Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
User_2
tag
köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a lökőfeszültésg kialakulásának fontosságára.
nem vagyok hozzáértő csak próbálom megérteni,
hogy válaszolok az csak azért van hogy leírhassam az előző köszönömöt.
nagyon rossz tapasztalatom van végzett, gyakorló, ebből élő villanyszerelők, regszerelők és felülvizsgálók hozzáértésével kapcsolatban, kénytelen vagyok magam megérteni.az a helyzet a lököfeszültség kialakulásának fontosságáról még nem olvastam sehol, pedig igyekeztem utánaolvasni a túlfeszlevezető kiválasztása előtt.
1-es tipusú túlfeszlevezetővel kapcsolatban csak a max 0,5m vezetékhossz volt említve mindenhol, minden gyártói specifikációban.
fontos, hogy megemlítsem háztartási elosztószekrény témában kerestem, nem nagyfogyasztó rendszerekkel kapcsolatban.hozzátenném még, hogy user kismegszakítót említ, mint beépített biztosítékot, ami egyrészt növeli a vezetékhosszt, másrészt, ami talán érdkesebb, még nem sikerült olvasnom arról, hogy túlfeszlevezető elé kismegszakító is beépíthető lenne, csak olvadóbiztosíték volt említve azokban a specifikációkban, amik elém kerültek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest