- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
moha bácsi #2 üzenetére
Szerintem, aki ellátogat a rendezvényedre -legyen az gyerek vagy felnőtt- mindenki fog találni érdekességet, ami mellett nem fog csak úgy elsétálni! Ahogyan Én sem tudtam legutóbb! Volt ott egy idősebb kiállító, aki gyönyörűen helyre állított és máig működő készülékeket hozott, hogy azok láttán nagyon sokat beszélgettünk! Több fotóm is van Róla a munkái között! Sokan mások is megnézték a gyönyörűségeit!
Amin még nagyon meglepődtem: a Robokaland-os standon több féle ügyességi játék is volt! Sok-sok gyerkőc egymásnak adta a lehetőséget a kipróbálásukra, de érdeklődött ott egy idős bácsi is, mert érdekesnek találta és ki is próbálta ezt a masinát! Sokat kérdezett a működéséről...
Szóval, aki egyszer ott volt, az biztosan várja majd a következő alkalmat is!
Egy észrevétel: lassan újra kell gondolnod a plakátot, mert az azon szereplő Nixie-cső nem tudja majd a 10 vagy afeletti értéket mutatni! Biztosan szükség lesz majd rá!
...vagyis Én remélem, hogy így lesz!
-
Undoroid
őstag
Ezen a rendezvényen ott kell lenni! Nem "csak" azért, mert legutóbb is nyertem egy hasznos ajándékot az új hobbimhoz a tombolán, hanem a rengeteg látnivaló miatt is! Jókat lehetett beszélgetni a kiállítókkal, akik az ezerszer feltett kérdésekre újra és újra lelkesen válaszoltak! Hatalmas adag munkával készültek legutóbb is a szervezők! Ezt szerintem most is érdemes lesz megnézni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kedves Fórumtársak!Szeretettel hívlak benneteket a VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozóra, amely Békéscsabán,...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest