- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #27 üzenetére
Ahol elmented,ott lesz(sava as);előjön egy ablak.Alul egy bombbal tudod a telepített codeceket előhívni.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #21 üzenetére
Nagyon nagyon rossz kodeket választottál,vagyis teljesen tömörítetlenül mnentetted el.Azért lett olyan nagy méret pár perc alatt.Dvix 5.1-vagy 6 legyen a gépeden.Inkább 6
-
Lortech
addikt
válasz
enzo_ferrari #22 üzenetére
Próbáld ki másik avi-val is, a módszer működik, nálad van valami gubanc. Nem ac3-as véletlenül a hangod? Vagy ha nem, írd már le, hogy milyen a forrás avi pontosan.
szerk: van egy program ( thefilmmachine a neve), amivel néhány klikkel meg tudod csinálni az egész avi+sub >> dvd átalakítást, még az authoringot is megcsinálja. Ha nagyon nem megy, lehet próbálkozni azzal is. Nem mindig tökéletes, de általában jól dolgozik, nem tudom hol tart a fejlesztés, régen néztem utoljára, itt egy béta:
Ez egy béta, már régen nézegettem[link]
Másik lehetőség, hogy a vdr-t pl quenccel nyitod meg, az is jó (ha nem jobb) enkóder, mint a tsunami. szerk: hoppá. azt elfelejtettem, hogy quenc csak avs-t eszik, akkor ez felejtős, mert már túl lenne bonyolítva.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #18 üzenetére
A másik kolléga által mondott is biztos jó;én úgy nem próbáltam.Ezt a módszert tudom,hogy működik.
-
Lortech
addikt
válasz
enzo_ferrari #15 üzenetére
Az eredeti módszer is működik, ha itt lennél, megmutatnám.
De elvileg neked az a problémád, hogy nem tudod a frame server által szolgáltatott a/v folyamot megnyitni a tmpgenc-cel, ő meg azt ajánlotta neked, hogy egy másik enkóder programmal próbáld megnyitni, nem a nandubon volt a hangsúly, érted.
Egyébként kiegészíteném azzal, hogy van vdubhoz subtitler plugin, és akkor nem kell ssa-val vackolni.
szerk: A vdr filenak annyinak kell lenni, az jól van úgy.
[Szerkesztve] -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #15 üzenetére
Azt én is tudom.
Tessék megerőltetni magad és próbáld ki,azt amit javasoltam.Rendicsek? -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #13 üzenetére
Ezt így,ahogyan leírtam?Mert ennek működnie kell,nem egy filmet csináltam ezzel a módszerrel.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #7 üzenetére
Akkor javasolhatok mást?
Vdub,vagy vdubmod,vagy nandub..mindegy.Az a lényeg,hogy el tudd menteni aviba a kész filmet;tehát legyen codec a gépen (dvix).
vdubhoz kell egy subtitler plug-in(google).De ez csak .ssa feliratokat kezel.---> kell egy program sub to ssa.Ne tévesszen meg,ez ismeri az srt-t is.Vdub indít.Nyisd meg az avit...kérdezni fog egy nagyon hosszút utána,válaszolj nemmel.Kérdés röviden:segítsen-e a vdub hogy a hang ne csússzon...vagy ilyesmi.NE segítsen,mert elrontja.Film betöltve.
Video--->filters menűpont.Itt tallózd ki(add hozzá) a subtitler plugint,amit letöltöttél,ez egy vdf fájl.Tölsd be,és válaszd ki.ekkor előjön egy pont,ahol oda kell adnod azt az ssa feliratot,amit már átkódoltál az srt-ből.Betöltve,hozzáadva,most file;save as...kiválasztod a kodecet és vársz.
Aztán ellenőrizd út közben hogy jó-e.Aviból a neroval is(vision express) tudsz dvd-t csinálni.Vagy tmpeg encoder mainconcept;itt beállíthatsz sokmindent.A végénél DVD és NE mpeg 2 legyen a kimenet.DVD authorral meg megcsinálod a gyers mpeg-ből a dvd-t és kírod vagy iso-t csinálasz belőle.
Remélem érthető voltam -
Lortech
addikt
válasz
enzo_ferrari #9 üzenetére
És elárulod?
-
Lortech
addikt
válasz
enzo_ferrari #1 üzenetére
Mi az, hogy nem szereti?
Ha úgy csinálod, ahogy leírta az illető, tehát indjtasz egy frame servert, akármi.vdr néven, még csak tpr sem kell, aztán elindítasz egy varázslót, majd dvd/pal/cbr mondjuk, azátn video file-nak megnyitod az akarmi.vdr-t, aztán már kódolhatod is át. -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #5 üzenetére
[link]
Itt egy link,ez sokat segíthet.
Rá akarod égetni az avira a feliratot,vagy a dvd-re hozzátenni?Az utóbbi bonyolultabb.Sztem simán jó a ráégetés is. -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari #3 üzenetére
Most mit is szeretnél csinálni pontosan?...mert nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest