- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
BTom1970 #7361 üzenetére
Tudtommal ha iszonyat hosszú, a youtube 2 óránként amúgy is eldobja az infót, de ha mégse, akkor 6 óránként biztosan van egy session closed és lehet folytatni ott, ahol bezáródott a program, amivel töltöd. Szóval ha mondjuk 10 órás live mittomén a 8. óránál tart és neked az első fél óra kéne, arra vizet ihatsz.
-
Con Troll
senior tag
válasz
BTom1970 #7246 üzenetére
Én ezt használom:
ee.Yrewind
Maximum 300 percet tud rögzíteni, de időben visszafelé bárhova lehet ugrálni vele (élő stream kezdetétől vegyen, jelenlegi időpont -30 perc, stb). -
cocka
veterán
válasz
BTom1970 #7246 üzenetére
1. Ez kérdés volt vagy kijelentés? Ha kérdés volt nem tudom. Ha kijelentés, akkor meg ámen.
2. Nem tudom.
3. De, ezt írtam le, hogy élőt tudsz venni, de csak azt, ami éppen megy. Korábbi állapotot nem, csak ha vége.
Plusz ha jól emlékszem 3-4 óránként lejár a session id, tehát a streamlinkre is időnként rá kell nézni, ha mondjuk egy 10 órás live-ot kezdtél el venni (úgy értem, amiről tudod, hogy 10 órásra van tervezve), hogy veszi-e még. De ha esetleg leáll, max. újraindítod, a végén meg összefűzöd a fájlokat, ha nagyon muszáj.
-
cocka
veterán
válasz
BTom1970 #7244 üzenetére
Leírom mit tudok erről.
Amíg megy a live addig streamlinkkel töltheted, elvileg youtube-dllel is, de amíg nem ér véget nem lehet tudni hol tart, szóval ezért jobb a streamlink.
Korábbi időpontról csak akkor tudsz felvenni, ha véget ér a live ÉS nem törlik utána.
Ha 24/7-es live, akkor az ominózus időpontot akkor kellett volna felvenni, amikor ment, utólag buktad. Amíg nem ér véget esélyed nincs azt a részt letölteni, ha sosem ér véget, akkor így jártál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged