- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szalma
őstag
-
VladimirR
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #246 üzenetére
lehet, hogy semmit
merd le a forrast is, amirol felvetted a hanganyagot
javitani valami hangszerkesztovel tudod, vagy ha komolyabb progival vagod a video ala, ott lehet nyujtani (asszem premier tud ilyet, de az ugye fizetos)
szerk.: amit javasolt programot, abban van ra lehetoseg, hogy uj hosszt adsz meg a hangsavnak, es ennek megfeleloen ''szethuzza'', vagy ''osszenyomja'' azt
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #239 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a sima vdubbal hogy sikerült megcsinálni, hogyha valóban mp3 volt a külső forrás (esetleg wav ba bújtatott mp3 lehetett), de talán az a baj, hogy utána nem tömörítetted be, hanem pcm-en hagytad, és azért foglal ekkora helyet.
Hangfelvételben nem igazán vagyok jártas, de ilyesmit goldwave-vel szoktam csinálni. -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #236 üzenetére
Virtualdubmod-ot használj.
Megnyitod a videot, streams/stream list menü. Adott lesz egy hangsáv duplaklikk rá vagy disabled gomb, ezzel letiltod. Majd add gomb, kiválasztod a kívánt hangsávot, miután berakta, jobb klikk rá, és direct stream copy(ha nem akarod áttömöríteni). Okézod az ablakot, majd mented.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest