- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Nem olyanra gondolok, hogy szerzői jogvédett cuccok, hisz olyanok eleve nem lehetnének fenn (pl. klasszikusan Bud Spencer, Terence Hill filmek is teljesben fenn vannak, de nem ilyenekre gondolok). Inkább mondjuk van egy csomó sk barkács praktika stb. Ha kedvelt videókhoz felveszed és x idő múlva törli a gazdája vmiért, akkor már nem tudod elérni. Speciel ilyenek miatt csak le kell akkor mindent menteni ami később hasznos lehet, mert utána csak black screen van nem?
-
Pinto1899
friss újonc
-
Sz.Vicky
tag
De ha már ennyire levédik a rendszert, akkor normálisan is felrakhatnák a műsorokat, mint pl. az rtlmost-ra, nem pedig csapnivalóan szar, 288p-s felbontással, nagyon sok esetben a 4:3-as képet szétnyúzva 16:9-re, bennehagyva a sok reklámot, műsorajánlót, a képet pedig teleba*va logóval, korhatáros karikával meg sok esetben műsorajánlóval is a sarokban!!!!
Remélem ezt egy "illetékes elvtárs" is olvassa!!! -
-
busdriver_hu
csendes tag
-
Bence008
tag
Ezzel lefutott, de nem tűnt el a kódolás. Egyelőre feladom, vagy a kulcs rossz, vagy valami mást rontok el.
Addig is egy kis olvasnivaló a topiknak DRM témában, persze csak érdekességként
Google Takes Down Repositories That Circumvent its Widevine DRM -
cocka
veterán
Tudom, hogy rohadtul amatőr kérdés, de Windózhoz melyiket kell letölteni?
Régen ki lehetett választani, hogy latest release vagy valami legújabb béta tekeri kígyó hosszúságú alfanumerikus karakterrel plusz, hogy 32 vagy 64 bit, meg hogy a libraryt fűzze-e hozzá az exékhez vagy legyenek külön fájlokban meg volt még egy harmadik opció, tán developereknek.
Ott teljesen egyértelmű volt, hogy nekem a latest release kell meg az összefüggő fájl és 64 bites.
De itt most melyiket válasszam?
git full - built from master branch with a large set of libraries
git essentials - built from master branch with commonly-used libraries
release full - built from latest release branch with a large set of libraries
release essentials - built from latest release branch with commonly-used librariesMaster vagy latest release? Nekem az kellene, ami nem béta meg hót új, hanem ami úgy mond stabil és már ki merték adni új verzióként akkori állapot szerint bugmentesen.
OK programoztam még 7 éve, de git hubról és társairól akkor se volt szó. -
C. s.
addikt
Sajnos ez nincs. Illetve a teljes első évad és a második évad első fele igen, de a vége nem. Bosszantó.
(#6403) Inhouse:
Köszönöm! Rákerestem, azt írják, hogy a hang forrásának a Stereo Mixet kell választani, amit előtte alapértelmezetté kell tenni. Mindez megtörtént, és hibát ír ki, nem vesz föl semmit.
(#6406) Bozek:
Köszi szépen! A böngésző megfelelne, ha azzal sikerül. Ha mégis Kodi lesz belőle, akkor az RTL Mosthoz való plugin melyik repóból tölthető le? Már lassan 2 éve nem Kodizom.
-
Aureal
őstag
Na addig piszkáltam, hogy a fogaskerék ikon alatti beállítások utolsó fülén pont van is erre egy beviteli ablak paramétereket megadni, csak épp nem úgy működik mint a parancssoros verzióban. Vajon miért?
Illetve a YouTube videó linkjét változóként nem tudom hogy lehetne oda fölvenni, mert ugye az azután következő paramétereket így nem kezeli. Konzolban a -F opciót kiirányítva egy text fájlba, a listázás is megoldható! (... > list.txt)
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
-
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
-
Aureal
őstag
Cd anyagát vki egybe rippelte be, 1 flac fájl az egész. De van cue sheet fájlt hozzá, amivel lehet a trackeket kezelni, pl. újra kiíráshoz...
A kérdésem, hogy mivel az ffmpeg elég sok fájlt tud másba alakítani, esetleg splittelni (szétdarabolni) a flac fájlt a cue alapján valahogy tudná-e? -
Bozek
nagyúr
Van rá pár program, mondjuk ott a Lossless Audio Checker. Bár én a spektrumanalizálást ismerem jobban.
Amúgy ha írsz PÜ-t a megoldással, akkor megnézem.
Én a Sidify-t ismertem, de ott is kidobott párat hibásra, mondjuk albumonként 1-2-t.
-
-
pinnacle
nagyúr
Tiedben írtam át a linket TAXI 2-re. Leszedte, igaz közben jelzett valami hibát, a végén is, belenéztem, de egyelőre nem jött elő semmi. Lehet egy kisebb részen csúszik meg a kép vagy a hang. Végén sem, csúszott a kép/hang, lehet közben lesz valami probléma.
Köszi a segítséget! Lehet majd még jövök ha nem találok linket. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! user_agent-el is próbáltam, alsó képen, azt már nem jelezte hibának. HTTP error 403 Forbidden mit jelent, tiltás az oldal felől vagy rossz a link? Nézd már meg légy szíves, hogy neked megy a letöltés, akkor lehet valami rossz az új verzióban.
Nincs VPN-em, DIGI-nél vagyok, nem NAT-olva. Linkeld légy szíves a működő FFMEG-et, esetleg ha tudod próbáld ki az újat. Ha IP tiltás lenne, akkor a YTDL sem működne. Azzal ma is megy.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Próbáltam a korábbi linkeddel, de nem megy. user_agent-tel sem. Mi lehet a gond? Letiltották ezt a hozzáférést?
qnadam valami hosszabb parancs volt. Most ez az alapbeállítás, amivel 4K-ban jött le a videó.
youtube-dl.exe --newline -i -o "C:\Users\xy\Downloads\%(title)s.%(ext)s" --ignore-config --hls-prefer-native "https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ" -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igaz, jobb eleve a linket betenni, akkor nincs gond a felbontással. Az is tényleg egyszerű, hogy csak cserélgetni kell a linket a bat fájlban. F12-nél hol találom meg a linket? Tényleg csak érdekességképpen, mert a Dowloadhelpernek jó ez a funkciója.
Illetve, hogy kell az ffmpeg-et telepíteni, beállítani ahhoz, hogy csak a linket kelljen cserélgetni? Egyébként ezt azért jó tudni, mert van olyan videó, amit csak az ffmpeg-el tudok letölteni, YTDL-el nem? -
pinnacle
nagyúr
Köszi CoF, pycur! Nem akartok írni egy összefoglalót? Mondjuk ha ez ilyen sok lépésből áll, amit már pycur fentebb leírt, akkor én inkább maradok a Youtube-DLG-nél.
Egyébként az alapbeállításon jó? Nem tudjátok mi az a youtube-dl parancs, amivel a legjobb minőségben tölt le?
-
lj510126
tag
Szia!
Köszönöm a segítségedet. A megadott linkről le is töltöttem a filmet, de őszintén szólva továbbra sem értem a link kivadászásának a módját.
Próbáltam egy másik film linkjét is kinyerni, de nem sikerült.
Tudnál még egyszer segíteni?
Köszönöm!https://videa.hu/videojs_player?f=8.1530223.2170046.0
-
Sz.Vicky
tag
"Kíváncsi lennék, hogy boldogul egy RTLMost+ tartalommal, ott már DRM_v2 van a linkben."
EZ TELJESEN JOGOS, EZ ENGEM IS ÉRDEKEL!!!
HunVideo90:Töltess le vele egy csak RTL Most Plusszal elérhető (csillagozott) videót is bizonyítékként!!! -
HunVideo90
újonc
A felbontás: 960x540 -> ez valóban nem HD, de utánanéztem, még így is sokkal jobb, mint a korábbi videóknál, ott 720*404-ben lehet letölteni maximális felbontásban IDM-mel. Ha januári, februári videókat böngészel.
Ez jó ötlet, küldesz egy DRM-V2-es videó linket?
Rákérdezek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Kerékpárosok, bringások ide!
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged