- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki szokta használni a beépített Audio/Video rögzítési lehetőséget a programban? Nagyon megörültem neki, mert pont erre lenne szükségem, de sajnos nem tudja rendesen felvenni az audio-t, teljesen szétesik a hang, amint elindítom a felvételt. (felvétel nélkül nincs semmi gond, tökéletesen hallható)
Példa: [link] (nem ezt akarom felvenni, még csak nem is youtube-ról, csupán szemléltetésnek szántam)
VB: 6.0.22
Host: W10
Guest: W7/W10/Ubuntu (mindegyiknél ugyanaz a tapasztalat)A gépet audio beállításainál minden verziót kipróbáltam, nem segített. A virtualbox saját fórumát olvasgatom, korábbi verziókban voltak audio problémák, de azok nem kifejezetten a felvételt érintették.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest