Hirdetés

Aktív témák

• Som@

őstag

Kedves Isten! - Gyerekek levelei

- Hittanórán mesélték,hogy mit csinálsz. Ki végzi a munkád, amikor szabadságra mész?
    - A jelmezbálon ördögnek fogok öltözni. Nem baj?
    - Tényleg láthatatlan vagy, vagy ez csak egy trükk?
    - Ilyennek tervezted a zsiráfot, vagy csak véletlenül alakult így?
    - Elmentem egy esküvőre, és csókolóztak a templomban. Ez O.K.?
    - Nekem a Miatyánk a kedvencem. Egyből megírtad, vagy sokat kellett törnöd a fejed? Ha én írok valamit, mindig újra kell írnom.
    - Coe atya a barátod, vagy csak üzleti kapcsolatotok van?
    - Köszönöm a kistestvért, de én egy kiskutyáért imádkoztam.
    - Hogyhogy az utóbbi időben nem találtál fel egy új állatot se? Csak a régiek vannak.
    - Kérlek, tegyél még egy ünnepet Karácsony és Húsvét közé!
    - A nyaralás alatt végig esett. Apa nagyon mérges volt, és olyan dolgokat mondott Rólad, amit nem szabad. Remélem, nem fogod bántani. (A barátod (nem mondom meg ki vagyok))
    - Kérlek küldj nekem egy pónilovat. Eddig még sose kértem semmit. Utánanézhetsz.
    - Jobb lenne, ha az emberek nem jönnének szét olyan könnyen. Rajtam három öltés van, és kaptam injekciót is.
    - Ha nekem adod Aladdin lámpáját, bármit Neked adok, amit csak akarsz, kivéve a pénzem és a sakk-készletem.
    - Lehet, hogy Káin és Ábel nem ölte volna meg egymást annyira, ha külön szobájuk lett volna. Nálunk ez működik a bátyámmal.
    - Lefogadom, hogy nagyon nehéz neked mindenkit szeretni az egész világon. Mi csak négyen vagyunk a családban, és mégse megy.
    - A bátyám elmondta, hogy hogyan születünk. Nem hangzik valami jól.
    - Azt tanultuk, hogy Edison csinálta a fényt. De a hittanórán azt mondták, hogy Te csináltad. Biztos vagyok benne, hogy ellopta az ötleted.
    - Nem gondoltam, hogy a narancssárga megy a lilával, amíg kedden nem láttam a naplementét, amit Te készítettél. Klassz volt.
    - Ha vasárnap figyelsz a templomban, megmutatom az új cipőmet.

Aktív témák