Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
akasztják a hóhért... leginkább én szoktam a cross-postokért szólni, most mégis eme formához kell nyúlnom, mert mindkét oldala gyengén figyelt...

nem tudom, hogy a monitor, vagy a vidkártya a hibás(abb) a következő problémában:
alaplap: via epia px, VIA VX700 északi híddal, amiben VIA UniChrome Pro II IGP van. ez ki van vezeetve DVI-re is. ez be van dugva egy Acer AL1715msd monitorba, ami bekapcsoláskor az "input not supported" felirattal örvendeztet meg. ami a legjobb, hogy a kép teljesen jó, csak ugyebár ez a felirat...
a google-t már kérdeztem, amit ajánlott, az nem jött be. azt ajánlotta, hogy a videót állítsam agp-re pci slot helyett. a hiba megmaradt. a csatlakozást is lehetett változtatgatni, de csak akkor adott a dvi-n jelet, ha azt dvi-re, vagy dvi + crt-re állítottam.
analóg csatlakozáson keresztül van kép, csak ha már van dvi, azt szeretném használni, mert élesebb, egyszerűbb.
mod: a monitor a hibás, megy garba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Proxmox VE
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Gigabyte B760 GAMING X DDR4 alaplap, LGA 1700 foglalat
- BESZÁMÍTOK!! ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI GARI: 2028.05.29-ig
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest