Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
bikinifeneki
-
smiti
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Már vártam valami hasonlót.

-
Speed®
titán
válasz
Vigneau
üzenetére
Ijj
Pedig nem lett volna ekkora anyagi tré kiutaztatni 
Macho Rev.A., ez még nem AM4 ready alapból..mondjuk 4 furat igazából, de ha gyári kell, akkor nem én leszek a megoldás
Van K2 is, az mondjuk a brutális IHS miatt jó lenne, de ekkora batárt nem akarsz. Irány jimbcs 
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Ááá, nem nekem való volt ez. Csak kellett a tanulópénz...
Amúgy a blokk - nem kizárt - nem bírta víz nélkül és azért adta meg magát. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy a videón néztem. Egyedül fecskendőm nem volt. Egy darabig működött is a dolog, aztán elhallgatott.
Nem mánia, csak ha erre váltanék, ne kelljen várnom a kiegészítő lefogatóra.

-
Vigneau
félisten
No, csak kifingott a blokkom végül, addig b@sztattam a légtelenítéssel az AIO-t.

Szerintetek mennyiért lehet így eladni alkatrészként próbagarral? Mindene megvan, komplett dobozos. Bontható, réz a radiátor. A bq! ventik még gépben sem voltak.
-
föccer
nagyúr
-
Speed®
titán
Nekem holnapra esik..LG 29UM68-P..IPS/FS-75Hz..már csak egy értelmes vidkari kéne hozzá, mert a 7950 kicsit köhögni fog. Jelen árak mellett mondjuk esélyes, hogy akkor lesz csere, amikor már jönnek a Vegák..pedig elég lenne egy 4GBos RX470 is akár..na de nem a jelen árakon

Vigneau
Helyreállt az egyensúly
-
Vigneau
félisten
Van kölcsönbe valakinek egy szimpla tápegysége a környékemen, valamint egy átalakító, amivel meg tudok hajtani egy 3 pines szivattyút?
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Ne kiabáljuk el, de remélem így marad.

Néztem a 360-as changer v2.0 adatait t56 oldalán 400 x 124 x 60 mm. Én viszont 5mm-rel többet mértem, pont annyi mint egy réz zárócsavar. Tehát valószínűleg a 294mm-re 240-es radi esetében még rájönne 5mm, azaz, nem férne be a házadba komolyabb átalakítás nélkül.
-
-
F e Z o
veterán
Ez fogad fafcebook-on :

Rákatt, s szívroham.Mi ez Isten van a vga árakkal?

-
smiti
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
-
F e Z o
veterán
válasz
Vigneau
üzenetére
Fecskendőt venni akarok mindenképpen, majd kipróbálom ezt a módszert utána, de ma egyszerűen használhatatlan voltam. A tegnapi szoli, az éjszakai fentlét, illetve a korán kelés után beugrott valami r2-es acer telepítés mára sürgősre. Holnap ha hazajöttem aviból, ránézek.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Akkor ezek szerint ennyi volt, feladtad F e Z o? Pedig szerintem nyugodtan leengedheted, megbonthatod, ha úgy látod. Mert szvsz már oly' mindegy neki, hogy mi lesz. Gondolom, így meg elég szépen kerreg. Kibontani nem lehet a radiátort és úgy elmeríteni egy lavórban, hogy bonsai-ként szívja meg magát a víz szintje alatt?
-
F e Z o
veterán
Próbáltam légteleníteni, de semmi még mindig, pedig full sebességen volt már a venticsatim is. A vizet meg nem merem leengedni, nehogy aztán ne tudjam feltölteni. Szombat-hétfő dolgozom, ha előbb kell az AIO, akkor persze egyeztetünk, mikor és hol adom oda. Megmondom őszintén sajnálom, hogy így alakult.

-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez nagyon kemény volt...

-
Bjørgersson
félisten
Kereken 3072 napja regisztráltam.

-
smiti
veterán
Azt hiszem kell egy ilyesmit kiraknom:

-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
Nekem jó, ha Lali Bá nem talál ki hirtelen valami mást...

smiti:
Nem vetettem el, csak nem beszéltük meg a konkrét dolgokat/lehetőségeket.
Amúgy a volt Alpenföhn Matterhorn-ommal partiban lenne a korábban említett be quiet! Pure Rock? Vagy van jobb ötlet 6-8k környékén?
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o
üzenetére
G1/4-es csatikkal van rögzítve a cső a blokkba/radiátorba. Full bontható/bővíthető az egész rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig nem lett volna ekkora anyagi tré kiutaztatni 
Van K2 is, az mondjuk a brutális IHS miatt jó lenne, de ekkora batárt nem akarsz. Irány jimbcs 

Kisfőnöködnek nem tartozol a kedvencei közé?