- iPhone topik
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
leander88
csendes tag
sziasztok
szóval innen lehet letölteni a progit:
http://www.uploading.com/files/WQX33ASW/Reflexorator_v1.2_by_ANON.__TAC_.exe.html
figyeljetek arra, hogy csak a reflexive oldaláról letöltött játékok esetében működik!!!!
www.reflexivearcade.com
keresd meg a játékot, és töltsd le a demo/trial verziót
ne indítsd el rögtön, hanem előbb patcheld be
elég az elején 1x megtenni, utána magától csinálja
remélem tudtam segíteni
-
leander88
csendes tag
Hello!
Csak azt szeretném mondani, hogy akinek időkorlátos a játéka, szerezzen be egy Reflexator nevű progit. Be kell patch - elni a játékot ( mint minden időkorlátozottat), és automatikusan leszedi róla az időzítőt. Egyébként minden idős játéknál beválik. Én így játszom már 3 hete az 1 órás verzióval.

-
Kikérdi
csendes tag
Sziasztok!
Én most találtam erre a játékra, és azt szeretném megkérdezni, hogy van e gyors modszer a pontok nővelésére? Mert nekem folyton éhenhalnak a lakosok, ha nem ülök a gép előtt és szedetem a gombát a kicsikkel.

-
Rodeana
csendes tag
Szia!

Ezen a két címen lehet úgy játszani, hogy nem kapcsolja le automatikusan 1 óra múlva.:
http://www.arcadetown.com
http://www.gamesville.comAz elsőnél 10-szer, a másodiknál 12-szer indíthatod újra a játékot. (természetesen nem kell előről kezdeni). Csak annyi a lényeg, hogy ne kapcsold ki magadtól. Pl.: ha nem megoldható, hogy mindig be legyen kapcsolva a géped, akkor kilépésnél a játékot ne zárd be-így elérhető, hogy az időlimit attól megmaradjon, hogy a lehetőség(bár 1-gyel kevesebb), megmaradjon. Remélem, tudtam segíteni.

Ja és lenne egy kérdésem. Meddig ássák a lakosok a kincset? Nincs kiírva semmilyen szám, hogy hol tartanak vele és már kb. egy órája dolgozik rajta két mester építész. :S Aki tud, kérem szépen, segítsen.

-
bog-nik
csendes tag
válasz
virtualbandi
üzenetére
szia
segítségedet kérném nemtudom megoldani hogy ne csak egy órát játszhassak vele
segítenél nekem? -
Wenera
csendes tag
Nagy szerencsésen megvettem a 3-as szintű farmingot,de van egy kis gondom!Hiába viszi a vízbe az emberem az alga evő halat,nem történik semmi,továbbra is algás marad a víz.Valaki tapasztalt segítsen!
A gyerek szüléshez, csak egymásra közelébe kell tenni két 18(vagy több) éves embert.(természetessen lányt és egy fiút).Valamikor el fognak egymástól rohanni,de folyton próbálkozni kell mindaddig amig ki nem írja,hogy ,,Go indoors" és már mennek is!
-
Timcsika
csendes tag
Sziasztok!
Én már - ha mondhatni - veterán játékos vagyok. De az egyes részben sehogyan sem tudom rávenni a master builderemet, hogy keresse meg a kincset, pedig már csak az hiányzik!
Valaki segítsen, hogy pontosan hova is kell rakni, mert vagy csak eszik, vagy nem csinál semmit...
Hiába rakom én a vörös meg a fehér homok találkozásához...

-
Wenera
csendes tag
Tudom,hogy hülye vagyok,meg minden...,de valaki elmagyarázná nekem,hogy hogyan kell gyereket csinálni ebben a játékban???

-
Betty girl
csendes tag
Sziasztok!
A Virtual villagers 1 es 2 nemreg van meg. Azt szeretnem kerdezni, hogy nektek sikerult mar az, hogy a szuloknek harmasikrei legyenek. Ez szerencse kerdese vagy ha nem, akkor hogy kell?
Kerlek valaszoljon valaki, elore is koszi
-
Dragon_
csendes tag
Sziasztok.
Most kezdtel el játszani a játékkal. Egyenlőre nagyon tettszik.
Előre elnézést kérek, ha sok ''hülyeséget'' fogok kérdezni.
Elsőnek lenne is egy. Mégpedig olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok gyereket csináltatni? Már szinte mindenki volt ''mindenkivel'', de semmi gyerek.
Tudnátok ebben segíteni?
Köszönöm. -
Grass
aktív tag
Van pár növény a szigeten. Meg kell fogni az embert és odavonszolni, majd elkezdni tanulmányozgatni. Ezt eljátszod mindegyik növénynél párszor és hipp-hopp van egy kezdő dokid. Ha pedig egy köhögő beteg emberre húzod rá akkor meg is gyógyítja ha minden jól megy és nő a medical skillje. Ajánlatos a skilleknél bepipálni az adott tevékenységet és akkor arra fog rágyúrni.
A kutatókat az asztalhoz kell vinni és náluk is érdemes bepipálni a research-t. Minél többet foglalkozik valaki egy dologgal abban annál jobb lesz tehát igen, ha sokat kutat idővel mester lesz.
Merci, mi az a három dolog amit megcsináltál eddig? A totemre kattintva kaphatsz további általános tippeket.
[Szerkesztve] -
Hédy
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani ezzel a játékkal! Az első 3 puzzle-em már megvan!!! Hiába kerestem itt, de nem találtam egy kérdésemre választ!!
Hogy lehet az embereimet orvossá képezni??? És még egy:
A kutatóm majd magától átlép mesterré?
Köszönöm előre is!!! Remélem tudtok segíteni!!! -
Grass
aktív tag
válasz
virtualbandi
üzenetére
Hát az emberek nem örökéletűek így igen, meghalnak egy bizonyos kor után még akkor is, ha nem betegek. Ezt ki lehet tolni bizonyos kertek között. Ha az orvostudományra rágyúrsz, akkor átlagban tovább élnek majd az emberkék. Hogy mennyivel arra pontosan nem emlékszem, de mintha 85 évet is megért emberek is lettek volna.
Ez egy elég kis költségvetésű fejlesztő csapat ahogy nézem és nem a grafikára helyezték a hangsúlyt hanem a játék élményre. Így annyira látványosan nincs kidolgozva az öregedés de egy bizonyos kor után baromira belassulnak. -
virtualbandi
csendes tag
továbbra is érdekelne a válasz, ha tudja valaki

-
virtualbandi
csendes tag
Üdv Skacok!
Lenne egy érdekes kérdésem annak aki már jó ideje játszik pl. az első résszel, és tudja a választ
(én még a New Home-al játszok, arról lenne itt szó)
A kérdés az lenne, hogy meddig élnek a villagerek? Eddig volt 3 emberem aki nem azért halt meg mert valami baja volt, hanem mert az egyik (férfi) 64 éves, a másik (nő) 65, és a harmadik (szintén nő) 68 volt. Ez az utóbbi éppen gyereket dajkált, s már csak egy félóra kellett volna, de mégis csak ugy meghalt, miután 68 lett, ráadásul a kis pólyás is eltűnt aki az ölében volt
Van nekik valami átlagéletkoruk amúgy? Lesz olyan esetleg a későbbiekben, hogy valamelyik 80-90 évig él? Tudom ez buta kérdés
Jah, és még egy fura kérdésem lenne
Miért nem öregszenek? Mert hát azért még 60 felett is ugyanugy néznek ki, mint a 20-as éveikben, ez azért fura
vagy nem fognak egyáltalán? -
dragonkiller
csendes tag
válasz
virtualbandi
üzenetére
Akkor már kezdem érteni. Ezek szerint a 63-as hozzászólás a 2. részre, a 64-es és 67-es pedig az 1. részre vonatkozik?
Amúgy én a 2. résszel játszom csak, az első nincs meg.
(És akkor már értem azt is, hogy miért nem találtam én gyümölcsbokrot...) -
ZSUZSU
csendes tag
Sziasztok! Remélem nem kerülte el a válasz a figyelmemet... Szóval a Virtual villagers egyesben mikor van vége? Minden puzzlet megcsináltam, és semmi...
Segítség! -
virtualbandi
csendes tag
melyikkel játszol? csak az első részben van kút amúgy, nem messze a gyümölcsbokortól
még nem jártad körbe a szigetet? -
dragonkiller
csendes tag
Ne haragudjatok, hogy ilyen hülye és egyértelmű kérdéssel zavarlak bennetek (legalábbis úgy látom számotokra az), de mégis hol van az a bizonyos kút amit meg kell tisztítani, milyen szint kell ehhez és milyen szintű építő? Köszi!
-
virtualbandi
csendes tag
rájöttem

-
virtualbandi
csendes tag
Sürgős kérdés!!!
Amikor látom, hogy az egyik villagernél megy lefelé a piros csík az adatainál, és kiírja, hogy ''weakened'' vagyis, hogy legyengült, akkor hogyan tudom egészségesebbé tenni? Mert arra gyanakszom, hogy a másik kettő is emiatt halt meg. Van doktorom, vagy ''healer''-em, de nem master, és hiába teszem oda mellé, azt hiszi, hogy ''mást'' akarok és elszalad. De miért nem írja ki akkor, hogy beteg? (New Home-al játszom, itt nem írja ki, mint a Lost Children-ben, hogy ''not feeling well'' vagyis, hogy beteg és gyógyításra szorul). Bocsi, hogy ennyit írosgatok ebbe a fórumba, de ez most tényleg fontos lenne!!!! Mit csináljak vele, hogy ne haljon meg ő is???
Léci, tényleg nagyon fontos, valaki válaszoljon!!!
-
virtualbandi
csendes tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Most ez miért volt?
meghalt a legjobb emberem, csak úgy 
nemértem, pedig volt kaja dögivel, nem is ő volt a legidősebb, erre meg csak meghalt úgy minden előjel nélkül????
Mit csinálok rosszul?

-
virtualbandi
csendes tag
ja, meg még egy dolog, amit az előbb kihagytam véletlenül bocsi

Állandóan próbálom, hogy csináljanak gyereket, de ezek csak dugnak, meg dugnak, de gyerek sehol... ezt nem értem... én nem csinálok jól valamit, vagy ők???

-
virtualbandi
csendes tag
nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani (
) újabb kérdéseim lennének 
Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol
hehe 
na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
valaki mondja már meg plíííz

-
virtualbandi
csendes tag
Áh, végre megoldottam, hogy tudok a new home-al játszani

Remélem a Lost Childrent is sikerül crack-elnem, és akkor faszányos lesz

-
virtualbandi
csendes tag
Üdv skaccok!
Valaki segítsen már nekem, hogy honnan tudnám leszedni a teljes verzióját, mert mindenhol csak a timelimites verziót lelem meg, amit már rég megcsináltam, és persze újra meg nem engedi mégegyszer, és nagyon bejött ez a játék, mindkét része fasza, de sehol sem találom. Már bevásárlóközpontokban is néztem (Tesco, Pláza, stb...) de sehol semmi
((

Valaki lécci segítsen!!!!!!! ÁÁÁ
-
Raul7Real
csendes tag
Sziasztok! Az a gondom hogy a virtual villagers 2. részével játszom és bal oldalt a tó bealgásodott és most nem tudnak mit enni
a farming kettes szintű, az összes kókuszt leszedték. Hogy lehet kajához jutni még?
Kérlek segítsetek. -
Lucu95
csendes tag
Sziasztok!
Nekem megvan az összes rejtvény.Itt vannak:
1. Egy építő (builder) segítségével tisztítsd meg a kutat, így lesz friss és tiszta víz a lakóknak.
2. Egy építővel építs egy kunyhót. ( 7 újabb gyerek után elvileg épít magától egy másikat.)
Összesen 3 kunyhót fognak építeni (de szerintem csak a népességed számától függ, hogy mikor teszik ezt meg. Nekem nem sikerült építésre rávenni őket, csak maguktól csinálják.) Maximum 90 fős lehet a falud.
3. Tisztítsd meg a partot a fadaraboktól (a térkép bal alsó felénél), így majd tudnak halászni.
4. Iskola: kell hozzá egy master scientist (tudós), akit a kutató asztal feletti hosszú házhoz kell rakni. Lehet, hogy többször próbálgatásra lesz szükség (founding a school), nekem magától jött rá a tudósom.
5. Távolítsd el a sziklákat a lagúna bejáratától (térkép bal felső sarka). Egy építőt rakj a kupac kő közepére. Kell hozzá a 2-es építkezési szint. Elég hosszú a folyamat. Ha készen vagy vele, akkor a víz már szabadon tud folyni, és lesz egy lagúnád, ahol az emberek tudnak mosni (laundry), fürdeni illetve a prtján pihenni (relaxing). A mosást teljesen maguktól csinálják, feltéve ha jók az életkörülmények (pl.: van elég kaja).
6. Ehhez teljesíteni kell előbb az 5-ös rejtvényt (lagúna) és kell hozzá a 3-as földművelési szint (farming). Rakj egy master farmer-t a lagúnába (térkép bal felső sarka) és elkezd halászni egy furcsa halra. (Többszöri próbálkozás kell hozzá.)
7. A temető felfedezése: kell hozzá a 2-es spirituális szint (spirituality). Miután már meghalt legalább egy lakosod, akkor bármely felnőttet tegyél a térkép jobb felső sarkába, a kiszáradt területre.. Egy közösségi temetésben lesz részed. Az első temetés után a többi már automatikus.
8. Fedezd fel a 4 orvosi növényt. (fennt a kaktusz, bal oldalon a lagúna alatti zöld növény, jobb oldalon pedig a 2 virág /egy liliom (lily) és egy rózsa (rose)/). Elég sokat kell vizsgálgatni őket. Orvos (healing) képzése esetén lehet ezt megoldani.
9. Kell hozzá az 5-ös rejtvény (a lagúna). Bármilyen lakost rakj a halott virágokhoz (dead flowers). /térkép jobb oldalán középen/ A lagúnából fogják oda hordani a vizet. Kell nekik jónéhány kör, még a mező kivirágzik. A kútból való víz nem jó hozzá!
10. Ehhez először a 14-es rejtvényt kell teljesíteni (lepkék/butterflies). Az aranygyereket rakd a (térkép bal felső részén található) barna gyümölcsbokorhoz (starnge /fruit/ plant). A lepkék ezután beporozzák a növényt és az elkezd gyümölcsöt teremni, amiből a lakosok csemegézhetnek. Leszedni nem tudjuk a gyümölcsöket.
11. A templom romjainak a helyreállítása: kell hozá a 3-as építési szint (construction). Rakj egy éptítőt /builder/ (térkép jobb lent) található romokhoz. Elkezdi felállványozni és építeni a templomot.
12. Kell hozzá a 11-es rejtvény (templom) és a 3-as spirituális szint (spirituality). Tegyél egy építőt (builder) a lagúna alatt található ''kőszoborhoz'' (kb. a térkép közepe) és ő elkezdi kifaragni.
13. Az aranygyermek: Szükséges hozzá a 3-as szaporodási szint (fertility) és még az 5-ös (lagúna) és a 12-es (szobor) rejtvény. Ha van egy anya, aki a gyerekére vigyáz (caring/nurse a baby), akkor azt rakd bele a lagúnába. A gyerekből egyből aranygyermek lesz.
14. kell hozzá a 13-as rejtvény (aranygyermek). Rakd az aranygyereket a virágos mezőre, aki megvárja a lepkéket. /Azonnal teljesíthető, egyszeri próbálkozásra./
15. Kincsesláda kiásása: szükséges hozzá az 3-as építési (construction) valamint a 3-as tudományi (science) szint. Egy építőt (lehetőleg master-t) tegyél a gyümölcsös raktár alá /ahová a kajákat hordják/, ahol a vörös homok találkozik a fehér homokkal. Néhány próbálkozás után elkezd ásni (digging).
16. A barlang bejáratát elzáró nagy kő elmozdítása: nem kell hozzá más, csak az aranygyermek, aki magától el fogja távolítani a követ. Nem lehet erőltetni.
További kérdéseitek voltak: a teljes játékot a www.isohunt.com -ról lehet letölteni, de ott is csak a crack-es változat lesz időkorlátozás nélküli.
Esetleg ha tudsz angolul, akkor a ''tech'' és a ''menu'' felirat mellett található maszkra rákkatintva néhány fontos információhoz tudsz jutni a játékkal kapcsolatban.
Egyet-kettőt leírok:
- Ha hosszabb ideig nem tudsz vele játszani, akkor a játék alatt nyomd meg a space-t és úgy lépj ki a játékból. Ezzel tudod lepausolni az egészet, és akár 1 hónap múlva is onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.
- Érdemes legalább 2 orvost kiképezni, mert ha az egyik beteg lesz, akkor ki fogja őt meggyógyítani?
- A hal az egyetlen korlátlan számú élelmiszerforrás (csak a 3-as földművelési szintnél lehet halászni, ha a farmer-edet bedobod a tengerbe).
- Egy férfi (male) lakos képes benépesíteni a falut.
- Biztonságban és boldogságban élők új dolgokat próbálnak ki. (pl.: iskola létrehozása, a virágos mező felélesztése stb.) /boldogsághoz kell sok kaja/
- A felnőttek remek úszók a természetüknél fogva. A gyerekek még nem tudnak úszni.
- A betegek nem dolgoznak. Általában a kút körül találhatóak meg.
- Azok az emberek, akik nem csinálnak semmit, a falu központjában találhatóak. (ahol az anyák vigyáznak a gyerekeikre)
- A 14 éves gyerek már képes dolgozni, de szaporodni csak 18 év felett.
- A gombát (mushroom) csak a gyerekek tudják öszeszedni, ha odarakod őket a gombára. De nem mindig hajlandóak begyűjteni őket.
Remélem segítettem a végigjátszásban.
Remélem sokat segítettem.
-
Benibubu
csendes tag
Szijasztok!
egyből a közepébe... a new home - mal játszom, de valamér nem jön össze a dolog...
leszedem a kútról a fát, megtisztítom a strandot, megtalálom a kaktuszt meg a másik 3 fontos növényt, de mire odajutok, hogy a lagúnát kell kiásni, nem marad elég kajám, bár egyszer ki sikerült engednem a vizet, de nem tudtam haladni, mer elfogyott az eper, nem volt semennyi tech pontom h fejleszteni tudjak, és a kutatóm is csak adebt researcher szinten van, azon nem lép túl, tehát az iskolát sem tudom építeni... :s
mit rontottam el, lécci help :$ -
Barbie_G
csendes tag
Sziasztok!
Ahogy elnéztem, nagyon sokatoknak problémát jelent a rejtvények megoldása. Megpróbálom érthetően leírni őket:
( a rejtvények alján még vannak hasznos tanácsok)
1. Egy építő (builder) segítségével tisztítsd meg a kutat, így lesz friss és tiszta víz a lakóknak.
2. Egy építővel építs egy kunyhót. ( 7 újabb gyerek után elvileg épít magától egy másikat.)
Összesen 3 kunyhót fognak építeni (de szerintem csak a népességed számától függ, hogy mikor teszik ezt meg. Nekem nem sikerült építésre rávenni őket, csak maguktól csinálják.) Maximum 90 fős lehet a falud.
3. Tisztítsd meg a partot a fadaraboktól (a térkép bal alsó felénél), így majd tudnak halászni.
4. Iskola: kell hozzá egy master scientist (tudós), akit a kutató asztal feletti hosszú házhoz kell rakni. Lehet, hogy többször próbálgatásra lesz szükség (founding a school), nekem magától jött rá a tudósom.
5. Távolítsd el a sziklákat a lagúna bejáratától (térkép bal felső sarka). Egy építőt rakj a kupac kő közepére. Kell hozzá a 2-es építkezési szint. Elég hosszú a folyamat. Ha készen vagy vele, akkor a víz már szabadon tud folyni, és lesz egy lagúnád, ahol az emberek tudnak mosni (laundry), fürdeni illetve a prtján pihenni (relaxing). A mosást teljesen maguktól csinálják, feltéve ha jók az életkörülmények (pl.: van elég kaja).
6. Ehhez teljesíteni kell előbb az 5-ös rejtvényt (lagúna) és kell hozzá a 3-as földművelési szint (farming). Rakj egy master farmer-t a lagúnába (térkép bal felső sarka) és elkezd halászni egy furcsa halra. (Többszöri próbálkozás kell hozzá.)
7. A temető felfedezése: kell hozzá a 2-es spirituális szint (spirituality). Miután már meghalt legalább egy lakosod, akkor bármely felnőttet tegyél a térkép jobb felső sarkába, a kiszáradt területre.. Egy közösségi temetésben lesz részed. Az első temetés után a többi már automatikus.
8. Fedezd fel a 4 orvosi növényt. (fennt a kaktusz, bal oldalon a lagúna alatti zöld növény, jobb oldalon pedig a 2 virág /egy liliom (lily) és egy rózsa (rose)/). Elég sokat kell vizsgálgatni őket. Orvos (healing) képzése esetén lehet ezt megoldani.
9. Kell hozzá az 5-ös rejtvény (a lagúna). Bármilyen lakost rakj a halott virágokhoz (dead flowers). /térkép jobb oldalán középen/ A lagúnából fogják oda hordani a vizet. Kell nekik jónéhány kör, még a mező kivirágzik. A kútból való víz nem jó hozzá!
10. Ehhez először a 14-es rejtvényt kell teljesíteni (lepkék/butterflies). Az aranygyereket rakd a (térkép bal felső részén található) barna gyümölcsbokorhoz (starnge /fruit/ plant). A lepkék ezután beporozzák a növényt és az elkezd gyümölcsöt teremni, amiből a lakosok csemegézhetnek. Leszedni nem tudjuk a gyümölcsöket.
11. A templom romjainak a helyreállítása: kell hozá a 3-as építési szint (construction). Rakj egy éptítőt /builder/ (térkép jobb lent) található romokhoz. Elkezdi felállványozni és építeni a templomot.
12. Kell hozzá a 11-es rejtvény (templom) és a 3-as spirituális szint (spirituality). Tegyél egy építőt (builder) a lagúna alatt található ''kőszoborhoz'' (kb. a térkép közepe) és ő elkezdi kifaragni.
13. Az aranygyermek: Szükséges hozzá a 3-as szaporodási szint (fertility) és még az 5-ös (lagúna) és a 12-es (szobor) rejtvény. Ha van egy anya, aki a gyerekére vigyáz (caring/nurse a baby), akkor azt rakd bele a lagúnába. A gyerekből egyből aranygyermek lesz.
14. kell hozzá a 13-as rejtvény (aranygyermek). Rakd az aranygyereket a virágos mezőre, aki megvárja a lepkéket. /Azonnal teljesíthető, egyszeri próbálkozásra./
15. Kincsesláda kiásása: szükséges hozzá az 3-as építési (construction) valamint a 3-as tudományi (science) szint. Egy építőt (lehetőleg master-t) tegyél a gyümölcsös raktár alá /ahová a kajákat hordják/, ahol a vörös homok találkozik a fehér homokkal. Néhány próbálkozás után elkezd ásni (digging).
16. A barlang bejáratát elzáró nagy kő elmozdítása: nem kell hozzá más, csak az aranygyermek, aki magától el fogja távolítani a követ. Nem lehet erőltetni.
További kérdéseitek voltak: a teljes játékot a www.isohunt.com -ról lehet letölteni, de ott is csak a crack-es változat lesz időkorlátozás nélküli.
Esetleg ha tudsz angolul, akkor a ''tech'' és a ''menu'' felirat mellett található maszkra rákkatintva néhány fontos információhoz tudsz jutni a játékkal kapcsolatban.
Egyet-kettőt leírok:
- Ha hosszabb ideig nem tudsz vele játszani, akkor a játék alatt nyomd meg a space-t és úgy lépj ki a játékból. Ezzel tudod lepausolni az egészet, és akár 1 hónap múlva is onnan tudod folytatni, ahol abbahagytad.
- Érdemes legalább 2 orvost kiképezni, mert ha az egyik beteg lesz, akkor ki fogja őt meggyógyítani?
- A hal az egyetlen korlátlan számú élelmiszerforrás (csak a 3-as földművelési szintnél lehet halászni, ha a farmer-edet bedobod a tengerbe).
- Egy férfi (male) lakos képes benépesíteni a falut.
- Biztonságban és boldogságban élők új dolgokat próbálnak ki. (pl.: iskola létrehozása, a virágos mező felélesztése stb.) /boldogsághoz kell sok kaja/
- A felnőttek remek úszók a természetüknél fogva. A gyerekek még nem tudnak úszni.
- A betegek nem dolgoznak. Általában a kút körül találhatóak meg.
- Azok az emberek, akik nem csinálnak semmit, a falu központjában találhatóak. (ahol az anyák vigyáznak a gyerekeikre)
- A 14 éves gyerek már képes dolgozni, de szaporodni csak 18 év felett.
- A gombát (mushroom) csak a gyerekek tudják öszeszedni, ha odarakod őket a gombára. De nem mindig hajlandóak begyűjteni őket.
Remélem segítettem a végigjátszásban.
Jó Játékot! -
zsgina
csendes tag
Na egy kicsit későn írtam.Most jelenleg játszom mindkettővel, de az elsőt már kiakasztottam.A Lost Childrenre koncentrálok:már másodjára kezdem, mert először elrontottam, és mindenki meghalt.Van ezzel a játékkal egy nagyon-nagy gond.A kajaszerzés.Miután kifejlesztetted a level2es farmingot,azaz a kókuszt, utánna csak mind azt szedné,hiába ott a hal,meg a veteményeskert.De a kókuszból nincs sok.Na és a legjobb része akkor jön, mikor bealgásodik a tenger.Ez is elég hamar jön ahhoz, hogy még közel sem legyen elég tech pointod a level3 farminghoz,amivel ugye eltávolithatod az algát.És ezután elég nagy a kajahiány,de még ha van is esetleg a kertben, azt se nagyon hajlandóak szedni.Mit csináljak?
Ja és lefordítottam a Lost Children puzzle(rejtvény)-jeit.Elég sok segítség lehet egy kezdőnek,mivel először énis azért rontottam el mert nemtudtam hogy kell veteményest csinálni.:
1.TŰZ:Az első feladat megoldásához tüzet kell gyújtanod. Dobj egy embert a fahalomra, ami a sziget délnyugati sarkában van,és fát fog cipelni a tűzrakó helyre a sziget közepére. Azután vidd az embert a rózsaszín virágokhoz a kókuszfáknál, hogy gyűjtsön egy kis száraz füvet. Mikor már a fa és a fű is helyén van, dobd az embert a tűzrakó helyre, és tüzet fog gyújtani. Győződj meg róla, hogy mindig adnak egy kis fát a tűzhöz,hogy az ki ne aludjon. (Ha kialszik, kezd előröl az egész műveletet. A tűz fontos, hogy mindig égjen, különben elég könnyen megbetegszenek az emberek).
2.DUZZASZTÓGÁT:Amikor eléred a 2.szintű építészetet,dobj egy embert a sziklákra pont a vízmedence felé,a délkeleti részén a szigetnek. Elkezdenek építeni egy duzzasztógátat, hogy tudják a mezőt öntözni,közvetlen bal oldalt,tehát így már elkezdhetik ültetni a terményeket.(a termények nem nőnek ki rögtön).Ez egy ősi mozaikot is felfed, ami része egy későbbi rejtvény-nek.
3.MADÁRIJESZTŐ:Ahhoz, hogy ezt a rejtvényt meg tud csinálni, először meg kell csinálnod a duzzasztógátat.(2.es rejtvény).Mikor már elültetted a terményeidet,kell egy madárijesztő, ami távol tartja a papagájokat. Dobj egy Adept farmert(vagy mastert), a fa és kúszónövény keverékre épp a sziklarakás alatt, a sziget északi közepén.(ezek inkább kúszónövény gyökerekre hasonlítanak,a temetkezési helynél vannak).Mindezt kétszer kell megcsinálnod.
4.VÁGÓESZKÖZ:Szükséged van egy vágóeszközre,hogy eltávolítsd a növényzetet, ami befedi a bejáratot a barlanghoz északról, és a kúszónövény falat keletről. Miután kifejlesztetted a 2es szintű felfedezést,dobj egy Master Tudóst az éles kövekre,pont felé a jobb oldalára annak a fa-kúszónövény keveréknek, amiből a madárijesztőt építetted.Amikor befejezte, vidd vissza az embert a fa-kúszónövény keverékhez, hogy befejezze az eszközt.
5.GYÓGYNÖVÉNYISMERET:Ezt a rejtvényt könnyen és hamar meg lehet csinálni. 6 gyógynövény van a térkép különböző részein. Mindegyik felé ez lesz írva:strange plant,(ismeretlen növény), mikor egy embert fölé viszel. Legyen egy gyógyítód,amivel megvizsgálod az összes növényt. A növények helyei a következőek:
1.A zöld növény bal oldalt lóg egy kőfalon( a kókuszpálmáknál)
2.A kék virág a központtól feljebb a barlang jobb oldalán található
3.A levendula színű(halványlila) százszorszép a szent hely(temetkezési hely)tetejében (egy sárga és egy kék bokor közt) van
4. A fekete(vagy sötétkék-kinek hogy tetszik) lánc virág a vízesnél van, szintén a szent helyen
5.Az élénkpiros virág a duzzasztógáthoz képest délkeleten van.(ha még nem fejlesztetted ki a duzzasztógátat akkor víz veszi körül,2 sziromlevélből áll).
6.A nagy narancssárga virág, a déli részén található a falunak
6.TOTEM:Amikor van egy embered aki 3 képességet fejlesztett master szintre,akkor nagyra becsült öreggé válik. Amikor ez megtörténik,egy totem lesz a faluban a tiszteletére. Ezt a totemet oda teszed, ahova akarod.
7.FENNTARTHATÓ HALÁSZAT:Amikor az óceánt (nyugaton) túlhalásszák, ellepi az alga. Hogy felszámoljuk a problémát, és visszaállítsuk a halászatot, speciális alga-evő halat kell a pocsolyából az óceánba vinni. Ehhez 3as szintű gazdálkodás szükséges, és egy Master farmer, vagy Master tudós. Vidd valamelyiket a pocsolyához, és dobd bele. Egyszer elég elvinni az alga-evő halat az óceánba, az örökre kitisztítja.
8.KÚSZÓNÖVÉNYFAL:Keleten sok kúszónövény van ,ami elrejt néhány különös jelet.Hogy felfedd ezeket, először meg kell csinálnod a vágóeszköz(4es rejtvény) küldetést,és 3as szintű kultúra is szükséges. Vigyél egy embert a falhoz, és ereszd el. A vágóeszközt fogja használni a növényzet eltávolítására.
9.FŐZET:Először meg kell javítanod az üstöt a farakásnál délnyugaton( az üst csak azután lesz ott miután elérted a 2es szintű felfedezést.).Amikor ég a tűz(1es rejtvény), és kész az üst, vigyél az üstre 3szor egy embert. Először rárakja a tűzre ,megtölti vízzel és kaját ad hozzá. Utána vigyél egy ember egy olyan gyógynövényre amit már felfedeztél.3 adag gyógynövény kell egy főzetbe.(egy gyógynövényt többször is lehet használni).
Persze minden gyógynövény kombinációnak más az eredménye. Célszerű egy listát csinálni azokról a hozzávalókról, amiből már főztél főzetet. Ha elakarod kerülni az ismétlést,mert ugye olyan főzetet is lehet csinálni, amitől betegek lesznek az emberek. Ha jó főzeteket készítesz, az emberek egészségesek és boldogak lesznek. Íme néhány recept, amivel elkezdheted a kotyvasztást. A gyógynövények számai, az 5. rejtvénynél, a gyógynövényismeretnél feltüntetett növények számai.
1+2+6 = az emberek egészségesebbnek érzik magukat evés után
1+5+6 = ez a főzet energialöketet ad az embereknek(vigyázni kell vele,mert valahol azt olvastam visszavehet a kifejlesztett képességből)
2+3+4 = ez a fűszeres főzet kitisztítja az emberek orrát és torkát
3+5+6 = Ez a főzet nagyon édes szagot ad
4+5+6 = Az emberek egészségesebbnek érzik magukat
4+6+6 = Különleges főzet:az emberek úgy érzik, nem kell lélegezniük
10.ÓKORI ROMOK:mikor megcsináltad a duzzasztógátat, és kifejlesztetted a 3as szintű építészetet,és 3as szintű felfedezést, vigyél egy embert az ókori romokhoz,(a térkép délkeleti sarkában van),és az ember elkezdi feltárni.
11.KÓRHÁZ:miután elérted a 3as szintű építészetet, és 3as szintű gyógyászatot, a kórház alapjai fel fognak tűnni a térkép dél-középi részén. Ezután el lehet kezdeni építeni.
12.VARRÓKUNYHÓ:Amikor eléred a 2es szintű kultúrát, a varrókunyhó alapjai láthatóak lesznek. Az alap a farakáshoz képest keleten van( ez az a farakás ami a sziget délkeleti részén van,(a b*szóskunyhó mellett).Ha megépül a kunyhó az emberek átöltözhetnek, de minden egyes öltözék 5000 Tech-pontba kerül.(úgyhogy nem feltétlen fog senki sem divatheteket tartani Isolán)
13.AZ ELMERÜLT GONG DARAB:a gong egyik része a medencében van a keleti részén a falunak. Az elmerült gong darabot akkor kaphatjuk meg ha készítünk egy speciális főzetet a következőkből:egy adag fekete láncvirág a vízesés mellől, és két adag nagy narancssárga virág(a falu déli részén van), azaz a 5.rejtvény(gyógynövényismeret) számai alapján:4+6+6.Egy emberrel etesd meg a főzetet, és dobd a medencébe.
14.A BERAKÁSOS GONG DARAB:Amikor az egyik embered nagyra becsült öreggé válik(3 képességét masterre fejleszti), és a tiszteletére egy totemet állítanak,és az ókori romok(10es rejtvény) is kész van,dobj egy totemet a mozaikra, és így megkapsz egy másik gong darabot.
15.A BEDOBOZOLT GONG DARAB:a gong ezen darabja a tengerparton(nyugaton) van a ládában. 3 master építész együttes munkája szükséges a kinyitásához.
16.A BENŐTT GONG DARAB:Amikor kifejleszted a 2es szintű felfedezést, és a vágóeszközt(4es rejtvény),az emberek el tudják a növényzetet tisztítania barlang elől.(északon van).A feltárás végén ott lesz a gong utolsó darabja is. -
zsgina
csendes tag
Módosítanám előző hozzászólásom.Az előbb ismét ránéztem a lakócskákra,és már egészséges,viszont a csík,mint az előbb csak kb félig van.Feltöltődik majd magától?
Ja és tudom hogy ezt már kérdezték egyszer,de hogy lehet további házakat építeni(ha az első ház már kész,aminek az alapjait alapból beadj a gép játék kezdetekor). -
zsgina
csendes tag
Van egy lakosom,akinek az egészségi állapota:weakened(legyengült).Az egészségi csíkja félig sem van.Valami majom támadta meg,aki a kaját nézegette(legalábbis ezt írta kia gép).ő a legmagasabb tudású gyógyító(még ő sem master azthiszem),és hiába viszek rá nőnemű vagy hímnemű másik gyógyítót(akik szintén nem masterek),mindig csaka szaporosdásra gondolnak,és vagy elfut,vagy ha egy csajt viszek rá akkor bemegy a házba szaporodni....Mit tegyek?
-
Kiwi16*
csendes tag
Hali!
Honnan töltöttétek le a Virtual Villagers-t
mert, én letöltöttem a hivatolos oldalról és játszottam vele és egyszer csak kiírta h lejárt a játék pedig azt írta h 60 napos igaz jó lenne a full verzió de, még a demonak is örülnék!!!
Lécci segítsetek!!
Előre is köcce!!

-
Mucho
csendes tag
Szaisztok, nekem az lenne a kérdésem, hogyen lehet korlátlan idejű játékmenethez hozzáférkőzni?
Ha jól értem a dolgokat, meg kell vásárolni egy felhasználó kódot 20 dolcsiért.
De az Otp junior maxos kártyával nem tom ezt megvalósitani sajna. Tud vki segiteni, hogy ilyenkor milyen lehetőség van még?
Előre is köszi a segitséget! (virtual villagers)
-
Mucho
csendes tag
Szaisztok, nekem az lenne a kérdésem, hogyen lehet korlátlan idejű játékmenethez hozzáférkőzni?
Ha jól értem a dolgokat, meg kell vásárolni egy felhasználó kódot 20 dolcsiért.
De az Otp junior maxos kártyával nem tom ezt megvalósitani sajna. Tud vki segiteni, hogy ilyenkor milyen lehetőség van még?
Előre is köszi a segitséget!
-
Glasi
csendes tag
Solving Puzzles - The 16 puzzles require a combination of skills in order to solve. You'll need a certain level of village technology, villager work skills, and in some cases other puzzles completed prior to completing another puzzle. Below is a list of tips on solving each of the puzzles - don't keep reading if you want them to be a surprise.
Puzzle #1 - Get a builder to clean the well. This is the village water supply. Get a villager with building skill, drag them to the well and let them fix it.
Puzzle #2 - Build a new hut. Population is maxed out at 7 until you build a new hut. A villager trained in building is required to build new huts.
Puzzle #3 - Clean up the beach debris. You need to clean up the debris so the villagers can fish. Drag a villager to the debris and it will start cleaning.
Puzzle #4 - Starting a village school. You need a master scientist. Drag them to the long building north of the reasearch table to start a school.
Puzzle #5 - Remove the blockage of the creek in the northwest corner of the village. Villagers need level 2 in construction to work on this. Drag a villager to the rock pile blocking the water flow from the creek. When the blockage is cleared, water will flow to the lagoon. This puzzle is the key to solving three more puzzles.
Puzzle #6 - You need to complete puzzle #5 first and have a villager with level 3 harvesting. Take a master farmer to the lagoon and they will start hunting fish. This may take awhile.
Puzzle #7 - Discover the graveyard (requires Level 2 of Spirituality). When a villagers dies, drag an adult villager to the northeast corner of the island. The villagers will provide a proper burial the pile of bones in village center. After this first burial, villagers will automatically have burial ceremonies for any deceased villager.
Puzzle #8 - Discover the medicinal properties of 4 plants. One plant is the cactus near the boulder, one plant is near the lagoon, two are on the east side of the island. Drag a villager to each plant until all four are mastered.
Puzzle #9 - You need to complete puzzle #5 first. Drag a villager to the field on the east side of the island (where the dead flowers are). They will water the field with water from the lagoon. Make sure to use a villager with building skill so that the watering continues until the flowers bloom.
Puzzle #10 - Solve puzzle #14 first. Wait for the butterflies to follow the golden child, then drag the golden child to the strange plant north of the berry bush where the butterflies will pollinate the plant.
Puzzle #11 - Restore the temple at the ruins (requires Level 3 of Construction). Drag a villager to the ruins in the southeast of the island and they will begin restoring the ruins.
Puzzle #12 - Requires puzzle #11 complete and Level 3 Spirituality. Drag a builder to the shiny rock on the west side of the village and they will chisel the rock to create an idol.
Puzzle #13 - the birth of the golden child (requires Level 3 of Fertility) . This requires puzzle #5, puzzle #12. Drag a nursing mom to the lagoon.
Puzzle #14 - Requires puzzle #13. Drag the golden child to the magic flower garden and wait for the butterflies.
Puzzle #15 - Buried treasure (requires Level 3 of Construction and Level 3 of Science). Search the sandy areas on the south part of the island between the food bin and the temple.
Puzzle #16 - Moving the boulder (requires the golden child). This one just happens on its own when the golden child is ready, you can't force it. -
Rolcas
csendes tag
Hali!
Én a minap kezdtem el vele játszani és az lenne a kérdésem hogy lehet több házat építeni? Mert nem tudom sehogy se növelni a populációt, hiába rakom egymásra a lakókat nem lesz gyerekük
-
gszilvi
csendes tag
Bocsi de igazából nem emlékszem arra már régen játszottam vele.Mindent megcsináltál már értem ezt a kövek megépítése a szobor kifaragása a nagy kő elmozdítása a temető elkészítése a virágos kert a halászat alatt. Pegid az aranygyereket kell vinni a növényhez ez tutti mert ha visszaolvasol oda is az van írva nekem sikerült. És ha megvan az összes technikád akkor sikerülnie kell. Próbáld meg az aranygyereket vinni minden olyan helyre amit meg kellett csinálnod. Ja és van még az elásott kincs is.De azt hiszem ha a virágoskerthez viszed az aranygyereket akkor is történik valami.
Bocsi ha nem tudtam segíteni próbálkozom emlékezni ha eszembe jut valami akkor írok.
Szia! -
snake18
csendes tag
Köszi hogy próbálsz segíteni!
Igazából hiába viszem az aranygyereket ahhoz a növényhez, mert nem csinál semmit! Pedig biztos vagyok benne hogy valahogy így kell! A másik pedig hogy nem a virágoskertre gondoltam hanem az mellett van egy puzzle amin virág van és olyan csillagocskák vannak körülötte. Na ahhoz viszont nincs ötletem....
-
gszilvi
csendes tag
Szia! A varázsvirágoskertet mester builderrel tudod megcsinálni ha már a lagunád meg van mert a lagunából hordják oda a vizet. A lepkés puzzle azt hiszem ha jól emlékszem az arany gyereket kell a laguna melletti barnás vöröses virágféléhez vinni.
Remélem tudtam segíteni ha nem akkor írj és megpróbálok.
Szia! -
snake18
csendes tag
Sziasztok! Már egy ideje játszom a játékkal és nagyon tetszik meg minden....csak kisséé elakadtam! Szóval....mindenem maxon van és meg van az aranygyermek is, de nem tudok rájönni hogy a lepkés puzzle-t hogyan lehet megoldani! Ja és persze azt a varázsvirágosat sem tudom...légyszi valaki segítsen

Előre is köszi! -
gszilvi
csendes tag
válasz
lalikiraly2
üzenetére
Szia! Ha egy kicsit visszaolvasol ott van leírva, hol találod a kincsesládát.Egyébként a kajatároló alatt van és mester builder kell hozzá meg valamelyik 3-as tehnológia, hogy melyik pontosan nem tudom.
-
lalikiraly2
csendes tag
Sziasztok! Nekem már mindenem meg van, kivéve a kincses láda. Segítségeteket kérem, hol találom?
-
gszilvi
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy honnan tudom leszedni vagy megszerezni a következő játékot, Echo Secrets of the lost covern. Szerintem nagyszerű játék a demójával már játszottam.
előre is köszönöm. -
gszilvi
csendes tag
Szia! Egy Mester Farmert kell a lagunába tenni aki ki fog onnan hozni egy halat. De küld oda többször mert nekem is sokára talált halat benne. Köszi már meg van a 10-es puzzle, így az összeset sikerült kirakni kitalálni.Már csak arra várok, hogy legyen elég pontom a medicine 3-ra. Gondolom utánna a barlangba kell küldeni egy embert és vége a játéknak. Ha nem így lenne akkor szól, bár sok értelmét ezek után nem látom a játéknak.
-
sly27
csendes tag
Hello!
a 10-es puzzle a gyümölcsbokor. Azt is az aranybébivel tudod megcsinálni. Nekem a 6-os puzzle hiányzik, amin egy hal van meg csillagok. Kérlek segítsetek már mert nem tudok rájönni hogyan is kellene megcsinálni. Köszi. -
gszilvi
csendes tag
Köszi a segítséget! De nem a kincset találtam meg hanem a köveket építették fel. Már csak a medicina és a fertility-hez hiányik a 3 szint. A puzzleből a 6, 10,13,14,15,16-os hiányzik. Ha tudsz a puzzlébe segíteni megköszönném.
-
Anathol
tag
szia! Ha jól emlékszem akkor a rom mellett van elásva és építész tudja kiásni! Szerintem azt találtad meg! A követ pedig az arany gyerekkel tudod kinyitni! Feljebb megtalálod, hogyan lehet arany gyereket csinálni! Nekem sajnos nem sikerült (sokáig hagytam magukra a skcokat és kihaltak)!
-
gszilvi
csendes tag
Sziasztok! Pontosan mit értetek az elásótt kincs alatt, mert én oda vittem az építészemet és elkezdett építeni. Ez lenne az vagy valami egészen más. Ha nem ez az akkor hol van pontosan a kics és melyik emberke tudja ásni és milyen és mennyi technik pont kell hozzá? Előre is köszönöm.
-
ChromeX
addikt
Hi, milyen jellegű játék is ez pontosan olvasgattam itt a hszeket és egész jónak tűnik.
Meg milyen a gépigénye? -
gszilvi
csendes tag
Sziasztok! Köszönöm a segytséget amit adtatok már elég jól állok.De ismét kérném a segítségeteket ha lehet.Megcsináltam az iskolát csak nem tudom mit kell vele csinálni, gondolom a gyerkőcök mennek oda de nem sikerült oda tennem őket. Valamit meg van a technológiában az építés 3-as. A követ a barlang elől mikor tudom elvinni?
Előre is köszönöm! -
gszilvi
csendes tag
Sziasztok!Én ma kezdtem el játszani vele nagyon jónak találom csak egy két problémám van amire a segítségeteket kérem.
Még pedig a puzzlebó az első három van meg és a gyógyító.Hogy kell a következőt megcsinálni? Valamint nem tudom, hogy az embereket, hogyan kell tovább fejleszteni.Pl. halászat építkezés?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
zsszil
csendes tag
Sziasztok!
Pontosítok! Már csak a halas(?) puzzle hiányzik. Van aranybébim is. Hogy tudom megoldani azt a puzzlet. Kérlek segítsetek már.
Ja és 90 a populációk. Lehet többet csinálni? Ha igen, hogyan? -
zsszil
csendes tag
Szisztok!
Nekem hiányzik még a laguna utáni hal, virágoskert utáni virág, lepke és a legutolsó. Az a boulder eltolása lehet, amit az aranybébi tud?
Ha tudtok segíteni azt megköszönném.
Üdv -
Garyy
csendes tag
Hello!
Köszi, de még tegnap az üzenetem után megoldottam mindent.
Jó kis játék, télleg szóljon aki tud hasonlót.
-
Garyy
csendes tag
Nah átolvastam az angol cuccot is meg minden, úgy látom az utolsó puzzle-k attól a special person-tól függenek, amire valaki mondta, hogy aranygyermek. Akkor őt kell legyártani.

Gary -
Garyy
csendes tag
Hello!
Én is játszom vele, nekem minden fejlődés fullon van, de még nincs meg az összes puzzle, 5 hiányik, az utolsó 4 meg a virágosker utáni virágféle.
A kincset most elkezdtem ásni, köszi annak aki írta, hol van! Akkor marad 4 puzzle, de nem nagyon vágom melyik mi. -
Tiergirl
csendes tag
Köszi a segítséget!
Sikerült!
Szerintem amugy a spiritualityből kell a 3. szint hozzá. Valahol egy angol nyelvű fórumon ilyesmit olvastam.
Azt esetleg nem tudod, hogy a sziget melyik részén van a kincs? Vag esetleg hogy milyen ''szakember'' találhatja meg?
Bemásolok egy linket, ahol van pár apróbb tipp a játékhoz. Igaz, angolul. Hátha valaki hasznát veszi még
http://www.virtualvillagers.com/guide/index.html -
Tiergirl
csendes tag
Heló mindenki!
Én már az első 12 puzzlet megoldottam é elég sokáig eljutottam a játékban. De fogalmam sincs a folytatásról... Már megvan a 90-es max populációm, felépítették a szobrot meg a templomot és minden technológia 3-as szintű. Viszont fogalma sincs, hogy ''az aranygyermek'' hogy fog megszületni. Meg hogy a kincset hol kell keresni. Nincs itt esetleg olyan aki már végigjátszotta? -
A 2-es Mysticism skill mit enged meg?
-
Anathol
tag
-
norbiphu
őstag
Mindig elfogy a kajám!

Megvan a 2es farming és működik is a föld, de egy idő után kiirja hogy a következő termés 400 perc múlva, annyit meg nem fednek le a készleteim. Jó valamennyi gyümölcsöt még tudok szedni a bokorból, de nem hiszem, hogy kitart addig ameddig újra lesz a földből kaja...
Mit szúrtam el? -
norbiphu
őstag
Én is felraktam, nagyon jó kis játék.
De lenne egy kérdésem is: csak akkor fognak szaporodni ha kész lesz az első ház? és csak akkor szaporodnak ha egymásra rakom őket? maguktól nem? -
Anathol
tag
-
Sziasztok!
Abszolút time killer játékot ajánlok nektek ami Virtual Villagers néven fut. Netről le lehet szedni a timelimites változatot. 16 rejtvény van amit meg kell oldani és lehet fejlődni is különböző területeken pl. science, farming, spirituality, building.... Ki ismeri a játékot? Próbálta már vki?![[kép] [kép]](http://it.com.cn/f/games/068/8/pc0808qz1500.jpg)
Üdv,
Vikthor
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

http://www.uploading.com/files/WQX33ASW/Reflexorator_v1.2_by_ANON.__TAC_.exe.html 

((