Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabiCsepregi
csendes tag
am my play cityn korlátlan idejü ingyenes játék letőlthető..Virtual villagers 1-2
-
GabiCsepregi
csendes tag
Sziasztok
én a Virtual Villagers 2(lost children)-nel játszom ....amikor aktiváltam a felfedezés második szintjét akkor ugye megtaláltam az üstöt ráhuztam az embert..ő el kezdte cipelni..én közben üzit kaptam fészen gyors rmentem ..kb fél perc volt de mire visszaléptem a játékra az üst sehol....az emberem pedig csinálta az előző feledatát--segítsetek.$$.nem zudom mit csináljak
.........amugy.. ha rajt maradtam volna a játékon hova tette volna az üstöt?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Samsung Galaxy A57 5G 256GB Awesome Gray Karcmentes állapot 8GB RAM 2029.04.10. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én a Virtual Villagers 2(lost children)-nel játszom ....amikor aktiváltam a felfedezés második szintjét akkor ugye megtaláltam az üstöt ráhuztam az embert..ő el kezdte cipelni..én közben üzit kaptam fészen gyors rmentem ..kb fél perc volt de mire visszaléptem a játékra az üst sehol....az emberem pedig csinálta az előző feledatát--segítsetek.$$.nem zudom mit csináljak
.........amugy.. ha rajt maradtam volna a játékon hova tette volna az üstöt?