Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
A hangminőség "háborúhoz" szólnék csak annyit, hogy nektek van ezekhez otthon stúdió minőségű technikátok? Nameg persze nagyon jó fül, ami érzékeli a plusz hang frekvenciát amit a tömörítettlen minőséggel nyerhettek? Nekem tudom hogy jó fülem van, nagyon nagy élvezettel tudok olyan komponált zenéket hallgatni, amiben a fő dallamsor mellett egy halkabb al ütem is van pl, ja meg van az online tone generator, azzal időnként tesztelem a fülem és 16200 hz-ig hallom a sípolást. Bár 1-2 éve még a 17000 is ment. Most már nem hallom 41 évesen...
https://www.szynalski.com/tone-generator/
Hmm mégis hallom a 17000hz-et csak nem minden szemszögből.
Szóval lehet azt hinni, hogy jobb amit így mentesz le, de tudni kell alkalmazni is, és bizony ahogy az ember öregszik úgy tűnnek el ezek a funkciók is....
Én nem nagyon látok különbséget egy 256 kbites mp3 és egy WAV közt amit én magam csináltam a gyári audio cd-ről. Pedig megdöngettem rendesen, hogy leteszteljem. Egy Philips FX55-ös erősítőszettel zenélek itthon, nagyon nagyon szépen szól!
Viszont a standardnak nevezett 128kbites mp3 már érezhetően tompít.
A másik halálom a 48khz-es hang tömörítés. Mégis mi az értelme, ha a CD-n a standard a 44100 hz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest