- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz
Bence008 #6642 üzenetére
Használj inkább mp4decryptet, ffmpeg ilyen szempontból nem valami tökéletes: [link]
mp4decrypt.exe --key KID:KEY enc.mp4 dec.mp4
De ahogy nézem ezt a
-decryption_key
kapcsolót már nem is tartalmazza az ffmpeg, bár a dokumentáció írja, de példát nem látok a használatra, és a kid-et is meg kellene adni valahogy. -
Con Troll
senior tag
válasz
Bence008 #5865 üzenetére
Egy külföldi fórumon belebotlottam egy srácba, akivel discordon folytattuk a csevegést. Egy bizonyos release csapat tagja volt, szóba került az rtl moston használt drm is. Küldtem neki pár rtl-es linket, 2 perc múlva küldte az összes videóhoz a szükséges key_id-key párost, mp4decrypttel pikk pakk lekerült a drm a videókról. Persze az istenért sem mondta el a módszert...
Egy részről értem, hogy miért, más részről viszont nem; tele van a net pl. amazon web-dl releasekkel, tehát nyílt titok, hogy kijátszható a drm. Erre hivatkozni szerintem kicsit nevetséges. Inkább arról lehet szó, hogy a release csapatok egymással versengenek, hogykinek nagyobb a f***aki tölti fel az adott tartalmat először, és nem akarják, hogy a mezei user beleköpjön a levesükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest