- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Sz.Vicky #10707 üzenetére
Nem cáfoltál, mivel én nem erről beszéltem, és nem is ez szerepelt a kérésedben, olvasd el, mit írtál először.
Felskálázást kértél, nagyobb felbontásra! Erre írtam azt, amit. A felbontás növelése önmagában semmit nem old meg, bár sokan azt hiszik. Ha te különböző szoftveres képmanipuláló eljárásokat szeretnél, így "javítva" a képminőséget, az egy más kérdés, és más szoftver/szoftverek. (Mondjuk én ezekben is kételkedek némiképp, és kissé valószínűtlen a hihetetlen javulás, amit írtál. A mi szintünkön kompromisszumos minden "képjavító" eljárás. Például a szemcsézettség megszüntetése óhatatlanul részletek elvesztéséhez is vezet, az elmosás mesterséges képet eredményezhet, stb. Lehet, hogy amit te "éles, szemcsézettségmentes, igazi, élvezhető minőség"-nek írsz le, az szakértő szemmel egy kilúgozott műanyag fosch. Tetszik sokaknak az lcd-k max fényerejűre, szappanoperaeffektesre, műanyagra "képjavítózott" képe is, az attól még nem lesz valódi minőség.
)
"Hogy ti mit hisztek, mit nem hisztek, mit tapasztaltatok, mit nem tapasztaltatok, az a ti dolgotok, őszintén szólva engem ez nem is érdekel..."
Ja, OK, szerintem megértettük, és kicsit meg is ismertünk a stílusod alapján.Szerintem pont ez az egyik mozgatórugója a fórumnak, hogy meghallgassuk egymás tapasztalatait. Amiben persze lehet kételkedni, én is szoktam, de ha téged ez "nem is érdekel", akkor nem ide kell jönni hülyeségeket kérni, miközben még azzal sem vagy tisztában, hogy mit kértél.
-
internetezoo
senior tag
-
cocka
veterán
-
internetezoo
senior tag
válasz
Sz.Vicky #10262 üzenetére
https://hdtodaytv.nl/watch/tv-beverly-hills-90210-free-online-GWZZ/1-1
Chrome: Stream Detector mutatja a sok linket, kitörlöd a felesleges linket, m3u8 linkhez copy parancs. Előtte beállítani hogy n_m3u8 legyen, paraméterekhez -M format=mkv.
Ahol van az n_m3u8.exe vagy a Windows\system32-be is lehet rakni, majd parancssorba beszúrod a kibővített linket. -
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky #9964 üzenetére
Azt úgy kell csinálni, hogy meg kell kérni német ismerőst, ha van a routerében beépített VPN szerver funkció, aktiválja. Csatlakozol hozzá itthonról és ennyi volt.
Ott nincs mibe belekötni, mert nem egy VPN üzletágra épülő szerverparkhoz csatlakozol, hanem egy valódi német IP-hez, amit ő egyszerűen csak a PPTP protokollon oszt meg.
-
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky #9948 üzenetére
sokszor emellé jó szemcsés is a videó,
Ja tényleg... a lényeget kihagytam. Sokszor még a képméret sem stimmel, mert vagy alul-felül vagy két oldalról lapított, fekete sávokkal a kedves nézők nagy örömére.
Mentségükre szóljon, hogy a korhatárkarikával meg a csatornalogóval és a gusztustalanul kis piktogramként besomfordáló műsorajánlókkal igazából nem lehet mit kezdeni. Azok akkor is ott lennének, ha méltóztatnának a reklámokat kivagdosni.
-
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky #9945 üzenetére
Mert itt a többség nem olyan videót kér, aminek a megtektintéséhez regisztrálni, aztán fizetni is kell!
Viszont kétlem, hogy aki egy kicsit is igényes a minőségre, annak jó lenne a 144p, ha van alternatívaként 240p, 360p, 480p, a HD-s lehetőségekről nem is beszélve!!!
A NAVA-t csak azért hoztam fel példának, mert ott általános a 240p-s trágya, de még az eredetileg HD minőségű tartalmat is visszabutítják 576p-re. Mert jajj spórolni kell a tárhellyel. Csak én azt nem értem, hogy ha ők egy ilyen TV műsorok gyűjtőhelye akarnak lenni, akkor miért nem az induláskor jutott eszükbe, hogy ahhoz rengeteg, több ezer terányi hely kéne?
Mondjuk az egész koncepció több sebből vérzik, nemcsak az a baj, hogy butított a minőség, hanem ugye 1 perces betekintő van csak, korlátozott cuccokat sokáig tölti vissza, feltehetően mágnesszalagról, reklámok nincsenek kivágva... A keresője egy kalap szar, sok szűrő beállításakor is még mindig ömlesztve jönnek a találatok, úgy kell egyesével levelezni vagy átírni a keresőszót, hogy végre felfogja, hogy mire akarsz keresni. -
internetezoo
senior tag
-
internetezoo
senior tag
válasz
Sz.Vicky #9927 üzenetére
Streamek:
https://www.wunschliste.de/serie/kreuzfahrt-ins-glueck#streams
Több helyen van, ZDF szerint május 27-ig nézhetőek ami maradt.
A teljes a német Magenta Tv-n van. Rákkatintasz a logóra akkor mutatja hol melyik elérhető. -
Hege1234
addikt
válasz
Sz.Vicky #9915 üzenetére
1. link (kell hozzá a moddolt chrome cdm, ami már nincs..)
én amúgy a prime video-hoz nem tudtam megoldani, hogy visszadjon kulcsot a szerver
csak az amazon prime féle linkekkel..2. apple+ link (csak L1-el van HD szóval ez alapból kilőve..)
3. német magenta link, ha van/lesz account akkor talán ez megoldható lenne HD-ba
-
nfsu17
veterán
válasz
Sz.Vicky #9867 üzenetére
Nézzünk egy példát:
Itt van ez az oldal: https://www.youtube.com/@AsherMusicOfficial/playlists
A 3. playlistben van 2 videó: "Nocturne records...."
Kimásoljuk a playlist címét pl így:
Jobb egér > link címének másolásaEzt a linket beadjuk a yt-dlp-nek, ahogy már korábban írtam:
yt-dlp https://..............
Leszedett két videót: mindegyik 1080p vp9 opus
A yt-dlp
telepítését*használatát itt írtam le.
*telepíteni sem kell, egyszerű .exe az egész -
szaboi6512
őstag
válasz
Sz.Vicky #9865 üzenetére
Szerintem ez kell neked...
De tényleg "megmondta" a kereső -
vmisi57
újonc
válasz
Sz.Vicky #9752 üzenetére
Mivel töltöd az M3-at? Nekem jó pár napja már nem működik a youtube-dl gui-s, tvdownloader-es m3-as letöltés, pedig már 4 éve használom. M3U8 lejátszó oldalon lejátssza a videókat, de ha beillesztem a linket nekem ezt írja ki:
Could not send HEAD request to https://stream7.nava.hu/rQlnPpEAPXpZePZo/_definst_/amlst:M3-59918929870999795/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=Oc16lBC4eCAZN1JOffJ2kobAjutZvonOw5mlzLFUR2rLS9uKUbTnoYTi5IpfOrKD&lb=vn5lCOCaSQ1iebVO0w23T79Y3i6vsTfPRH4tI1t2zzNlW5SC7HrldmtcwrvcYyGjFGx88kMWhJ2e%0D%0Aw15r4pRcmA%3D%3D%0D%0A: <urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed (_ssl.c:661)>
[generic] playlist: Downloading webpage
ERROR: Unable to download webpage: <urlopen error [SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed (_ssl.c:661)> (caused by URLError(SSLError(1, u'[SSL: CERTIFICATE_VERIFY_FAILED] certificate verify failed (_ssl.c:661)'),))
Press any key to continue . . . -
-
válasz
Sz.Vicky #6843 üzenetére
Egyrészt ne sértegess, mert azt én sem tetted feléd!!!
nocsak, nem tetszik, ha a saját stílusodat kapod vissza?
Pont ezért normálisabb országokban nyilvánosan megnézhetővé tesznek ilyen jogvédett anyagokat is
melyik normálisabb országokban?
2.: Pont azok alkotják ezeket a törvényeket, jogszabályokat, akik hónapokra bezárták a NAVA pontokat...
akkor a gyengébbek kedvéért újra: a törvényekért mennyiben a nava a hibás?
-
válasz
Sz.Vicky #6834 üzenetére
ezt a primitív hőbörgést nyugodtan tartsd meg a családodnak vagy bárkinek aki kíváncsi rá.
egyébként semmi közöm hozzájuk, arról meg igazán nem tehetek, hogy nem fogod fel, hogy szerzői jog által védett (vagy tisztázatlan státuszú) anyagokat nem fognak bárki által letölthetően kitenni internetre. akkor sem, ha itt vered az asztalt és elhordod őket minden szarnak. -
Bozek
nagyúr
válasz
Sz.Vicky #6834 üzenetére
"nagyon sok szolgáltató, szolgáltatás, videómegosztó stb. oldal rengeteg olyan tartalmat tett MINDENKI SZÁMÁRA OTTHONRÓL ÉS INGYENESEN elérhetővé"
Melyik volt az a nagyon sok szolgáltató? Mert még azok se tették ingyenessé a tartalmakat, akiket anyagilag nem feltétlenül terhelt volna meg nagyon (pl.: Netflix, HBO Go).
"Azért ez a NAVA elég szemét amellett, hogy sz*r is"
Ha annyira sz*r, akkor miért érdekel?
-
Sz.Vicky
tag
válasz
Sz.Vicky #6834 üzenetére
Az meg a másik, hogy az nem baj, ha ezeket a tartalmakat könyvtárban nézik meg (és néhány ügyeskedő ott le is tölti), de ha ugyanezt otthon tenné meg, akkor hú de nagyon összedőlne a világ!
Nem tudom megérteni, hogy a jogvédett tartalmaknak és gazdáiknak mennyivel jobb az, ha a könyvtárban vagy iskolában nézem meg a tartalmakat, mint otthon, kényelmesen, a saját fotelemben, kávé és cigi kíséretében, feltett lábbal...
De ez Magyarország, itt annyira hatalmas a személyi jogok védelme, ami tökéletes kiskapu sok bűnözőnek, meg ez a jogvédettség, az erkölcs, a dohányzás ellenes törvény, amivel már szinte mi, dohányosok meg vagyunk lincselve, a mindenféle sok tiltás, büntetés, a hülyegyerekes 12-es karikáról, amit az ovodásoknak szóló műsorokra is már rányomank, nem is beszélve!!! -
válasz
Sz.Vicky #6755 üzenetére
bennehagyva a sok reklámot, műsorajánlót, a képet pedig teleba*va logóval, korhatáros karikával meg sok esetben műsorajánlóval is a sarokban!!!!
hogy másképp lenne fent, ha a tévéadást rögzítik? az rtl mosttal meg kár is összehasonlítani, teljesen más célja van a kettőnek.
-
cocka
veterán
válasz
Sz.Vicky #6755 üzenetére
Nálam az volt a csúcs, amikor "konyhafőnökben" alulról a műsor kellős közepén betrollkodott egy vízszintes reklám, ami eltakarta kb. a kép alsó egyötödét.
Nem tudom az a műsor milyen karikával megy, de tuti esetleg gyerekek is nézik és oldalról bekúszik a töményreklám meg hasonlók.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest