Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éni s Canon szkennert használok, illetve csak használnék. Pontosabban a virtuális gépeim legfőbb feladata a szkennelés lenne, az összes többi cél okafogyottá vált.
Hosszú évekig ment is a dolog, azonos guest XP-vel, hostként először Win7-tel, most egy Win8-cal és két Win10-zel.
A PC-k és a Canon eszközök, illetve azok driverei nem változtak, tehát gyakorlatilag minden a régi, mégi egyik napról a másikra MINDEGYIK gépen én is ezt a hibaüzenetet kapom:A(z) Canon MP600 (((vagy MX860))) [0104] USB eszköz csatlakoztatása sikertelen a virtuális géphez: Munka XP.
USB device 'Canon MP600' with UUID {d65d1358-04cc-47e7-839a-2495ee173f06} is busy with a previous request. Please try again later.
Eredmény kód: E_INVALIDARG (0x80070057)
Komponens: HostUSBDeviceWrap
Interfész: IHostUSBDevice {c19073dd-cc7b-431b-98b2-951fda8eab89}
Callee: IConsole {872da645-4a9b-1727-bee2-5585105b9eed}Olyannyira, hogy idegességemben nulláról újrahúztam egy guest XP-t, és első indításra, első csatlakoztatási kísérletre is ezt dobja.
Nosza, készítettem egyorsan egy Win7-es virtuális gépet: dettó, az sem hajlandó átvenni az eszközt (amúgy a többi USB-eszközt sem), már elsőre arra hivatkozik, hogy folymatban van egy másik átvételi folyamat. (Helyesebben vannak eszközök, amik elsőre csak nem csinálnak semmit, aztán másodikra már arra hivatkoznak, hogy az első kísérlettel vannak elfoglalva.)A neten találtam egy csomó panaszt erre, de nekem egyik megoldás sem működött, valamint az utóbbi időben a VirtualBoxot használó ÖSSZES barátom erre panaszkodik.
Ha van valakinek ötlete, azt nagy örömmel fogadnám, mert így ez az egész rengeteg plusz munkát okoz nekem...

Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest