- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Google Pixel topik
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarzaan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdés. Hogy tudnák egy aviba pont egy helyen beletoldani kb 1 másodpercnyi fekete képet, ill hogy tudnék egy avi MP3-as hangjából kivenni 1mp-t. A hang közepéből kéne. Vagyis nem pont a közepéből, hanem a film/hang egy meghatározot pontjáról. A film elején ugyanis csúszik a hang, viszont kb. a 3/4-étől meg pont jó. Vagyis interleave opció használata vagy a teljes hang meg nyújtása nem járható út. Előre is köszi a segítséget.
Tarzaan -
Tarzaan
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Szerencsére már sikerült megoldanom a problémát! Egyszerűen megynújtotta ma hangot a Goldenwawe nevű programmal. Nem volt bonyolult, csak sok szabad hely - 8-10GB - kellett hozzá.
Most viszont ugyanilyen gondom van wmv-s filmek esetében a wma hanggal. Csak ott bonyolultabb a dolog, mivel a hossz látszólag stimmel, csak éppen a hang csúszik. méghozzá nem egységesen - ami interleave-eléssel megoldható lenne, hanem az elején csak egy kicsit, a végén meg jobban. Az oggnál rövidebb volt a hang, ami miatt egyszerű volt megnyújtani, itt viszont csökkenteni kéne, ami nehezebb, mert nem tudom pontosan mennyire, találomra próbálkozok, és közelítéssel kerülök egyre közelebb a célhoz. Már majdnem jó a dolog, de még mindig nem telejes a siker. Mondjuk ez nem Virtualdub-os téma, mert az nem kezeli a wmv-s cuccokat, de nem tudtok valamit ajánlani ami pontosan lementi a hangot? Direktben bármivel konvertáltam (TMPEGEnc; WMV to AVI;MPEG;WMV Converter; stb...) nem jött össze.
[Szerkesztve] -
Tarzaan
csendes tag
Nem a lementett ogg átalakításával van gond - arra jó a Cdex is, meg tasszem a Sony Soundforge-is - hanem azzal, hogy egyedül a VirtualDubMod-al tudom demuxolni, és sajnos a demuxoláskor az ogg hossza ne megyezik meg a film hosszával. Valamivel rövidebb. De nem a végéből hiányzik valamennyi, hanem arányosan összement,
-
Tarzaan
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nagyjábl átfutottam a topikot, de nem találtam választ a kérdésemre. Szóval a gondom az, hogy van egy avi-m ogg-hanggal, és mivel ezt nem tudom semmivel DVD-re konvertálni, és a DivX playerek sem szeretik, MP3-as hangot akarok rá tenni. A gond a hang lementésével kezdődik. Az általam ismert programok közül a VirtualDubMod tudja egyedül kezelni, de a demuxolt hang(egyből wav-ba nem lehet menteni) sajnos nem ugyanolyan hosszú, mint az eredeti(1:38 perc 57mp a lementett hang a film 1:40 perc 02mp-s hosszához képest). Minden rajta van, vagyis nem a vége vagy az eleje nem jött le, csak a hossz nem stimmel. Hogyan lehetne akár a Virtualdub/VirtualDubMod/Nandub hármassal, akár valamilyen más programmal orvosolni ezt a problémát? Pl. valahogy arányosan megnyújtani az MP3-at, ami elvileg megoldás lenne a problémámra.
Esetleg ajánlanátok valami más programot, ami pontosan lementi waw-ba az ogg-hangsávot? Próbálkoztam már néhánynal, de nem ment, ezért gondolom hogy az MP3 ''megnyújtása'' lehetne a megoldás.
Ui: bocs ha esetleg túl láma kérdés lenne, de csak most kezdek komolyabban érdeklődni a komolyabb kódolási dolgok iránt, ez pedig szerintem eléggé speciális probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivaldi (böngésző)
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-book olvasók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest