Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
2 mód is van rá....
1. a jobb felső sarkában van egy piros-fehér martica.... ''IF design award winner 2004 Gold... DVI'' felirattal
2. megnézed a hátulján, a műanyag borításon tuti rajta van
-
nimfas
addikt
Ja.... megnéztem az árlistát.... NETTÓ....
Bruttóban 205.500.....
-
nimfas
addikt
Akkor meglepően olcsó.... itthon a legolcsóbb is 185eFt volt

Azért kérdezz rá.... nehogy +ÁFA legyen
-
nimfas
addikt
12 ms
-
nimfas
addikt
http://geizhals.net/a107360.html erre nézelődj.... lehet, hogy 7-14 nap várakozás....
mondom, nekem mázlim volt a A4 autópálya melletti Simmering lejáratnál lévő Metróval... ott volt moncsi.... esetleg megadom a számukat, ha beszélsz németül
amúgy... www.metro.at és ott megkeresed a Simmering metro-t, ez van legközelebb -
nimfas
addikt
Austriában mindenhol ilyen körül van.... az olcsóbb helyeken... +/- 10 Euró....
Itthon nem adtam volna ki érte 200-210 eFt-ot, akkor én is Viewsonicot vettem volna.
Csak anyámnak van itthon 2 db 17-es TFT-je és tetszettek képileg, igaz azok nem játékra vannak.
-
nimfas
addikt
először nekem is fura volt a ''bolhafing'' betűk az asztalon.... de már megszoktam... 1 napi használat után, és 1280-as felbontásban bambulom a dolgokat....
minőségromlás.... hát nemtom, sok játékot még nem futtattam, de amit igen, azt 1024-ben, és ott nem igazán láttam látható minőségromlást
Na ezt jól megaszondtam....
Eddig egy Eizo 17-es CRT monitorom volt... szerettem volna egy Eizo TFT-t, de mikor megláttam az árát..... egye kutya jó lesz a Sony is....
Ennyi pénzért egy 15-ös, vagy egy max 17-es Eizo-t kapnék....
Pedig nagyon meg voltam elégedve a képével. -
nimfas
addikt
én tegnap beszereztem egy Sony 94P-t Bécsben... ha már úgyis kinnt jártam (nem kif. ezért, haverokkal kirándultunk egyet)
átszámolva 160eFt.... 659 Euro.... röhely, hogy 10 Euróval olcsóbb volt mint a legolcsóbb netes Osztrák árlista... és nem kellett rá 7-14 napot várnom....
Most jön a döbbenet.... hogy hol vettem
METRO.... Bécsbe beér az A4 autópálya és a Simmering leágazónál a Media Markt mellett. Médiában nem volt...rendelésre hoztak volna... 90 Euróval drágábban
Utcsó darab volt, még 1db kiállított db volt, mázlista vagyok (ritkán!)
Üdv. -
nimfas
addikt
hogy itt milyen vicces emberek vannak, ahelyett, hogy ilyen ''vicces'' dolgokat írnál, elárulnád, hogy mi a difi a kettő közt?????
azt megértettem elsőre is, hogy más a panel, de NEM grafikus vagyok, hanem egy átlagos felhasználó, ha érted....
Az érdekelne, hogy nem szellemképes-e a Viewsonic játékok alatt, internetezés közben valszín nem
Továbbá, tanulj meg heJesen írni, mert mindig halálra röhögöm magam, ha a hosszászösszenéseidet olvasom....
Thanks a lot,
Nimfas -
nimfas
addikt
mi a ''baj'' a monitorral?
Vagy miért drágább a Sony 40-50eFt-al, azon kívül hogy ''sony'' tehát a néven kívül????
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest