Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HercGabo
csendes tag
Probáld k ezt, nálam müködik.
ytdlp Interface -
istil
csendes tag
sziasztok,
a yt-dlp-vel már nem lehetséges facebook videót letölteni? Sajnos nem emlékszem rá hogy régebben se lehetett? Ha a sima letöltésre megyek az első menüpontra, akkor No video format found-ot ír ki. Ha pedig a cookies from browser firefox parancsot használom, akkor is ugyanazt a hibát dobja ki. Pedig több linkkel is megpróbáltam, mind ugyanúgy épül fel: facebook.com/Oldal neve/videos/Hosszú azonosító szám -
-
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: DRM nélküli vod >
---06 yt-dlp Unsupported URL
-- hdobox.se
-- cbn.com (family)
---javítva:
-- chili.it
-- arena4+
---főoldalról kikerült a netflix és a viasat
-- a helyükre a skyshowtime és az arena+ került
-- ha lesz ismét online elérhető tartalom a
viasat-hoz akkor visszakerül.. -
Instagram esetében létezik olyan megoldás, hogy a videókat ne kelljen egyenként letölteni, hanem a csatorna linkjének beillesztése utána automatikusan letöltögesse onnan az összes videót?
-
RockBeaz
újonc
válasz
Hege1234
üzenetére
Szervusztok!
Én olyan "problémába" futottam bele - miután egy másikat megoldottam, ahogyan itt korábbi hózzászólásokat átnéztem - , hogy az Arena4-nél a korábbiaktól eltérően csak a videókhoz tartozó hangsávok közül az angolt szedi le, a magyart nem. Tehát korábban mindkét hangsáv lejött, most csak az angol...
Erre lesz valami javítás??
Vagy én bénázok?? -
Hege1234
addikt
válasz
Laserphantom
üzenetére
mivel kikerült onnan a netflix és a viasat is
így a skyshowtime és az arena4+ került a helyükreaz majd attól függ milyen egyéb letöltők lesznek, de igen egyenlőre marad ott
ha majd jön egy "mainstreamebb" letöltő akkor átkerül az arena4plus valamelyik almenübe..
-
Hege1234
addikt
válasz
Laserphantom
üzenetére
köszi, javítottam (kép, konzol infó..stb legközelebb jöhet nekem pm-be)
erre a fájlra duplaklikk:
!update_......py -
Laserphantom
csendes újonc
Sziasztok!
Az alábbi videó hangsávja végén kiakad és nem szedi le. A képen látható hibával kiakad.
Aréna4 3-as pontja sem szedi le.
https://net4plus.network4.hu/watch/sbk-2024-magny-cours-ssp300-1-verseny-2024-09-07/superbikeValaki tud rá megoldást?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Hege1234
addikt
---új letöltő hozzáadva: CTRL + 5
---Netflix másolat (keresés film/sorozat cím alapján)
-- a ph fórum nyílt így nem írunk ide elérési linkeket!
-- (nincs hozzá szükség account-ra!)
-- szinkron is elérhető néha
-- mivel elég gyorsan leszedik az ilyen oldalakat,
ezzel se lesz másképp akit érdekel az szedjen le
addig amennyit tud..
---új letöltő hozzáadva: VPN
-- The Roku Channel
(USA ip/vpn kell hozzá)
---javítva:
-- s-barat
-- ceskatelevize.cz
---Netflix
-- mivel továbbra se tudtam javítani
így mindent eltávolítottam... -
Hege1234
addikt
---d-fi (deezer, spotify)
-- új ARL hozzáadva (128 > FLAC)
aki cserélte most ismét (Austria)
ha sűrűn fog működésképtelen lenni akkor
maradni fog inkább a brazil...
--- Ctrl + 5: Gerilla Mentor Klub
-- az egészet átírtam így most már
lassítás mentes lett és a Cloudflare
problémát is megoldottam..
-- firefox helyett email és jelszót kell megadni
-- az elszeparált menük helyett most már
csak egy van, amiből a számokkal ki lehet
választani, hogy mi töltődjön le
pl. 3 7 10-15
vagy pl. 1-93
-- a .txt fájlok helyett a .html oldal tárolódik
így pl. az angol leckékhez vissza lehet nézni a
teljes leírást is ami az oldalon volt a videókhoz
-- Ctrl + 5: Médiaklikk (rádió)
-- kiegészítve: Csukás Meserádió -
flash-
veterán
-
rti17
csendes tag
válasz
qnadam
üzenetére
Íme a yt összegzése:

Azért is adtam meg, melyik műsorról (M3-87A60995289999895) van szó, hátha van valakinek kedve kipróbálni, nála is rövidül-e négy perccel.
De a legújabb "trükk" az az, hogy még az itt a gépemen eredetiben 720-as fölbontás a yt kotyvasztása után elveszik és csak a 360p marad. Ez se így volt eddig.
Több videóval kipróbáltam, feltöltve már nem jelenik meg a 720p opció az amúgy 720-as videón.
Egészen eddig megjelent. -
cocka
veterán
Az hülyeség. Előzetes értesítés és tájékoztatás nélkül (legalább emailben) szerzői jog miatt csak úgy semmit nem vagdosnak ki önkényesen.
Letiltja valahogyan és ha még maradhat, akkor felajánlja a kivágást vagy a zene lecserélését, elnémítást stb.. olyan nincs hogy feltöltés után egyszer csak nincs benne egy adott rész.
Azok más esetek, amikor önkényesen vagdos vagy letilt és utólag tájékoztat. Mondjuk jellemzően nem szerzői jogi jogsértés miatt történik ilyesmi, hanem mondjuk "közösségi irányelvek" megsértése kapcsán. Pl. le 18+-ozza vagy egyéb módon utólag tájékoztat a korlátozásról.
-
rti17
csendes tag
Kedves Cocka, Qnadam és Divan!
Eddig bárhonnan levett és bármilyen videót nyomtam föl a yt-ra, az másodpercre megegyezett az eredetivel, ami ott maradt a gépen.
Nem nagyon volt időm és türelmem összevetés céljából végigkocogni mind a két videón, de nekem az a gyanúm, hogy vmi szerzői jogi szarság miatt egész-egyszerűen kivágták azt, ami nekik ill. a megbízójuknak nem tetszett. Mert ez nagyon fontos! Az, hogy számos más megoldásra váró probléma van még ebben a csodaországban....
-
rti17
csendes tag
Az hagyján, hogy a mérete, de a hossza is zsugorodik! Egy 1 óra 7 perces videót (M3-87A60995289999895) töltöttem föl csupán privát kategóriába a yt-ra, és azt veszem észre, hogy 1 óra 3 perces lett.
Először azt hittem, csak én nem figyeltem oda és rontottam valamit, letöröltem és újra felraktam, de megint csak 63 perces lett. Aztán még egyszer, de újra.
Négy percet önkényesen kitöröltek… -
Hege1234
addikt
válasz
Dani_12345
üzenetére
Netflix nincs már pár hónapja
és azóta nem is tűnik úgy, hogy tudnám javítani -
Dani_12345
újonc
Halihó! Először is hatalmas és hálás köszönet a készítőnek, eddig RTL-ről szedtem le dolgokat, de most szeretném letölteni a netflixről az új terminátor animét, de valahogy nem akar sikerülni. Az alábbi hibaüzenetet kapom. Az email és jelszó páros biztosan jól lett beírva.Előre is köszi a választ. Bocsi a szerencsétlenkedésért, igyekszem a lehető legtöbbet tanulni és átlátni a programot.
-
cocka
veterán
válasz
flash-
üzenetére
Az a durva, hogy kb. 2019-ig szerintem minden SAJÁT videót le lehetett tölteni olyan minőségben, ahogy feltöltötted. De az is lehet, hogy ez is összefüggésben van a 2021-es Google Photos-os beintéssel. Tehát kb. onnantól kezdve egyszerűen majdnem minden videót pár száz megásra butít. Feltöltesz 5 gigát és kapsz cserébe egy max. 700 megás fájlt. Hogy ez náluk hogy jön ki.. Úgyhogy ebből a szempontból tényleg jobban jársz egy yt-dlp-s letöltéssel.
De azért az, hogy még a negyedét sem kapod meg az eredetinek szerintem ultragáz. Tehát magyarul fogy a hely Google-éknál. -
flash-
veterán
youtube dl batch programmal el lehet érni hogy a letöltött youtube videó bitrátája (overall bitrate) 3136 kb/s -nél nagyobb legyen? mérete is árulkódó, 1ó 20p és 1.7gb..az erdeti 10 giga felett volt bőven..
az eredetit amúgy én töltöttem fel az volt 20.000-es bitrátájú.... -
teszt345
tag
Kipróbáltam a Yettel tv-t, tökéletesen lejött, amit szerettem volna, köszönöm Hege!
Kicsit off, de talán mégsem : a reklámok kiszedésére milyen egyszerű módszert / alkalmazást javasolnátok, ami a videó minőségét nem bántja, egyszerűen csak ki tudom vágni vele a felesleges részeket? -
AttyVin
aktív tag
Ez így OFF (mivel a letöltés enélkül is megy), de ez milyen hibaüzenet?

Köszönettel. -
Hege1234
addikt
válasz
Essence1985
üzenetére
mostanába biztos nem
(chrome cdm kellene hozzá)MAX-hoz meg már L1
-
Essence1985
kezdő
Hege, Amazonnál nem lesz 1080p letöltés vagy ott se lehet, mint a MAX-nál?
-
Hege1234
addikt
---javítva:
-- RTL+
- (címben lévő * csere: #)
- választás a valós felbontások közül
-- Gerilla Mentor
- cloudflare védett linkek letöltése
-- sorozatplus
- (oldalváltozás)
sorozat.plus | sorozat.wiki -
Hege1234
addikt
d-fi (spotify, deezer ..stb)
egy tesztet csinálna valaki ?
elvileg fixelve lett
(nem kell frissíteni, máshol volt a hiba..)moondeer
majd igen -
Hege1234
addikt
#10442 szaboi6512
d-fi (spotify, deezer ..stb)
a 320 és a FLAC nem fog működni
128 lesz a max..
javítom majd..moondeer
az oldal link változott
jelenleg azért nem működik -
moondeer
csendes tag
Szia Hege1234!
Anno (még 5. hóban) kértem a sorozatplus betételét a támogatott oldalak közé. Meg is oldottad, köszönet érte, használtam is. Most viszont nem akar működni. A 2.8.1 DRM van fent. Mi lehet a gond?
-
Hege1234
addikt
-
Mikemend
senior tag
@Hege, ezt a hibát kaptam nava letöltéskor. Hogyan javíthatom ezt?
Exception in Tkinter callbackTraceback (most recent call last):File "C:\Users\Userem\miniconda3\lib\tkinter\__init__.py", line 1892, in __call__return self.func(*args)File "N:\Programok\DRM-decrypt\start_DRM_decrypt.py", line 34487, in nvlistaz2text = input('\nírd ide a számot vagy számokat vagy pl. 2 4 9-25: ')RuntimeError: can't re-enter readlineUpdate: oké, ha újraindítottam, akkor már jó volt. A "listaetetés" után nem indítom ezentúl
-
válasz
Hege1234
üzenetére
szuper
nem nagy probléma egyébként, mert ha a legjobb minőséget választom, akkor az megvan, igazából az 1080-at nincs is sok értelme külön kiválasztani.
mondjuk ha 720-at választok kézzel, és beleütközök egy 540-en elérhetőbe, valószínűleg ugyanez történik
@szaboi6512: elő vagyok fizetve, úgy a legtöbb xxi. század 1080, de néhány régebbi csak 720.
-
szaboi6512
őstag
válasz
qnadam
üzenetére
A kép szerint 720 a max, hiába lett az 1080 kiválasztva.
Nem az van hogy oda már más előfizetés kell, a teljes? -
unommar
csendes újonc
válasz
internetezoo
üzenetére
https://ok.ru/video/8118356871788
https://ok.ru/video/8001463913171
https://videa.hu/videok/film-animacio/most-vagy-soha-2024-CTAZGguVEMIWyGWB -
apróbb rtl+ hiba (vagy feature?): ha egy videóból 720p a legnagyobb, de a felbontásválasztóban 1080-at választok, akkor csak a hangot tölti le.
de nem tudom, mi lenne a jó megoldás, hogy ilyenkor hibát dobjon, vagy eggyel kisebb felbontást töltsön le.
-
Hege1234
addikt
válasz
troller
üzenetére
én olyat nem csinálnék...
google:
virtualbox install winvagy ott a wmware is mint virtuálsi megoldás
google-el találsz install segítsget ahhoz ismajd innen kiválasztod valamelyik win spectre x64-es verziót
[link]kicsomagolva .iso fájlt kapsz a leírások is erről fognak szólni..
-
troller
senior tag
válasz
Hege1234
üzenetére
Akkor még pár hülye kérdés.
A win 10 spectre telepítővel tudom frissíteni a feltelepített wi7-et 10-re, úgy hogy a beállítások, telepített programok megmaradjanak, vagy csak önálló telepítése van?
Az "emulátorral dobj fel" megoldásról tudsz valami leírás linket, mert ráguglizva nemigazán találtam. -
mQWeXgsf
aktív tag
Hi! A MAX-ról működik a letöltés ezzel a progival? Nekem azonnal átdob a böngészőre a MAX/bármilyen opció után. köszi
-
Hege1234
addikt
---a felület igazítása az asztalhoz
-- akinek alúl van a tálca ott nem
volt gond.. más helyen a konzol
eltűnt..
---új letöltő hozzáadva: LIVE2 > RTL +
-- élő adás letöltése (UEFA)
---d-fi (deezer, spotify)
-- új ARL hozzáadva (128 > FLAC)
(Austria)
---javítva:
-- arena4+ -
nchester
kezdő
Valaki le tudná ezt nekem tölteni? Előre is köszi https://play.max.com/show/d00208d3-7a39-4e47-b35d-45c817ddb456
-
mgergo76
tag
Ant Download Manager PRO Lifetime Giveaway
augusztus 25-ig kell telepíteni -
szaboi6512
őstag
válasz
internetezoo
üzenetére
Felvettem visszajátszásból, de nem vágtam ki a reklámot.
-
cof
veterán
válasz
internetezoo
üzenetére
Most nem. 😂 Miért nem szóltál délután.
-
internetezoo
senior tag
Most vagy Soha! filmet rögzíti valaki?
-
itt is jó lett a spoty
érdekes, néhány számnál közli, hogy az én országomban (BR) nem elérhető, gondolom most épp egy brazil deezer accountot használ. -
sutya
csendes újonc
Ilyenkor mi a szitu?

-
szuszinho
őstag
Feltelepítettem mindent a leírás szerint hiba nélkül.
Mikor elindul a program, bármire kattintok, megnyílik egy másik ablak, de ezután semmi, max bezáródik az egész
Mit rontok el? -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Mozicsillagról szeretnék letölteni egy videót. Mi a legegyszerűbb módja?
Köszi!
-
whiskeys
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
7z hiányában eddig működött? 🤔 🤔 🤔
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Halihó! Először is hatalmas és hálás köszönet a készítőnek, eddig RTL-ről szedtem le dolgokat, de most szeretném letölteni a netflixről az új terminátor animét, de valahogy nem akar sikerülni. Az alábbi hibaüzenetet kapom. Az email és jelszó páros biztosan jól lett beírva.