Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Áprilisban várható az iOS 18.4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Tuninger #18108 üzenetére
Ez már nekem is elég lassú és meditatív, na meg nyers. Nincs ezzel sem baj, de akkor ehhez olyan hangulatban is kell lenni (pillanatnyilag nem vagyok).
De nincs bajom azzal sem ha valaki itt-ott belecsempészik a videóba egy kis hyperlapse-et, vagy olyan vágásokat, amit az imént szidtam, csak ne telepedjen rá ez a videóra, vagy ne ez legyen az egyetlen, amivel a videó ki akar tűnni. Ja, talán így pontosabb kifejeznem magam: Ezek túlhasználata tesz tönkre nálam egy videót.
De akkor hozok 1-2 példát nézőként mit tudok elviselni:
DISCOVER ICELAND | A WINTER ROAD TRIP+1 régi Casey Neistat, ennek a faszinak az égvilágon semmi lövése a technikához, nem tud expozíciót jól belőni, nem ért a hanghoz, de a zsigereiben van a videózás, összerakja és működik. Korunk egyik legnagyobb hatású videósa, ahogy ma kinéz egy átlagos Youtube Vlog, meg egy csomó ma trendi vágástechnika, szerkesztési elv az mind olyan, amit ő már 15 éve megcsinált.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tuninger #18108 üzenetére
Az új videóiban meg csuda helyeken túrázgat, egyszerűen élmény nézni a pazar felvételeket, pedig A7 III-al megy Standard gyári profillal és egy 16-35 GM-el, nem mozgatja a kamerát és nincsenek flashy áttűnések.
És ki a célközönség? Az első felét végignéztem. A végén miről ment a hablaty csak sejtem, mert ott ugráltam. De nem jöttem rá mi a célja ennek a videónak. Mert csak megy. És megy. És megy... Ki az aki azért megy fel Youtube-ra, hogy 10 percen keresztül azt nézze, ahogy vki cipője alatt ropog a kavics? Ha legalább vitt volna egy slider-t csak hogy egy picit érdekesebbé tegye, akkor legalább stock videónak el lehetne adni a felvételeket.