- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
bobalazs #1166 üzenetére
Nekem most konkrétan Xvid-es avi-hoz kellene (az nem baj, ha a végén más a konténer, de ne legyen átkódolás). Néha a minőség hagy kívánnivalót maga után.-> Hát pont ez az, ha nincs átkódolás, akkor a minőségnek sem kellene változnia.
VirtualDub2-vel próbáltam eddig ezek szerint, minden opciót amit itt írnak, de sehogy se sikerül, mindig hiba üzenete dob fel.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A következőt szeretném megcsinálni: egy videóból ki kellene vágni egy pár másodperces részletet, de épp nem ez a részlet kell, hanem a videó többi része, de egybe a kivágott részlet nélkül. És persze úgy, hogy ne kelljen újra kódolni semmivel. Mivel lehet ezt megcsinálni a legegyszerűbben?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
MKVToolnix-ról lenne szó és a kérdés, hogy ha az "Compression" zlib-en van (azaz be van kapcsolva), vagy csak "Detect automatically"-n (azaz nincs kikapcsolva se), akkor ez milyen jellegű tömörítést végez voltaképpen? Azaz belenyúl/redukálja bármilyen tekintetben is a minőséget? Főleg a videó sáv tekintetében kérdem, mert a lényeg nekem az lenne, hogy 100%-ig érintetlen minőséget kapjak a végén.
THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest