Hirdetés
- Magisk
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabiCsepregi
csendes tag
Sziasztok
én a Virtual Villagers 2(lost children)-nel játszom ....amikor aktiváltam a felfedezés második szintjét akkor ugye megtaláltam az üstöt ráhuztam az embert..ő el kezdte cipelni..én közben üzit kaptam fészen gyors rmentem ..kb fél perc volt de mire visszaléptem a játékra az üst sehol....az emberem pedig csinálta az előző feledatát--segítsetek.$$.nem zudom mit csináljak
.........amugy.. ha rajt maradtam volna a játékon hova tette volna az üstöt?

-
Pearl84
csendes tag
Sziasztok!
Van erre még valaki, aki játszik ezzel a játékkal?
-
Yókedvűcsay
csendes tag
Szija!
A leirod nekem hogy kell eljutni 1-11ig?

-
Yókedvűcsay
csendes tag
Én onnan nem tudok tovább menni,hogy az elsö négy megvan,de utána nem tudom mit kell csinálni

: -
piroszka
csendes tag
Hát én a 11esik tudom mit kell tenni -
Yókedvűcsay
csendes tag
Szijasztok!
Én is szeretném tudni mik a lépések a virtuall villagers4ben?!

-
piroszka
csendes tag
Sziasztok
Az én kérdésem az hogy ki játszik Virtual vilagers 4-et és ha igen akkor a 13-madik rejtvényben mit kell tenni?előre is köszönöm
-
Kagan
csendes tag
válasz
virtualbandi
üzenetére
Hello
Honnan sikerült meg szerezned a no limites verzióját?
Én is imádok vele játszani csak az a baj h 60 percig tudok vele csak játszani és nincs ínyemre.Nagyon sokáig eljutottam a Virtual Villagrs első részében több mint ezer kajám volt sok épületem volt és csak 5 lakosom(ezekkel jutottam el odáig).KÉRLEK SEGÍTS HOGY HONNAN TUDOM LESZEDNI A NO TIME LIMITES VERZIÓJÁT ANÉLKÜL HOGY FIZETNEM KELLENE PLLLSSSSS SEGÍÍÍTSSS.
-
Magdi821
csendes tag
Hali!
Nekem az a gondom lenne hogy eltünt az üstöm. Nem tudja valaki hogy hová lett? Elhozta az ember a farakástól de már nincs meg.
-
dorcsi1
csendes tag
Valaki tudna segíteni h hol tudom letölteni a V.V-t ingyen a teljes verziót.
Már elolvastam végig a kommentárokat de egyik megoldás sem sikerült.
Már 2 napja próbálom.
Fontos lenne.
Lécci segítsetek. -
Hajnalfény
csendes tag
válasz
Yókedvűcsay
üzenetére
Szia!
Ha a virtual villagers 2.-ről beszélsz, akkor hogy tudom kiszedni a tóbol a gongot, és hogy tudom megszerezni a 4. negyedet? Mert még nem jöttem rá!
Előre is köszi... -
Idared
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon jó kis fórum egy csomó ötletet merítettem belőle
Igaz, csak akkor vettem észre, mikor a vv1-et már végigjátszottam.
Most is megy a gépen, szorgosan jönnek mennek 90-en tenger kajával
A vv2-tőt is nyúzom, majdnem kész!
Elindult a vv3 is, majdnem éhen haltak, de időben sikerült elüldözni a cápákat
Most jönnek mennek, gyüjtögetjük a pontokat.
Ha valaki erre járna, tudna segíteni abban, hogy a VV-2-ben a lost children-ben, hogy lesz nagyrabecsült öreg? Már hetek óta mindent megcsináltam, megvan az összes puzzle, kívéve az utolsó gong darabot.
Valaki azt írta, ha nagyrabecsült öreggé válik, - lesz totem, vagy mi, amit a romokra kell helyezni, no de hogy lesz nagyrabecsült öreg? Van erre valami trükk?
A VV3-ban egyébként maguktól kitanulják a három szakmát és máris nagyrabecsültek lesznek, de itt?
Ha tud valaki segítsen, köszi! -
Tigris444
csendes tag
Persze ingyen.
-
Tigris444
csendes tag
Honnan lehet letölteni a Virtualis Villagers játékot???????
Mert tökre klassz!!
-
roszsz
csendes tag
egy kérdés.ezt a játékot hol leh et ingyé leszedni?a teljes verziót?
-
plus44
veterán
megoldottam!!!!
-
plus44
veterán
segítsetek pls. Hogy tudok tudóst csinálni?? Mert egy embert beraktam a laborba vagy hova és ki is írta hogy trainee scientis de mikor őt rárakom a cuccokra akkor azt írja ki hogy gáz lenne ha elvinném innen az adopt scientis helyett.
-
dregono
csendes tag
Hello én már nagyon vártam hogy végre játszhassak a the secret cityvel és sikeresen le is töltöttem de amikor elindítom a játékot akkor egy fekete háttérképen egy ilyen szöveg jelenik meg:
Error!
Could not open display
error code=0xc8660160.Légyszíves aki tud az segítsen mielőbb mert nagyon játszani szeretnék és sajnos rövid a hétvége
Előre is köszönöm a választ... -
multi92
csendes tag
sziasztok!
én most épp a 2-essel vagyis a the lost children-nel játszok de nem múlik el az alga!!! bármit csinálok olyan marad pedig már rengetegszer vittem oda olyan halat ami megeszi, mit csinálhatok rosszul, segítsetek!

-
mohasko
csendes tag
válasz
2csokolade2
üzenetére
Csokolade
ha beleolvasol a forumba , le van irva h. honnan lehet az egesz verziot , ingyen letolteni.
Es egy ket oldallal elobb leirtam mit hogy kell megoldani a jatekba, keresd meg. -
leander88
csendes tag
Szia Mohasko!
Csak annyit szeretnék, h nálam sem működik a C.E.... Már nemtom, mit csináljak, folyamatosan a kihalás szélén táncolnak ezek a tökkelütöttek... Valaki mentsen meg!
-
2csokolade2
csendes tag
http://www.virtualvillagers3.net/
Ezen az oldalon töltöttem le....Igazábol a google-ban írtam be a nevét és kidobta....
De ingyenes -
2csokolade2
csendes tag
igazábol nekem csak az egy van meg....

-
2csokolade2
csendes tag
sziasztok...
Új nekem ez a játék, az a baj hogy csak kaját tok gyűjteni...és építkezni...mit lehet még csinálni és hogyan? -
leander88
csendes tag
Szia!
Annyi az egész, hogy amikor letöltöd a progit és megnyitod, találsz ott egy olyan feliratú gombot, h Patch. Na, erre rákattintva tallózhatsz, és megadhatod a fájl elérési útját ( azt a helyet, ahová a játékot mentetted). Ha ez kész, akkor bezárhatod. Elég egyszer patch-elni, nem kell minden belépéskor. CSAK A reflexive.com-ról letöltött játéknál működik!!!
A demo verziót szedd le ingyenesen.
Remélem tudtam segíteni! -
leander88
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom... Szóval a vv3-ban nem esik az eső, bármit is csinálok. Kaja már nincs és már teljesen kivagyok...
-
gyorgyoske
csendes tag
sziasztok!
most kezdtük el a 3. részt viszont elfogyott a kaja. méz sincsen és már a 3 banánfát is kifosztottuk teljesen. van valakinek valami ötlete hogy hogyan lehet kajához jutni?
köszi
-
mohasko
csendes tag
-
Andikee
csendes tag
sziasztok!
A a 2. résznél elakadtam... madárijesztőt nem tudok csinálni.
valamit ki kell ásni a földből (gondolom ami a bozótvágáshoz kell), de ahoz valami eszköz kell, valami speciális nem tom mi... már az összes falulakót odaraktam, de mindegyiknél azt írja ki.
A gát megvan a farm,felfedezés és az építés 2-es szintű.
Légyszi segítsetek, mert kihalnak szegények. -
Szenka10
csendes tag
tudom, hogy már az agyatokra megyek a szánalmas kérdéseimmel, de nagyon kérlek segítsetek!! Egyáltalán nem értem, hogy tunék arról a honlaporól használható dolgot letölteni. regisztráltam meg minden, de nem tudom, hogya n tovább... rákkattintok egyre, lejön, majd csak egy internetes link lesz a letöltések mappámban.. tudom, hogy valami velem nem stimmel
de kérlek magyarázzátok el!!

-
mohasko
csendes tag
1/ Amikor megkezded a jatekot akkor a ledolt szobornal van egy pirosas-sargas kopeny ket oszlop kozott arra dobd oda az emberkeket szerre valamelyik fel kell vegye.
2/ A tenger fele van egy rakas fa az melett egy mehkas , azt kell kifustolni.Dobj embert a farakasra, az visz fat a tuzhelyre, egy masikat a vizesesek melett a szaraz fure az azt visz a tuzhelyre, utanna valamelyiket dobd a tuzhelyre es az meg fogja gyujtani.A mehkas alatt van ket fakja, dobj ra emberket o meggyujtja a tuznel a fakjat es kifustoli a meheket.Innen szednek mezzet.
3/ Amikor lessz egy tudosod azzal a szigetrol ossze kell szedd a szetszort edenyeket es van egy olyan mintha landzsa lenne azt is.Csak dobd a tudost az edenyekre.
4/ A terulet jobb felen van egy zold fuves terulet, van rajta halvanyan egy kis ut.Ennek a teruletnek a jobb felso sarkaba van egy nagylapis zold bokor, arra kell radobj egy embert es az letekeritja a lapikat.Ott lesz alatta egy nagy ko.
5/ Amikor harom embered eleri a mezogazdasagi harmas szintet akkor a varazslot dobd ra a tuzre es utana ezt a harom embert es ok negyen tancolni fognak.
6/ Harom ember kell a hatoshoz akik elertek az epiteszet harmas szintjet . Dobd oket a lipinkara es ok megjavitjak.
7/ A ter also jobb felebe van egy hegy ami alatt kodarabok hevernek.Epiteszeket kell a kovekre dobni es ok elhordjak, amig lessz alatta egy lyuk.
8/ Ezzel a helyel szembe /melett van egy kerek kobazin.Az epiteszekkel tudod rendbe rakatni.A kobazin also szelere kell oket dobni a lepcso bal felehez.
9/ A ledolt szobor mogott van egy szerpentin (ut) ami a nagy ajtohoz vezet .Fel kell vinni egy harmas szintu epiteszt az ut feleig es az allo felszobor felett az ut szelere kell dobni.Akkor o megkezdi az epitkezest, es elmegy.Akkor a varazslodat az ut ugyanazon pontjara kell dobnod es o vezetni fogja a munkat, egy epiteszt munkaba allit.A tobbit ugyanugy dobd az utra amikor mar a varzslo dirigal es ok is kezdik taszitani a szobrot.
10/ A hinta (lift ) melett a foldon van egy nagy mag.Arra dobj embert o elulteti.Amikor kezd esni az eso egy embert allits a lift laposs felere es varj.Megtelik a dezsa vizzel felemeli az embert es leesik egy mag.Azt is ultesd el.Es ezt meg kell csinalni meg egyszer.Amikor a harmadik fa kino, akkor lesz kesz a tizedik rejtveny.
11/ Egy orvossal le kell szedni a temetonel ( a nagy konel ) a fekete viragot , o elviszi a laborba, utanna meg egy ilyen viragot vitess, majd a szerpentinen levo narancs viragbol egyet.A varazslot dobd a laborustre es o kavar varazsszert.Egy emberrt dobj az ustre es az egy edenybe fog vinni a tengerbe fozetet, es utana halaszthatsz nem foglalkoznak a capak.
12/ Egy mester dokit dobj a furdomedencebe es o a korbe allo kis talkakba fog viragot tenni.Mikor vegez dobd a tuzre a dokit es fakjaval meggyujtja a viragok melett.
13/ Amig jatszol vegig gyujtsd meg a tuzet ujra es ujra mert csak ha legalabb 4-5 szor kialszik akkor jelenik meg a gyemant.Akkor az embereket dobd a vizesesre es ok el kezdik hordani a gyemantra a vizet . Onnan tudod hogy mar nem kell tobb viz, hogy hiaba dobod oket a vizesesre nem viszik a vizet. Akkor a varazslot dobd a gyemantra es o odaviszi az ajtohoz.
14/ Az egyik orvosoddal gyujtess lotuszt, ez ugyanolyan virag mint amit az aromaterapiahoz hasznaltak es ott van a furdo jobb felen a falon,utana a labor jobb felen a kaktuszbol es azon a teruleten ahol a fakat ultettek van egy bokor piros rozsa (inkabb oriasi szamocanak nez ki)na arrol is vigyel, majd a varazslod kotyvassza meg.Amikor kessz egy ember igyon belole, majd vidd a tagot a domb ala ahol a szogletes rozsaszinu ko van, es ott latsz a falon rovasirast, ott ugy dobd a palit hogy felemeled az iras fele es elengeded de ugy hogy inkabb hatrafele essen(jobb fele) es akkor fel fog szokni a koert , es el is viszi az ajtohoz.
15/ Menj egy epitesszel a szoborhoz, a labainal van egy vilagoskek ko , uvegnek nez ki, arra dobd az epiteszt , o elviszi a vizeseshez.Amikor otthagyja akkor egy tudost dobj ra o beviszi a laborba.Ott a varazslodat dobd ra o fogja elvinni az ajtohoz.
16/ Amikor az ajto kinyilik latszani fog egy diszes terem.A foldjen, kozepen lessz egy nagy kerek korong, arra kell radobni a varazslot.Ennyi.
Ha valami nem vilagos nyugodtan kerdezzetek. -
mohasko
csendes tag
válasz
Szenka10
üzenetére
En erre a kerdesre valaszoltam e-mailban is.A torrentreactoron csak regisztralni kell, a letoltesek ingyenesek,amikor rakeresel valamire a lista elejen van harom cim kulon azok penzert vannak, de alatta a tobbi ingyen van.Arra kell figyelj , hogy sideld vissza, ami azt jelenti, hogy miutan letoltotted hagyd , hogy toltson valamennyit vissza.

-
Szenka10
csendes tag
Kérdésem lenne, mégpedig: a www.torrentreactor.to címet ajánlottad, hogy onnan töltsük le a teljes játékot. Ez ingyenes? Nem igazán tudok jól angolul, és nem tudom lefordítani, miket ír ki, így nem merek rányomni a letöltésre, ki tudja mennyibe kerülne :S Kérlek segíts!
Ui.: Az 1. rész nekem megvolt, végigjátszottam, csak a 2. és a 3. játék kéne.
Előre is köszi!!Kérlek válaszolj!
Üdv.
-
domeny
csendes tag
sziasztok
tudna nekem valaki segiteni hogy hol tudom letölteni a vv3 teljes verzioját mert a demokat már kinyirtam.

-
sixy86
csendes tag
Van vezetőm is és kb 15 builderrel csináltattam, csak közben kilptem és előre állítottam az órát, amikor visszaléptem, akkor már oda fel tolták, aztán mindenki eldobott mindent és azóta, nem tudom őket rávenni, hiába rakom őket oda, nem csinálnak semmit, a főnök sem!!!Megoldást valaki???????

-
mohasko
csendes tag
Nezd meg hogy a kopeny a helyen van-e?Ha igen tedd oda az emberkeidet hogy vagye fel valamelyik, ha van fonokod akkor tedd oda hogy vezesse a munkat es utanna allitsd munkaba az epitoidet.

-
sixy86
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, hogy a szobrot már teljesen feltolták az aljával egy szintbe, de abbahagyták az építését és nem tudom folytatni, mert egyik sem csinál semmit!Hogyan tudnám folytatni?Valaki segítsen, mert enélkül, nem tudom megszerezni a harmadik követ!!!
Köszi -
mohasko
csendes tag
Persze
-
Bud Spencer1
csendes tag
Sziasztok!
Én nagyon új vagyok ebben a játékban és azt szeretném kérdezni hogy mikor elkezdek egy házat felújítani akkor minnél több emberrel csinálom annál gyorsabban megy ?

-
mohasko
csendes tag
Par otlet : amikor elinditod a jatekot a Cheat Engin-nel tudsz pontot es kajat barmennyit csinalni, a C.E. hasznalatat mar leirtam hatrebb.Ha van eleg kajad es pontod fel tudsz mindent fejleszteni,es ha Alt+Tab-bal leteszed a jatekot es a geped naptaraba (orajaba) eloreviszed 1 napot akkor 2-3 ora alatt megcsinalhatsz mindent.Mielott kilepsz datummodositasra akkor figyelj hogy minden fiatal nonek legyen bebije .
-
mohasko
csendes tag
Na a "Naturba" a capak elleni szer az a ket fekete virag a temetobol, es a labor melett balra van egy csoszeru virag,zold , es a teteje piros.

-
mohasko
csendes tag
Na megint irok,Ezeket amiket leirtam csak a "Tech" be a "Magic"-ot kifejlesztve jo.A "Naturba vannak kulonbsegek.

-
mohasko
csendes tag
a 9/- be, sem fognal a szoborepiteshez ha ugyanugy mint a 8/-ba nem keszitesz terveket

-
mohasko
csendes tag
juj javitanom kell : a 8/ -ba a kobazinnak nem fognak neki ha nincs terv.Azt ugy csinalsz hogy a labor bal felen ki van feszitve egy bor darab, es egy epiteszt ra dobsz es az megrajzolja es utanna tudod nekiallitani az epiteszeket a kobazin rendbetetelehez.

-
mohasko
csendes tag
Vegigolvastam a kommenteket de nem kaptam valaszt.Na mind egy megfejtettem az egeszet most megprobalom bepotyogni:
1/ Amikor megkezded a jatekot akkor a ledolt szobornal van egy pirosas-sargas kopeny ket oszlop kozott arra dobd oda az emberkeket szerre valamelyik fel kell vegye.
2/ A tenger fele van egy rakas fa az melett egy mehkas , azt kell kifustolni.Dobj embert a farakasra, az visz fat a tuzhelyre, egy masikat a vizesesek melett a szaraz fure az azt visz a tuzhelyre, utanna valamelyiket dobd a tuzhelyre es az meg fogja gyujtani.A mehkas alatt van ket fakja, dobj ra emberket o meggyujtja a tuznel a fakjat es kifustoli a meheket.Innen szednek mezzet.
3/ Amikor lessz egy tudosod azzal a szigetrol ossze kell szedd a szetszort edenyeket es van egy olyan mintha landzsa lenne azt is.Csak dobd a tudost az edenyekre.
4/ A terulet jobb felen van egy zold fuves terulet, van rajta halvanyan egy kis ut.Ennek a teruletnek a jobb felso sarkaba van egy nagylapis zold bokor, arra kell radobj egy embert es az letekeritja a lapikat.Ott lesz alatta egy nagy ko.
5/ Amikor harom embered eleri a mezogazdasagi harmas szintet akkor a varazslot dobd ra a tuzre es utana ezt a harom embert es ok negyen tancolni fognak.
6/ Harom ember kell a hatoshoz akik elertek az epiteszet harmas szintjet . Dobd oket a lipinkara es ok megjavitjak.
7/ A ter also jobb felebe van egy hegy ami alatt kodarabok hevernek.Epiteszeket kell a kovekre dobni es ok elhordjak, amig lessz alatta egy lyuk.
8/ Ezzel a helyel szembe /melett van egy kerek kobazin.Az epiteszekkel tudod rendbe rakatni.A kobazin also szelere kell oket dobni a lepcso bal felehez.
9/ A ledolt szobor mogott van egy szerpentin (ut) ami a nagy ajtohoz vezet .Fel kell vinni egy harmas szintu epiteszt az ut feleig es az allo felszobor felett az ut szelere kell dobni.Akkor o megkezdi az epitkezest, es elmegy.Akkor a varazslodat az ut ugyanazon pontjara kell dobnod es o vezetni fogja a munkat, egy epiteszt munkaba allit.A tobbit ugyanugy dobd az utra amikor mar a varzslo dirigal es ok is kezdik taszitani a szobrot.
10/ A hinta (lift ) melett a foldon van egy nagy mag.Arra dobj embert o elulteti.Amikor kezd esni az eso egy embert allits a lift laposs felere es varj.Megtelik a dezsa vizzel felemeli az embert es leesik egy mag.Azt is ultesd el.Es ezt meg kell csinalni meg egyszer.Amikor a harmadik fa kino, akkor lesz kesz a tizedik rejtveny.
11/ Egy orvossal le kell szedni a temetonel ( a nagy konel ) a fekete viragot , o elviszi a laborba, utanna meg egy ilyen viragot vitess, majd a szerpentinen levo narancs viragbol egyet.A varazslot dobd a laborustre es o kavar varazsszert.Egy emberrt dobj az ustre es az egy edenybe fog vinni a tengerbe fozetet, es utana halaszthatsz nem foglalkoznak a capak.
12/ Egy mester dokit dobj a furdomedencebe es o a korbe allo kis talkakba fog viragot tenni.Mikor vegez dobd a tuzre a dokit es fakjaval meggyujtja a viragok melett.
13/ Amig jatszol vegig gyujtsd meg a tuzet ujra es ujra mert csak ha legalabb 4-5 szor kialszik akkor jelenik meg a gyemant.Akkor az embereket dobd a vizesesre es ok el kezdik hordani a gyemantra a vizet . Onnan tudod hogy mar nem kell tobb viz, hogy hiaba dobod oket a vizesesre nem viszik a vizet. Akkor a varazslot dobd a gyemantra es o odaviszi az ajtohoz.
14/ Az egyik orvosoddal gyujtess lotuszt, ez ugyanolyan virag mint amit az aromaterapiahoz hasznaltak es ott van a furdo jobb felen a falon,utana a labor jobb felen a kaktuszbol es azon a teruleten ahol a fakat ultettek van egy bokor piros rozsa (inkabb oriasi szamocanak nez ki)na arrol is vigyel, majd a varazslod kotyvassza meg.Amikor kessz egy ember igyon belole, majd vidd a tagot a domb ala ahol a szogletes rozsaszinu ko van, es ott latsz a falon rovasirast, ott ugy dobd a palit hogy felemeled az iras fele es elengeded de ugy hogy inkabb hatrafele essen(jobb fele) es akkor fel fog szokni a koert , es el is viszi az ajtohoz.
15/ Menj egy epitesszel a szoborhoz, a labainal van egy vilagoskek ko , uvegnek nez ki, arra dobd az epiteszt , o elviszi a vizeseshez.Amikor otthagyja akkor egy tudost dobj ra o beviszi a laborba.Ott a varazslodat dobd ra o fogja elvinni az ajtohoz.
16/ Amikor az ajto kinyilik latszani fog egy diszes terem.A foldjen, kozepen lessz egy nagy kerek korong, arra kell radobni a varazslot.Ennyi.
Ha valami nem vilagos nyugodtan kerdezzetek.

-
Écu
csendes tag
mohasko: mielőtt kérdezel nem árt ám végigolvasni a kommenteket, hátha bennük van a válasz...
Én viszont még mindig hiába dobálom az építészeimet arra a ... szoborra... -
mohasko
csendes tag
na annyira hulye nem vagyok megkezdtem,egy no felvette a sarga ruhat , attol arra fele nem csinal semmit csak jon-megy,de gyereke szuletett.a mezet is gyujtom, es dolgot adtam mindenkinek.Sot a magot is elultettek, es most???
-
mohasko
csendes tag
Megkaptam a v.v 3-at (torrentreactor.to)Letoltottem mukodik de, fogalmam nincs hogy kezdjem.SEGITSEG

-
Écu
csendes tag
Hello!
Én ezt találtam, webfordítóval lett lefordítva:
Meglep 1-et - az első főnök. Leejti a falusijaid közül mindegyiket a köntösökön az
amfiteátrum: bármilyen falusi ápoló anyukat kivéve fővé tud válni. Ha te
nem tudja megtalálni a főnöködet rögtön, nem tud várni az anyuk már
babák és csepp ők a köntösön. (Neked ismételned kell ezt az eljárást
minden alkalommal a főnök meghal.)
2-t lep meg - a méh méhkas. Először gyújtsd meg a tüzet (fát és prohibicionistát gyűjt
füvesedik a firepitben*, azután meggyújtja a tüzet). Akkor leejt egy felnőtt falusit
az fáklyákat égetett ki a méhkas közelében. Ő/vissza fogja küldeni a fáklyát
a méhkashoz és nyugalomra a méhek tehát mézet tudsz gyűjteni.
3-at lep meg - az alkímia labor. Neked szükséged lesz egy Adept Scientistre (vagy többet
egynél). Szétszóródott a falu körül (véletlen helyszínek) vagy 2
színes fazekak (piros vagy sárga fehér csíkokkal), egy barna fazék, egy megszürkül
edény kanalakkal, és egy rövid dárda (narancssárga-barna fogantyú megszürkül
penge). Csepp, amit a mindegyik tételen levő scientist(s) és ők vissza fognak küldeni, ez
a labor - ha leejtik a tételt mielőtt eléri a labort, ez meg fog vetemedni vissza abba, hogy hol találtad meg azt eredetileg. Visszaküldeni mind az öt tételt megoldja a rejtvényt.
4-et lep meg - a halottak névsora. A térkép messzi jogánál (használat
billentyűsparancsikon 3 oda érni) van egy füves terület - a felsőrésznél
jog ez a terület egy nagy leveles bokor. Ott vannak a falusijaid, hogy kiköltözzenek
ezek a levelek, melyik fedi fel a halottak névsorát (ők haszon
építő készség; az edzett építési vállalkozók véghez tudják vinni ezt gyorsabb).
5-öt lep meg - időjárástánc. Neked szükséged lesz Level 2 Leadershipre, egy törzsi
fő, és 3 ügyes farmer. Először ejtsd le a főnököt a meggyújtott tüzeden.
Ő/időjárástáncot fog elkezdeni. Akkor leejti a farmereket a tűzön,
és be fognak kapcsolódni. Tudni fogod, hogy ők sikeresek mikor szikrázik
jelenj meg a vezetőik fölött és a lábaik alatt.
6-ot lep meg - az emelés. Neked 3-ra lesz szükséged Adept Builders és Level 2 Restoration.
Amint vetted a technikát, ejtsd le a 3 építési vállalkozódat az furcsa
gép a gyümölcsösben. Győződj meg arról, hogy a tettsorozatolvasásaik megjavítóak
az emelés. Ha helyesen tetted ezt, az emelést meg fogják javítani.
7-et lep meg - a törmelék. Neked szükséged lesz Level 2 Restorationre. Leejt egy falusit
(inkább egy építési vállalkozó) a halom térkép aljánál levő sziklán.
Ő/el fogja rakni a sziklákat, építő készséget nyer (építési vállalkozók
véghez viszi ezt feladat gyorsabb).
8-at lep meg - az ősi Bath. Neked be kell fejezned Puzzle 3
és legyen egy építőmestered. Leejti az építési vállalkozódat a táblán az
alkímialabor (ő/látni fogja azt, ha röpíted őket a labor fölött) - ő/ő
alkotni fog az a fürdőre vonatkozó tervek. Leejti az építési vállalkozóidat a fürdőn
befejezni a projektet.
9-et lep meg - a szobor. Neked szükséged lesz Level 3 Restorationre, Level 3 Leadership, egy törzsi főnök, egy építőmester, és egy befejezett fürdő (megoldott Puzzle 8). Leejti az építőmestert a táblán (melyik lesz üres, miután a fürdőt befejezik), és ő/oda fog hozni a szoborra vonatkozó terveket. Húz egy felnőtt falusit (nem egy ápoló anyu) az ajtóhoz vezető ösvény hosszában ő/ő Sees egy jó hely horgonyba a szobor, - - ez a falusi, valószínűleg sikeres ha ő/neki van valami építési készsége. Az a falusi akkor állványzatot fog építeni hogy segítsen lehorgonyozni a szobrot. A főnöködnek a szoborról szóló művet kell irányítania, annyira le kell ejtenie őt/ő a szobron elkezdeni ezt az eljárást - ha a főnök abbahagyja munkát irányítás, azután a haladás meg fog állni, amíg visszaküldöd a főnököt az övé/a kötelességei. Amint a főnök vezényel, akkor építési vállalkozókat tudsz leejteni a szobron segítségre, ami tolja a szobrot. A falusiaknak tolniuk kell a szobrot az útvonal hosszában az ajtó irányába - ez több órát fog igénybe venni (a szoborra tudsz kattintani hogy nevelj fel egy időzítőt abban az állapotsorban, amit az segíteni fog neked meghatározni, milyen hosszú elhagyják - de ez az idő attól függ, hogy veled hány építési vállalkozó történik az, hogy a projekten dolgozik, és növekedhet, ha az építési vállalkozók elhagyják a projektet). Az építési vállalkozóid néha panaszkodhatnak, hogy több szoba nincs segítségre kint - csak korlátozott számú építési vállalkozó tud a szobron dolgozni bármilyen adott időnél.
10-et lep meg - The Orchard. Neked ültetned kellene az első magodat, amint a játék kezdődik: ez az első mag a romos emelés mellett helyezkedik el: csepp az ezen a magon levő felnőtt falusijaid közül az egyik és ő/ültetni fogja azt. Hogy gyűjtsd a következő két magot, neked be kell fejezned Puzzle 6 (The Lift). Amint egy esővihar kezdődik, helyezz egy felnőtt falusit (de nem egy ápoló anyu) az emelésen (az övé/a tettsorozatának fel kellene olvasnia Standingnek a Liften) Leave-et a falusi ott az emelés eléri a legmagasabb pontját, amikor egy mag fent esni fog a fából. Ejtsd le a falusit a magon hogy ültesd azt. Neked ültetned kell 3 mag egy összegét (az eredeti plusz kettő az emelésről) befejezni a gyümölcsöst - a rejtvényt be fogják fejezni, amint mind a három fa éretté vált (és elkezd gyümölcsöt termelni - ez elvisz körülbelül 8 órát a fáért való szokásos menetsebességen, hogy érjen meg). További magok (az elsőn túl három) nem fogják ültetni, de helyette a táplálékládába fogják tenni.
(Feljegyzés: Ha neked bajod, van, amit ezelőtt odaérni az emeléshez elindít hogy menjen fel, szünetet szerethetnél tartani a játék a szóközbillentyűvel mikor látod az esőt kezdődni mielőtt megtalál egy falusit. Unpause-ba* fogsz szűkölködni a játék persze gyártmányhoz látni az állapotsorukat őket megfelelően helyezik.)
11-et lep meg - száműző a cápák. Neked be kell fejezned Puzzle 3 és legkisebb Level 2 a kiválasztott frakciódban, Nature-nél vagy Magicnél.
NATURE-NEK: gyűjti a következő füveket egy italért: 2 X Black Orchid, 1 x Pitcher Plant.
MAGICNEK: gyűjti a következő füveket egy italért: 2 X Rose, 1 x Berry.
Van egy felnőtt falusija (nem egy szoptatós anya) issza az italt. Ő/az óceánra fog vinni egy fiolát. Az, hogy a cápákkal hogyan foglalkoznak ténylegesen, a frakciótól függ kiválasztott (a természeti ital egy cápa riasztó, a varázsital megbabonázza a cápákat, úgyhogy nem fogják zaklatni a falusiakat).
12-t lep meg - aromaterápia. Neked be kell fejezned Puzzle 8, kell lennie Level 3 Medicine-ednek, és egy mesterdoktor. Ejtsd le a mesterdoktorodat a befejezett fürdőben. Ő/Lotus növényekkel fogja tölteni az edényeket a fürdő körül (tevő aromaterápia). , Azután ejts le egy mesterdoktort a tűzön hogy gyújtsd meg az égőket és fejezd be a rejtvényt.
13-at lep meg - a hamukulcs. Későbbi a játékban (legalább egy tűzciklus után - 10 óra gyors sebességen), szikrákat fogsz észrevenni a tűz körül. Megengedi a tüzednek, hogy kialudjon (nem tölti fel azt tűzifával) - egy gyémánt meg fog jelenni a hamukban. A gyémánt túl forró lesz hogy kezdetben jöjjön rendbe, (ez volt egy tűzben ne feledkezz el). Lehűteni a kulcsot, felnőtt falusiakat leejteni az legjobboldalibb a két vízesés (az, hogy hol mennek el mosodát tenni és inni őt). Vizet fognak gyűjteni és le fogják ejteni azt a kulcson. Nekik sokszor tenniük kell ezt (8-10, legalább) elérni, hogy a gyémánt eleget hűtsön le hogy érintkezzen, - a falusijaid nem fogják ismételni ezt a feladatot egyedül, úgyhogy neked el kell érned majd, hogy tegyék azt azáltal, hogy leejtik őket a vízesésen. Mikor a falusiak már nem hoznak vizet a tűznek (vissza fognak térni arra, hogy inni fognak a vízesésből, amikor leejted őket ezen), leejt egy falusit a kulcson - azt fogják elvinni az ajtónak és meg fogják oldani a rejtvényt. Neked ismételned kell ezt a lépést, ha leejtik a kulcsot mielőtt elérik az ajtót.
14-et lep meg - a függő kulcs. Neked meg kell oldanod Puzzle 3. Gyűjtsd a következő füveket egy italért: Kaktusz, rózsa, Lotus. Csinálja az italt és falusi (egy ápoló anyut kivéve) issza azt. Annak a falusinak világosnak és ruganyosnak kellene éreznie magát!. Leejti őket a rózsaszín gyémánt közelében (a függő dolog) épp a Rose növény fölött - az állapotsoruknak olvasnia kellene miközben megpróbálja elérni a kulcsot. Fel fognak ugrani, gyűjteni fogják a kulcsot, és az ajtóba fogják tenni azt. Ha leejtik a kulcsot, mielőtt miközben eléred az ajtót, neked meg kell oldanod majd ezt, próbálgass.
15-öt lep meg - a tapadós kulcs. Neked meg kell oldanod Puzzle 9. Amint a szobrot befejezik, egy gyöngy meg fog jelenni. Ott van egy építőmester, hogy felvegye a gyöngyöt - ő/azt fogja elvinni a vízesésnek hogy kész legyen, azután egy mestertudósnak szednie kell azt
fent és fényezd azt, azután legyen ott a törzsi főnök, hogy felvegye a befejezett kék gyöngyöt: a főnök arra fogja használni a gyöngyöt, hogy kapja a kulcsot az óriáskagylóból és akkor az ajtóba fogja tenni a kulcsot. (Ahogy a másik kulcsfontosságú rejtvényekkel, neked ismételned kellhet a rejtvény részeit, ha a kulcsot leejtik, mielőtt ez odaér az ajtóhoz).
16-ot lep meg - a Napi számlap. Neked meg kell oldanod Puzzlest 13, 14, és 15. Amint mind a három kulcs az ajtóban van, a nap, számlapszobát fognak felfedni. Ejts le egy falusinak a napon számlapot, amíg ez eléri a helyet a legtávolabbi bal oldalon (van három helyszín a napszámlapnak). Amikor a napfény egy gerendája üti a napszámlapot, a kísérteties alakok meg fognak jelenni a szobában. Csepp egy azokon a szellemeken levő falusit és a titkos város rejtélyét fel fognak fedni!Akit érdekel az eredeti, itt van:
http://www.virtualvillagers3.net/tips/virtual-villagers-3-the-secret-cityViszont! Nekem a szobros nem működik... Lerakom a főnököt, el is kezd irányítani vagy mi, de utána hiába dobálok bárkit bárhova a szoborra, nem csinálnak semmit... Egy kis help esetleg?
-
Yókedvűcsay
csendes tag
Nekem nem megy a szobor épités
miért?
-
mohasko
csendes tag
ha valaki befejezte a 3-ast irja le sorba a tennivalokat,legyszi

-
mohasko
csendes tag
válasz
Yókedvűcsay
üzenetére
az az epito kell , dobd ra a kore

-
kedinabg
csendes tag
jujj de jó nekem működik!! Köszönöm szépen!!!

-
Yókedvűcsay
csendes tag
Nekem master épitőm van,az azt jelenti?

Vagy 3as,hogy mindhármat megkell vásárolni vmiböl?
-
mohasko
csendes tag
válasz
Yókedvűcsay
üzenetére
3-as szintu epitesz
-
Yókedvűcsay
csendes tag
a szoborfelépitéséhez mi kell?
-
mohasko
csendes tag
válasz
kicsiildi
üzenetére
valamit megis elrontottal mert nekem a kajanal is es a pontnal is mukodik.
Magprobalom ujra elmagyarazni, sokkal konnyebb megmutatni de hatha osszejon igy is.Na tehat:elinditod a jatekot van pl. 100 kajad.Leteszed Alt-Tab-bal elinditod a c.e.-t.Megkeresed a jatek nevet a listan(Virtual Villager exe)Raklikkelsz duplan.Jobra fent(ahol irja h.Hex,utana Value) beirod h. 100.es a 100 felett raklikkelsz a First Scan-ra.Varsz addig amig legfelul a keresosav vegigtelik es bal oldalt megjelenik egy szamlista.Most vissza a jatekba,gyujtesz kajat.Pl 110.Megint Alt -Tab es a 100 amit mar az elobb beirtal magatol ki lesz jelolve.Helyere beirod a 110-et es a Next Scan-ra klikkelsz.Megint varsz h. megkeresse es oldalt a sok szam helyett most csak egy szam jelenik meg.(van mikor 2-3 de ilyenkor a legnagyobb szammal dolgozz)Raklikkelsz a szamra (duplan)egy kis ablkak jelenik meg ott lessz a szam , helyette beirod az osszeget amit akarsz es ok nyomsz.Ha a szamod elott a kis kockat kipipalod akkor az altalad beirt szam nem valtozik tobbet a jatekba tehat sose fogy el.Na most hatha sikerul.
-
mohasko
csendes tag
válasz
kicsiildi
üzenetére
a googelbe ird be CheatEngine, nagyon sok helyrol le lehet tolteni ingyen, tobb verzioja van amiket szamok kulonboztetnek meg de mindegyik jo, tudtommal az 5.3 as a legujabb.Minden jatekot lehet vele manipulalni .A hasznalata: elinditod a jatekot, megnezed mennyi penzed van vagy kajapontod ha az kell, ha meg nincs egy kicsit jatszol h. legyen valamennyi, utana Alt+Tab-al kilepsz elinditod a C.E-t a bal felso sarkaba zoldul-pirossul egy kis ikon arra klikk, a megjeleno listan megkeresed a jatek nevet, dupla klikk, es beirod az osszeget es a first scan-ra klikkelsz.Majd vissza a jatekba megint gyujtessz legalabb 1 pontot , megint Alt+Tab es beirod a masik szam helyere az uj osszeget es raklikk a next scan ra.Megjelenik alol az uj szam , azt kijavitod annyira amennyi penzt akarsz es a kis kockat kipipalod es visszalepsz a jatekba.Komplikaltnak tunik de nem olyan nagy dolog.

-
mohasko
csendes tag
Ja es amugy a Cheat enginnel barmennyi kajat es pontot lehet csinalni

-
mohasko
csendes tag
Ha a jatekbol kilepsz es a szamitogeped orajat eloreviszed pl. ket orat , az az emberkeknek tenyleg ket ora idot jelent.Pl a kisbaba gyerekke valik,vagy a megkezdett hazat befejezik.Ket oranal tobbet nem erdemes egyszerre mert rendszerint halva kapod oket.De egy ora jatekkal 3-4 napot jatszodhatsz.Eleg ha Alt-Tab-al leteszed a jatekot oramodositas alatt.

-
mohasko
csendes tag
sziasztok
en most toltottem le a Virtual Villagers 3-at, de el se tudom kezdeni.Tud valamelyiketek tanacsot adni?
Amugy a torrentreactor.to - rol toltottem le, ingyen lehet de kell regisztralni
udv

-
kedinabg
csendes tag
Én hiába itattam meg velük azt a löttyöt nem csinálnak így sem semmit!!!

-
Sajtszósz
csendes tag
Köszi az infókat!

A szobor építéséhez keverj egy koktélt:
- fekete orchidea (a temetőnél)
- tigris liliom (szobor mellett narancssárga)
- kaktuszEttől erősek lesznek az emberkéid. Ha mindenkit megitatsz, gyorsabban halad a munka. Dobáld őket a szoborhoz, és szép lassan helyrerakják.
Tulajdonképpen végeztem a játékkal, igaz, két puzzle nincs meg. Az egyik a gőzölgő edényes, a másik a vigyorgó láng(?). A többi kész. Jópofa ez a játék, nem vitás.
Még egyszer köszi a segítséget, sziasztok!
-
kedinabg
csendes tag
A fehér gyémánt a tüzben van majd ha eleget égett és kialudt ott lessz de nem lehet kivenni csak ha lehűtötted. Úgy lehet lehűteni hogy a vízesésről hordasz rá vizet. Ha eléggé lehűlt kiveheted!!
-
Yókedvűcsay
csendes tag
a fehér gyémánt merre van,és hogy lehet megszerezni?

-
kedinabg
csendes tag
Hogy tudtátok elkezdeni a szobrot építeni??
-
kedinabg
csendes tag
ÁÁÁÁ segítség!!! Nincs kajám a méhkasból már nem jön méz, és a fák sem adnak gyümölcsöt!!Hogy halakat tudjak gyűjteni ahhoz pedig el kéne érnem a magic tech második szintjét, viszont ahhoz nincs elég pontom!!! Az idővel sem tudok játszani mert kaja így sem úgy sem lesz!! Na ilyenkor mit csináljak??

-
kicsiildi
csendes tag
válasz
Sajtszósz
üzenetére
Szia!
A cápákat úgy tudod elintezni, hogy a Nature Level vagy a Magic Level s másadik szinten kell legyen. Ha ez megvan akkor megjelenik egy új ''natural herbs'' a Pitcher Plant, ami a laboratórium mellett lesz. Hna tehát pitcher plant + orchid + orchid es akkor egy emberke odaviszi azt a tengerhez és már is lehet halászni.
A fehér gyémánt ha már megvan akkor csak annyi a dolgod, hogy egy két embert odahúzol a vizeséshez és elkezdi hordani a vizet a tűzre.
És egy idő utan már nem lesz forró.
Jha és a az 5-ös puzzle...nem csak a főnök kell táncoljon hanem minden ember...felnőtt...de ha el akarnak menni mindig vissza kell húzni őket a tűzhöz...s aztán el kezd csillogni minden és kész is van...

-
kedinabg
csendes tag
Valaki letudná írni sorba a rejtvényeket?? Mert párat nem tudok közöllük!! Ja és a tech pontokat hogyan növelitek??
-
Sajtszósz
csendes tag
Kezdhetem elölről, kihalt a retye-rutya... Pedig 9 puzzle már megvolt.
Na mindegy.Pontokat úgy szerzek pluszban, hogy kicsit csalok a számítógép órájával...
Ez a kajának is jót tesz...
Kipróbáltam már jó pár főzetet, íme néhány:
Termékenység: kaktusz, 2 rózsa.
Jobban érzed magad: 3 kaktusz.
Transzba esel: 3 rózsaszínes lilás virág, (lótusz?) Még nem tudom, jó-e valamire, de ki tudja?
Amit imádnak a kicsik: 2 kaktusz, rózsa
3 építővel állíthatod fel a "liftet". Ha esik az eső, állítsd a liftre az egyik felnőttet, mindegy kit. Ha a lift másik fele megtelik vízzel, felemeli a fickót. Ha már elég magasan van, leesik egy gyümölcsmag, amit elültethetsz. Ha már 3 fád van, a többi magot "letétbe" rakja, ha már nem terem kaja, magától újra ültet egy fát.
Kaját még úgy is szerezhetsz, hogy a varázslódat odahajítod a kajatárolóhoz, Ő majd varázsol egy kicsit hozzá. A népet is tudod tanítani, már gyerekként is (A gyerekeket külön naponta 1-szer, a varázslódat dobd rá az egyik gyerekre, ekkor csak ők tanulnak, míg a nagyok húzzák az igát) Így lesznek okosak, megtanulnak ezt-azt. Ha a varázslódat a "térre" dobod, mindenki odaszalad, így okíthatod őket.
Ha van bölcs emberkéd, és kész a fürdő, aromaterápiás fürdőt csinál belőle. Mindegyik tálkába virágot rak, és lazul. Az értelmét ne kérdezzétek, még nem jöttem rá.
A varázslódat tudod a tűz körül táncoltatni. Gondolom, ha eleget táncol, valami lesz, és megvan a következő puzzle is. Ehhez még nem volt elég türelmem...
Az összes tech.pontot "kiváltottam", de igazán nincs nagy csoda. Ja, ikrek születnek, de az emberek ugyanúgy csinálnak mindent. Építenek új házat, meg egy gardrób lakást is. 5000 pontért átöltözhetsz... Szerintem a főzetekkel lesz valami turpisság...Aki tud, légyszi segítsen.
A fehér gyémántot nem tudom felvenni, mindegyik elszalad, mert forró a talpuknak... Hogy csináltátok?
A szobrot elkezdték felállítani, de abbahagyták. Nem tudom egyikkel sem folytatni, valami hiányzik...
-
Sajtszósz
csendes tag
Nos, ahhoz, hogy megszerezd a rózsaszín kristályt, itasd meg valakivel az alábbi főzetet:
-lótusz (rózsaszínes-lilás a fürdő mellett)
-rózsa
-kaktusz
Ettől nagyot tudsz ugrani.Ha valaki tudja, hogyan lehet a cápákat elhajtani, ossza meg velem a titkot.
Köszi.
-
kicsiildi
csendes tag
Már megcsináltam 8 puzzle-t...De nem tudom hogy hogyan lehetne a kagylóból kiszedni a gyöngyöt...és a másik kulcs, a rózsaszín követ se tudom leszedni onnan....a feher gyémant már meg van
Már megcsináltam a fürdőt, a barlangot...Jha és hogy lehetne gyorsabban tech pointhoz jutni??? Olyan lassan gyűl....pedig van már Master Scientist-em...
És már annyi Natural herbset gyűjtöttem de még mindig nem csinált semmi értelemeset...vagy felrobban vagy nem jó semmire... Légyszi segítsetek....

-
kicsiildi
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem vitte már végig a Virtual Villagers 3 The Secret City-t ??? Nagyon fontos lenne...mert elakadtam és sehogyse tudok tovább menni. Aki tudja hogyan kell végig játszani legyen szíves írjon....Fontos lenne...
-
kedinabg
csendes tag
Úgy lehet kajához jutni hogy miután tüzet gyújottál a méhkas mellet találsz két fadarabot ráteszed az embert, az majd odamegy a tűzhöz és kifüstöli a méheket. Utána onnan tudsz gyüjteni mézet. Utána pedig az eggyik fa alatt van egy mag ha ráteszel egy embert az elfogja ültetni utána már csak türelem kell és idővel gyümölcsöt fog teremni!!
remélem tudtam segíteni!! -
kedinabg
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem is hogy hol lehet a teljes verziót letölteni mert most már nem enged játszani vele!!

-
Yókedvűcsay
csendes tag
Én is szeretnék segitséget kérni,hogy lehetne kajához jutni,mer elfogyott az összes

-
kedinabg
csendes tag
Sziasztok.
Valaki tudna nekem segítséget adni a virtual villagers 3- hoz?
Hogy hol lehet kaját találni??
elörre is köszi -
czaniko28
csendes tag
EN AZT SZERETNEM KERDEZNI H NINCS VALMI CSALAS COD VAGY IJESMI H LEHET TOBB TECH PONTOT SZEREZNI NEKEM EGESZNAP MEGY A JATEK DE CSAK 3000VAGY MAX 4000PONTOT TUDOK MEGCSNALNI?
-
czaniko28
csendes tag
Hol lehet letolteni a teljes jatekot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Gumi és felni topik
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én a Virtual Villagers 2(lost children)-nel játszom ....amikor aktiváltam a felfedezés második szintjét akkor ugye megtaláltam az üstöt ráhuztam az embert..ő el kezdte cipelni..én közben üzit kaptam fészen gyors rmentem ..kb fél perc volt de mire visszaléptem a játékra az üst sehol....az emberem pedig csinálta az előző feledatát--segítsetek.$$.nem zudom mit csináljak
.........amugy.. ha rajt maradtam volna a játékon hova tette volna az üstöt?
Hát én a 11esik tudom mit kell tenni

Ez a kajának is jót tesz...