Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
jolmegmondom
üzenetére
Csak azokat, amiket használni akarsz USB eszközként(!) a Guest alatt. Én nem adtam hozzá szűrőket, anélkül is működik (igazából, ameddig nem érdekel, nem fogom megtudni, mert amire nekem kell, ahhoz így is jó, nem fogok kísérletezni
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), csak bekapcsoltam az USB-s támogatást, ill. az EHCI-t. Majd amit oda akarok adni a virtuális gépnek, azt a futó gép ablakának menüjéből csatlakoztatom.