Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #494 üzenetére
Ez egy mpeg file? És mi a célod vele, avit akarsz csinálni belőle?
-
Lortech
addikt
válasz
Winner_hun #321 üzenetére
Mert nem állítottál be megfelelő tömörítést (vagy mert nem direct stream copy).
másikra:
Mpeg2-t úgy lehetne megoldani vdubbal, hogy vdub indít, első fájl megnyit, frame servert csinálsz belőle, majd megnyitsz egy másik vdubot, és ugyanígy jársz el a második résszel is, majd egy harmadik vdubbal megnyitod a frameserveren keresztül az első, majd appenddel a második részt (frameserven keresztül), közben lehet hogy még filterekkel szórakozni kellesz az egyes videoknál, ha nem azonos a felbontás vagy ilyesmi. (mert a végtermékben ugye már egységes kell legyen). Egyébként ha teljesen ugyanaz a videok formátuma, és jellemzői, akkor célszerűbb valami mpeg vágó programmal csinálni (pl tmpgenccel is össze tudod kapcsolni), feltéve, ha jó az mpeg végterméknek, és nem akarsz avi-t belőle. (virtualdubbal nem fog menni az mpeg összekapcsolása, anélkül, hogy aviba át kéne tömörítened az egészet)
(nem tudom most leellenőrizni, hogy működnek-e () a fentiek, mert nem vagyok otthon)
[Szerkesztve] -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #239 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a sima vdubbal hogy sikerült megcsinálni, hogyha valóban mp3 volt a külső forrás (esetleg wav ba bújtatott mp3 lehetett), de talán az a baj, hogy utána nem tömörítetted be, hanem pcm-en hagytad, és azért foglal ekkora helyet.
Hangfelvételben nem igazán vagyok jártas, de ilyesmit goldwave-vel szoktam csinálni. -
Lortech
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #236 üzenetére
Virtualdubmod-ot használj.
Megnyitod a videot, streams/stream list menü. Adott lesz egy hangsáv duplaklikk rá vagy disabled gomb, ezzel letiltod. Majd add gomb, kiválasztod a kívánt hangsávot, miután berakta, jobb klikk rá, és direct stream copy(ha nem akarod áttömöríteni). Okézod az ablakot, majd mented.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- EA Sports WRC '23
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest