avi kezdetének, gondolom a közelebbi keyframe-nél fog vágni.
Az avi vége bármelyik képkocka lehet, nem muszály keyframe-nek lennie.
Remélem tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest