Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2089 üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:
Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:
Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár #2087 üzenetére
Köszönöm, Drótszamár! Ez egy rövid próbavideó, de a lényeg, a kameramozgás, benne van:
A Pass 1-nél még nem állítottam outputot (ezt egy leírásban sem találtam), csak a Pass 2 után, a mentésnél: old format avi Minden beállítást változatlanul hagytam (kivéve a Pass 2-nél a no borders-t) azért, hogy csak egyszer az életben kapjak már pöttyetlen kimenetet!!!
Egyébként tegnap este bukkantam erre az oldalra, rendesen leírja, persze kérdés, hogy működik-e?
-
Vinca
csendes tag
Mindenem 32 bites és a helyzet egy jottányit sem javult, azaz fehér pöttyös, ugyanúgy mozgó kimenet. Csak 1 beállítást változtattam meg: "no borders"-re a Pass 2-ben. Mivel ezt olvastam:
"Yes, Deshaker is 32 bit so you need to run the 32 bit version of VirtualDub. Download and install additional codecs to get around the AVI issue. The simplest is DivX which VD can read. Output is to raw AVI though so you'll need quite a bit of hard drive space.",
ezért először a FormatFactory-val az avi/divx kódolást választottam, a hang maradt mp3-on. (A hangra nem is lenne szükségem, mert a legtöbbször külön kimentem wav-ba.). A Pass 1 és 2 után, mentés előtt még bejelöltem az old format avi - vagy valami hasonló lehetőséget.
HELP! Kérlek!
-
Vinca
csendes tag
Sziasztok! Deshaker-problémám van. Több beállítást is leszedtem, de akárhogy is állítom a Pass 1-et, majd a Pass 2-t, az eredmény nem javul egy csöppet sem, ráadásul a kimentett videó tele van fehér pöttyökkel. Csak egy 7 másodperces, 640x480, mpeg4 videóról van szó. A FormatFactory-val konvertáltam avi-ba, mpeg4/Xvid kódolóval. (A javítandó 3 perces lenne, de addig nem akarok tovább kínlódni vele, amíg a röviddel nem jutok eredményre.) Ráadásul tömörítetlen avi-ba kell majd mentenem a jót, hogy szerkeszteni tudjam a Vegas-szal.
Borzasztóan sajnálom, hogy ilyen láma vagyok, nyilván mindenki gond nélkül használja ezt a filtert. A neve: Gunnar Thalin, v 1.8 a VirtualDubMode 1.5.10.2-ben. (A VDub 1.9.11 pluginjai közé nem lehetett bemásolni.)
Előre is kösz a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó számítógép
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest