Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
Mindenem 32 bites és a helyzet egy jottányit sem javult, azaz fehér pöttyös, ugyanúgy mozgó kimenet. Csak 1 beállítást változtattam meg: "no borders"-re a Pass 2-ben. Mivel ezt olvastam:
"Yes, Deshaker is 32 bit so you need to run the 32 bit version of VirtualDub. Download and install additional codecs to get around the AVI issue. The simplest is DivX which VD can read. Output is to raw AVI though so you'll need quite a bit of hard drive space.",
ezért először a FormatFactory-val az avi/divx kódolást választottam, a hang maradt mp3-on. (A hangra nem is lenne szükségem, mert a legtöbbször külön kimentem wav-ba.). A Pass 1 és 2 után, mentés előtt még bejelöltem az old format avi - vagy valami hasonló lehetőséget.
HELP! Kérlek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Vírusirtó topic
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest