Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Csupán ki akarom próbálni, hogy milyen ez az új win8 kitapasztalni teljesen a használatát. Ha nem játszom rajta, nem telepítgetek mindenféle progit, akkor rendben leszek?
Ja és köszi a segítségedet!
Amúgy ekkor hova telepít a virtuális win8? A gazdagépre vagy ezen a virtuálison hozz létre adatokat? -
Donvit078
tag
igen csak akkor én valószínűleg ott néztem be a dolgot hogy hiába teszem fel ezt a progit erre még telepíteni kell egy operációs rendszert is ha jól értem mert én azt hittem hogy az én oprendszeremet fogja megosztva használni de ezek szerint téves képzelgésem volt ez csak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest