Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocky5
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet működésre bírni a legújabb Virtualbox remote control (RDP) funkcióját WinXP host-on Ubuntu guest OS-el? Már próbáltam nem-standard portot is megadni, de az XP távoli asztal programjával sehogy sem tudom elérni (IP címet adok meg, amin egyébként az Apache szépen elérhető).
Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sem "Null", sem "Vendég" módban nem megy. (Ubuntuban beállítottam a Távoli asztal-t, elvileg OS szinten is elérhető lenne.) Nem tudom mit lehetne még kipróbálni... Kösz előre is!