Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donvit078
tag
Ja semmi bocs
megint hülye voltam legördülő menüt nem húztam lejjebb 
-
Donvit078
tag
és azt hogy lehet megcsinálni hogy egérrel tudjak áthúzni dolgokat a virtuális gépre mert akár mit állítok nem engedi
-
Donvit078
tag
sikeresen telepedet de se a naton se bridgen nem jön be az internet kapcsolat mi lehet a gond?
-
Donvit078
tag
Köszönöm mindenkinek most teljesen felvilágosodtam ebben a témában
Teljesen téves elképzeléseim voltak a virtuális géppel kapcsolatban most már rájöttem hogy ez csak a keretet biztosítja egy virtuális rendszernek de magát a rendszert fel is kell még telepíteni
köszönöm. -
Donvit078
tag
igen csak akkor én valószínűleg ott néztem be a dolgot hogy hiába teszem fel ezt a progit erre még telepíteni kell egy operációs rendszert is ha jól értem mert én azt hittem hogy az én oprendszeremet fogja megosztva használni de ezek szerint téves képzelgésem volt ez csak

-
Donvit078
tag
jaaa hogy itt még telepíteni is kell rendszert én hülye azt képzeltem hogy letöltök egy ilyen programot és minden frankó azzal együtt telepszik vagy valami megosztott módon használja az oprendszeremet de akkor ezek szerint telepíteni kell egy külön operációs rendszert is?
-
Donvit078
tag
-
Donvit078
tag
Üdv,
Segítsen valaki mert megőrülök telepítettem a ms virtual pc-t is és a virtual boxot is de használhatatlan eddig mindkettő fatal:not bootable medium found beleőrülök hogy bootáblát keresnek amikor feltelepedtek már mi ez mit nem találnak??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- League of Legends
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megint hülye voltam legördülő menüt nem húztam lejjebb 
Teljesen téves elképzeléseim voltak a virtuális géppel kapcsolatban most már rájöttem hogy ez csak a keretet biztosítja egy virtuális rendszernek de magát a rendszert fel is kell még telepíteni