Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zoli1982 tag Sziasztok, van egy kis problémám, és már kiakaszt  
 Szóval van egy két CD-s film, amit egyesítettem VirtualDub-ban de a hang AC3, amit az asztali DVD-lejátszóm nem esz meg... Leszedtem és átalakítottam wav-ba ( Audio--->Comression-nél MPEG Layer-3-at állítottam be 96KBits/s, 48000HZ, Stereo 12Kb/s)
 Namost valamiért ezt se eszi meg az asztali dvd-lejátszó, nem tudom miért, amikor támogatva van 
 Mind1 mondom, akkor átalakítom a hangot MP3-ba (Audio--->Comression-nél MP3) és úgy játszom le... Na azt le is játsza(ná) ha tömörítés közben nem álna meg 32%-nál az egész VirtualDub... Egyedül a kiszámított idő és az eltelt idő mozdul, de a többi nem 
 És még annyit, hogy Biztos hogy nem a két CD egyesítése miatt van a probléma, mert 1 CD-s filmnél is ugyanúgy megáll 32%-nál...
 Itt van két kép a ''jelenségről'' ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060102/dub1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) ![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/060102/800453671dub_www.kepfeltoltes.hu_.jpg) 
 [Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hardcore café
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Hagyományos és extrém roller, kickbike, Boardy topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest