- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tb83
tag
Még egyszer köszi a megoldást, jól működött, eddig...
Most egy ilyen hibát kapok:
[https @ 000001d1ebe332c0] HTTP error 403 Expired signature
https://.........: Server returned 403 Forbidden (access denied)Letiltották a lehetőséget vajon, vagy csak valamit máshogy kellene csinálni? A linket kiszedtem, azért van a sok .... Nem titkos, csak nem akarom spammelni vele az oldalt.
Köszi!
-
Andris...
tag
1. Most kipróbáltam a sima vlc-ben, és nem indul el. Mi a jó formátum, hogy kell megadni a stream link-jét?
Ezt szeretném, élő focimeccs most:
acestream://eab7aeef0218ce8b0752e596e4792b69eda4df5e
se per jel előttivel együtt, se a perjel mögöttivel magában nem fogadja el.
2. Kipróbálnád, hogy neked az AceStream (AcePlayer) a videót is lejátsza ennél a stream-nél, vagy csak a hangot?
-
Andris...
tag
Sosem vettem fel semmit, kizárólag meccsnézésre használom. Eredetileg a meccseket simán böngészőben megnyitható videókban néztem, de az tele van reklámmal. 25-ször kell rákattintani a play-re, ami alatt feldob 25 új ablakot valami fos reklámmal, aztán talán a 26. kattintásra elindul a videó. Aztán találtam rá erre a sokkal letisztultabb, stream-elős megoldásra.
-
Andris...
tag
Nem telefonon használom, hanem asztali számítógépen. És ezek olyan élő sportközvetítések, amiket a sima vlc nem tud kezelni. Olyanok, mint ezek. Annyi ötletem volt, hogy valami kódolás, vagy codec az elavult, azért frissítettem a legújabb verzióra. De nem oldotta meg. Nem tudom, nem értek hozzá. Eddig jó volt. Lehet rossz topikban vagyok...
-
-
tb83
tag
Nagyon köszönöm, azt nem mondom, hogy tudom is mit csinálok, de sikerült megugrani.
Az m3u linket én az Elements fülön találtam meg, a Networknél nem találtam ilyesmit, de lehet, hogy nem jól kerestem.
Két kérdés:
1. A felbontást valahogy be tudom állítani, vagy alapból a legjobb felbontásban tölti? A letöltött valamivel rosszabbnak látszik, mint a stream.
2. Csak .ts kiterjesztésbe lehet a végeredményt menteni? Ha igen, tudsz ajánlani valami szoftvert, amivel át tudom konvertálni mondjuk mp4-be? -
internetezoo
senior tag
The Stream Detector
ez elvégzi helyetted, csak ki kell választani melyik programot használod és command ablabka beszúrva elindítod (természetesen a program mappájában indítod vagy a PATH útvonalat ismeri a Win)
A kódoltra ott a WidevineProxy2 -
urgoz
aktív tag
Én sem értem, hogy közpénzből üzemelő szolgáltatásnál miért nem az az elsődleges szempont, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen. Az összes mtva csatorna drm nélkül elérhető a mediaklikk-ről, az m3-al meg szivatják a népet. Legalább a lineáris adást adhatnák drm nélkül, hogy bármilyen eszközről nézni lehessen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest