Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple Watch
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gszilvi
csendes tag
Bocsi de igazából nem emlékszem arra már régen játszottam vele.Mindent megcsináltál már értem ezt a kövek megépítése a szobor kifaragása a nagy kő elmozdítása a temető elkészítése a virágos kert a halászat alatt. Pegid az aranygyereket kell vinni a növényhez ez tutti mert ha visszaolvasol oda is az van írva nekem sikerült. És ha megvan az összes technikád akkor sikerülnie kell. Próbáld meg az aranygyereket vinni minden olyan helyre amit meg kellett csinálnod. Ja és van még az elásott kincs is.De azt hiszem ha a virágoskerthez viszed az aranygyereket akkor is történik valami.
Bocsi ha nem tudtam segíteni próbálkozom emlékezni ha eszembe jut valami akkor írok.
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- GL.iNet OFF topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest