Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
Sziasztok!
Megnéztem az AV bemenetet. Nagyon rossz. A kép homályos, világos részekben nincs árnyalás, mindenhol vicsorog a fehér, zajos az egész. A hang sem jobb, mint volt, viszont stereo, kipróbáltam. A konvergencia maradt (természetesen). Érdekes megfigyelés még, hogy a képet észrevehetően széthúzza a felső részen. Függőleges vonalaknál poén, egyébként nem nagyon látszik. Újabb nem szép dolog.
Az előző hozzászolásban írtam, hogy annak ajánlom, akinek digitális műholdvétele van, ezt visszavonnám.
Most azt mondom, hogy ahol a kábeltv minősége jó, és kell a nagyképernyő, oda egy 50 000 Ft-os kategóriában jó 72 cm-es tv. A lényeg az 50 000 Ft-on van, ehhez mérje mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest