- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
TÉCSÉ
csendes tag
Könnyedén észrevehető, hogy nem vagy matematikus. A végtelen nagy számok matematikája kicsit különböző az 1*1-től, szóval 0*végtelen az nem 0. Illetve nem feltétlenül, de lehet az is. Mindazonáltal ez egy viccrovat, szóval a témát le kéne zárni
on:
A néger elmegy a dokihoz, mert fáj a torka. A doki megvizsgálja a néger torkát, majd azt mondja:
- Jó, most álljon négykézláb!
A néger csodálkozik, de a doki biztos tudja, hogy mi a dolga, így hát lemegy négykézlábba.
- Jó, most menjen a rendelőnek abba a sarkába négykézláb - mondja a doki.
A néger csodálkozik, de odamegy. A doki nézi egy darabig, majd azt mondja:
- Jó, most menjen a rendelőnek a másik sarkába négykézláb!
A néger megint csodálkozik, de odamegy. A doki megint nézi egy darabig, majd azt mondja:
- Jöjjön vissza ide középre, álljon fel, felöltözhet!
- Doktor úr! Mondja el, hogy mi a bajom, mert ilyen kivizsgálásban még nem volt részem soha, és nagyon aggódom!
- Nyugodjon meg! Azt már az elején tudtam, hogy magának torokgyulladása van, csak tegnap vettem egy fekete dohányzóasztalt, és nem tudtam, hogy hova rakjam.
- Jean, elég a pénzünk hó végéig?
- Csak ha meggyújtom, uram.
November hetedikén a párttitkár felhívja Brezsnyev elvtársat és megkérdi:
- Szabad-e egy ilyen nagy ünnepen mint a mai, nemi életet élni?
Brezsnyev elgondolkodik, és azt mondja:
- Igen elvtárs, szabad. Csak ügyelni kell arra, hogy ne okozzon nagyobb örömet az ünnepnél. -
poffsoft
veterán
hmmmmm.
azért ez nem ilyen egyszerű!!!
Durván:
oo=x/0
0*oo=0*x/0=x
bűnös lélek pokolba kerül.
Minden happy, csodálkozik is.
arra jár egy ördög, megkérdi:
wazze, ezzel ijesztgettek egész bűnös életemben?
és mi a program itt?
az ördög válaszol:
na, figyu! hogy állsz az ivással?
-Viccelsz? nyelem mint kacs!
-az jó, mer hétfőn ivás van ájulásig! Reggel kezdjük ,sör,bor,pálinka, wishkey, mi szemszájnak ingere!
-az kafa
-cigivel hogy állsz?
-bagóztam
-akkor a keddet is komálni fogod. Mindenféle füstölnivaló, tüdőrákig (úgysem halsz bele, hiszen halott vagy)
-kábítószer?
-1-2-szer próbáltam
-akkor a szerda is a te napod lesz. lsd,joint, bélyeg,kokó, amennyit csak magadba tudsz tömni, repülünk hajnalig -mondja az ördög.
-szerencsejátékkal hogy állsz?
-a tér legnagyobb zsugása voltam!
-akkor a csütörtök a te napod lesz. Hajnaltól éjszakáig rulett, 21,ulti, nyomjuk ezerrel.
-hú, de jó lesz- mondja emberünk...
Ördög:
-Aztán a férfiszerelemmel hogy állsz?
-He? Mit képzelsz, fúj, undortó
-Hmmm. Akkor a pénteket naggggyon útállni fogod........... -
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest