- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Akarok egy videot ugy osszerakni,hogy adott egy video mondjuk 6 perc.
ebbol a videobol menne vegig az audio is ,de en egy masik video savbol is bevagnek idonkent par masodpercet ugy ,hogy a fo video audiojaja menne az alatt is.
Remelem ertheto voltam.
Wondershare Filmora programmal csinalgattam eddig a videokat ott ez nem tudom megoldani.
Milyen programmal tudom azt megcsinalni? -
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
Koszonom. Kiprobalom, bar a lejatszo siman viszi a 4k 60fps-t.
A szerkesztesben mar nem vagyok annyira biztos,hogy a gepem vinne!Az a baj,hogy pobalgatnam a most tanultakat, de olyan borzalmas az ido ami a Gopronak nem fekszik.
De akkor az is jarhato hogy Gopro 2.7k Iphone 4k es kimenet 2.7 lenne?!
Szerkesztonek Adobe Premiert is neztem, de a Wondershare Filmora pofonegyszeru. Nem tudom minosegben milyen lehet.
Amugy van meg egy Pinnacle Studiom, valamihez kaptam meg. -
Gsx-rr
veterán
Köszönöm ,most már tiszta. nagyjábol Még annyit ha mondjuk 2.7k 30fps és 4k 30 fps a forrás akkor mi a jobb választás kimeneti fájlnak? 2.7k vagy 4k? Vagy legyen az a mérvadó amelyik felbontásban több felvétel készült?
Ha meg a méret mérvadó gondolom jobb választás a 2.7kSajnos biztos mind a 2 készüléket fogom használni.
Még egy dolgot nem értek. Ha 60 fps-t lassítok 30-ra akkor nem is tudom menteni 60fps-be? vagy ha úgy mentem akkor nem lesz látható a lassítás?
-
Gsx-rr
veterán
2.7k 2704x1520 közkedvelt az akciókameráknál és a drónoknál a jobb felbontás de számottevően nem sokkal nagyobb fájlmérte miatt a 4k-val szemben[link]
Ez az egész abból jött, hogy megyek egy hosszabb Ázsia és India túrára. Így fogok a Gopro-val és a Telefonommal is videózni fényképezni.
Gopro miatt gondoltam a 2.7k a méret miatt az optimális. a 48 fps onnan jött ,hogy 2 Gopro van nálam most egy Hero 5 és egy Hero 5 Session és nem tudom melyik marad meg. A session 2.7k ban 30 vagy 48 fps-t tud.Tegyük fel Gopro val 2.7k ban veszek fel 48 fps-el a Telefonnal 1080/60 fps. Akkor ez nem jó megoldás ,mert 30fps-re konvertálásnál frame vesztés lesz.
Akkor ha az fps megegyezik és 2.7k 30/fps és 1080/30 fps a forrás akkor konvertálhatok 2.7k 30 fps-re?
Vagy jobb lesz a minőség ha 2.7k 30fps és 4k 30 fps a forrás? Akkor a kimenetet fel vagy lefelé érdemes skálázni?Még valami: Mi értelme van a 48fps-nek ha nem lehet szerkeszteni csak 30fps-re (amit alapban tud) vagy 50 fps-re? Vagy 48-ról 50-re konvertálásnál nincs akkora probléma?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek.
-
Gsx-rr
veterán
Nagyon nagy vagy köszönöm!
Még lenne egy kérdésem. A kamerámon 2.7k ban szeretnék felvenni. 2 opció van. 30 vagy 48 fps.
használnám a 48 fps-t bár nem tudom érdemes-e ,de a gondom ,hogy a videó szerkesztő szoftverekben legalábbis azokban ami nekem van csak a legközelebbi kimeneti mentési lehetőség 50fps.
Szerkesszek és mentsek nyugodtan 50fps-be,vagy felejtsem el és vegyek fel 30 fps-el?Bár innen adódik a következő kérdés. Mi van olyankor ,ha pl a Gopro kamerámmal 2.7 48/fps-el veszek fel és a telefonommal 1080/60 fps-el és ezekből a felvételekből szeretnék egy szerkesztett videót. Akkor a szerkesztett kimeneti az 2.7k 60fps legyen ,hogy ne legyen frame veszteség? Nem gond ,hogy 48 fps a forrás egy része és 60 lesz a kimenet?
És ha 2.7k 48fps és 4k 30 fps a forrás akkor a kimenet min 4k 50 fps legyen?
Bocs ha bonyolult vagyok csak most kezdtem el jobban érdeklődni a videózás és szerkesztés iránt.
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Adott egy videó ami 60 fps. Ha szerkesztés után 30 fps-be mentem el az ugyanolyan minőségű lesz ,mintha alapban már a forrás videót 30 fps-el venném fel?
Tehát ha 60 fps a forrás akkor ha nem akarok minőségromlást akkor 60 fps-be mentsem szerkesztés után is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Energiaital topic
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest