- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Miután ebben az ablakban uninstallálta a VirtualBox-os sort, írjon be egy admin parancssorba 2 sort, és indítsa újra a gépet (az esetleges fix IP-ket jegyezze meg, mert minden IP automatikusra állítódik):
netsh winsock reset
netsh interface ip reset %temp%\resetlog.txt
Ha ez nem oldja meg, akkor a VirtualBox-nak semmi köze a problémához. -
Kakumix
senior tag
Unokatesódnak egy Eset tűzfala van telepítve, esetleg mindkettő?
Megtaláltam, mi lehet az ismeretlen hálózat, bár nem értem teljesen
Angol windowst használok és a Status oszlopban írja a Virtualbox Host-Only Network kártyára, hogy "Unindentified network" magyarul "Nem azonosított hálózat". Valójában úgy tűnik, hogy nem státuszt jelez az oszlop, hanem csak a hálózat nevét írja ki ide a windows, ha az be van állítva pl. a router-en. Ha nincs beállítva akkor jön az "Ismeretlen" hálózat szöveggel.
Legalábbis nekem, a routeren beállított SSID nevet jelzi ki ebben az oszlopban. Szerintem ez nem jó nyom.
-
Kakumix
senior tag
Igen, láttam, és én is a fizikait piszkáltam. A többit amit írtál nem értem
Tűzfalat - a windowsén kívül - már évek óta nem használok. Egyébként nem vagyok otthon a hálózatokban, csak ismerek valakit, aki már látott olyat és sajnállak, hogy csak én jutottam neked, aki próbál segíteni
-
Kakumix
senior tag
-
Kakumix
senior tag
Pontosan nem értem a problémát, de ha letörli a Virtualbox-ot még jó, hogy leszedi a saját maga telepítette virtuális hálókártyát majd a hálózatot hiszen már nem "létezik" az a virtuális hálókártya, amin a hálózat működött.
Azt kéne megtudni, hogy mit csinált, a windowsban, hogy működésre bírja az internetelérést, a virtuális hálózaton és ezt visszacsinálni. Internetmegosztás, IP cím állítás, DNS kiszolgáló beállítása vagy ilyesmi. Bár amit írsz VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter szerintem nem is tud kimenni az internetre, hiszen a neve is az, hogy Host-Only (magyarul: csak a gazdagép). Ha mégis sikerült neki megoldania, akkor ezt kell visszacsinálni -
Syl
nagyúr
Nene! Elindítod a VirtualBoy-ot, létrehozol egy virtuális gépet. Abba beletelepíted a kiszemelt oprendszert. Amikor végez és fut a virtuális gép, akkor jön a "devices" menüpontban az "install guest additions". 5-10 másodpercig nem történik semmi, majd a virtuális gépen belül elindul a telepítő.
-
Syl
nagyúr
Virtuális környezetben csak virtuális VGA működhet. Hozzá drivert (valamint egyéb cuccokat) a Guest Additions tartalmaz (amikor fut a virtuális gép, akkor "devices", "install guest additions" menüpont.
Nálam ettől a win8 összef**ta magát.
Pedig állítólag win7 drivereket tud használni. Nem úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Revolut
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest