Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Érdekes... Nekem, ha pl. rádugom a pendrive-ot, akkor megjelenik win7-en, aztán a VB ablakán kijelölöm az USB-s cuccok közt a pendrive-ot, és rákattintok, és akkor "Elfog"-ja.
A webkamerát viszont már próbálta telepíteni, nem sikerült online sem, és ez nem olyan, mint az xp... fogja magát, és meg sem jelenik, nem figyelmeztet állandóan, hogy telepítsem. Elég rossz, hogy még az eszközkezelőben sincs... De lényeg, hogy addig nem tudok elfogni semmit, amíg nem látom. Azt te nem tudom, hogy hogy csináltad.. Nekem így működik. Pedig, ha úgy működne, ahogy mondod, jó lenne, mert feltelepítettem a VB-os XP-re, most jönne az, hogy csatlakozik, és telepíti magát... De nem tudom csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest