Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Nem találtam megfelelőbb topicot.
Valamely DirectShow Filter ütközésem lehet, mert ha a Graphedit-ben az insert filter menüben megpróbálom kinyitni a "DirectShow Filters" ágat, akkor azonnal kilép. Pár napja még működött, igaz, azóta telepítgettem egy csomó videólejátszó, encoder programot, biztosan ezek közül valamelyik okozzza a gondot. Nagy szükségem lenne a graphedit-re, de emiatt nem szeretném újrahúzni a windows-t (xp pro sp2 hun). Manuális DS filter regisztrálgató/unregisztrálgató programokat már találtam, de lehetetlenségnek tartom kipróbálgatni azt a hegyomlásnyi kombinációt.
Nincs DS filter ütközésre automatikus program?(lejátszással, meg amúgy semmi más videó, audió szerkesztgetéssel nincs problémám, codec csomagot sem raktam fel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Audio-Technica ATH-M20x monitor fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest