- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tarolt az indiai piacon a Realme P4 Lite 5G
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Simba86
üzenetére
A magam részéről anno néztem a vmware player-t, meg a virtualbox-ot, és a box folyton lefagyott, nem nagyon akart működni, egy egyszerű ubuntu-t nem sikerült stabilan életre keltenem alatta. Most próbáltam újra, mondom hátha azóta javítottak dolgokat, de nem. Újra lepattantam róla. És ahogy elnézem az aktivitást, ilyen vagy olyan formában mindenki szembesül vele. A vbox olyasmi, mint a viccbeli "valami van, de nem az igazi".
Ami téged illet, ha windows alatt vagy, a vmware player-t tudom javasolni másik lehetőségnek. Igaz, céges dolgokra az nem free. Van még linux alatt a qemu, az free. Meg keress rá a proxmox-ra, az egyben változtatja a gépet egy VM környezetté, ha amúgy az OS nem kell neked azon a vason másra.
Az xpenology-ról így hirtelen még sosem hallottam. Fogalmam sincs, van-e rá guest támogatás.
Visszanyerni az adataidat tipikusan rendszergazda dolog. Adatmentést visszaállítani. Ugye betartottad a stabil gyakorlat kötelező szabályait, mielőtt nekiestél telepítgetni?
Türelem az van bőven. De többet segíteni sajnos nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ASUS TUF A15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7445HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest