Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
lkristóf #6791 üzenetére
Na! Erről jut eszembe! És pont ide vág!!!
Volt vagy 5-6 éve egy videó a yt-n. Azóta ha rákeresel se találja meg semmi, de megvan az akkori elérés linkje egy emailben, hogy valakinek átküldtem... Ha rákattintok, ugyanúgy lejátsza a yt, csak a feltöltő csatornáján akárhogy keresi az ember a címe szerint is, kapufa! Itt érvényesül az internet nem felejt elv. (Persze ha bejelentenék, gondolom örökre el lehetne tüntetni azt is.)CoF:
A cím, id kinyerés terén, múltkor én kisérleteztem ezzel, mikor playlistekkel szarakodtam és cím szerint volt eldönthető egy kalap videó közül melyik lenne érdekes, a többi nem, és én valahogy a HTML kódban bukkantam rá, de asszem egy javascript kód is kellett hozzá lekérdezni... Utána kéne néznem. Lájkolt videókra is sztem ez működne, mert az oldaladon ott kell legyen minden videó elérése, ami megtetszett vagy hozzáadtad magadnak.Sőt az eredeti kérdésem azért is releváns, mert account nélkül is azt hiszem lehet amolyan válogatás listát összerakni vhogy (már nem emlékszem) és ha van fiókja az embernek, akkor ezt meg el is lehet menteni később sajátként. De pl. a neten van ez az oszd meg és
uralkodjjelöld meg licenc, tehát ha pl. ilyen lehetőség adott a yt, nem szerzői jogos videóknál, akkor bárki másolatként importálhatná a saját fiókjába is. Ennek kéne utánajárni vhogy... (elvégre a fél netet csak emiatt biztos nem tölti le magának az ember)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest