Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Csak azokat, amiket használni akarsz USB eszközként(!) a Guest alatt. Én nem adtam hozzá szűrőket, anélkül is működik (igazából, ameddig nem érdekel, nem fogom megtudni, mert amire nekem kell, ahhoz így is jó, nem fogok kísérletezni
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.