Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Érdekes... Nekem, ha pl. rádugom a pendrive-ot, akkor megjelenik win7-en, aztán a VB ablakán kijelölöm az USB-s cuccok közt a pendrive-ot, és rákattintok, és akkor "Elfog"-ja.
A webkamerát viszont már próbálta telepíteni, nem sikerült online sem, és ez nem olyan, mint az xp... fogja magát, és meg sem jelenik, nem figyelmeztet állandóan, hogy telepítsem. Elég rossz, hogy még az eszközkezelőben sincs... De lényeg, hogy addig nem tudok elfogni semmit, amíg nem látom. Azt te nem tudom, hogy hogy csináltad.. Nekem így működik. Pedig, ha úgy működne, ahogy mondod, jó lenne, mert feltelepítettem a VB-os XP-re, most jönne az, hogy csatlakozik, és telepíti magát... De nem tudom csatlakoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest