- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
parandroid #24 üzenetére
olvastam, de tudtommal Sempronból csak S462 és S754 lesz :( pedig átmenetileg jó lenne egy ''lassú'' S939-es Sempron, csak amíg összejön a pénzem A64-re...
-
anulu
félisten
válasz
parandroid #22 üzenetére
sempron-t nem szeretnék, mert ha A64-re váltok, akkor mindenképpen S939 lesz.
-
parandroid
félisten
-
anulu
félisten
akkor úgy tűnik, hogy a proci csere S462 vonalon nem éri meg... A64-nél viszont VGA limitált lenne a cucc... ördögi kör. :(
-
anulu
félisten
nem tudom, hogy pl a RAM sávszél mennyit számít a gépeink közt... neked valóban dualban mennek a RAM-ok (5MB/s lehet a RAM olvasásod kb, nekem 3).
anno csináltam jópár timedemo-t. pl 1024x768; 0xAA; 0xAF High Detail 27,6fps, Medium Detail 30,2fps... úgy, hogy a kártya 426/757-et pörgött... -
anulu
félisten
driverjaim rendben, rendben be vannak lőve. F1 99-2002-ben bizonyos pályákon, és csak külső kamerából (amikor nagyon sok ojjektum (:DDD) van a képen) van gond. NAV 2003-at lelőttem, úgy sem lett jobb...
ok, h 4xAA, de 640x480-ban? havernak is GeF4 Ti4200-a van, 800x600-ban nyomja, de néha nagyon beakad nála. -
ati05
aktív tag
Érdekes nálam gef4 ti4200-vel a farcry 4xAA-val szaggatás nélkül megy, és az f1 99-2002 is... Nézd meg driverjaidat, próbálkozz újabakkal, próbáld meg a navot kikapcsolni.
-
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid #10 üzenetére
csak nyugodtan :)
-
parandroid
félisten
emlékszem, mennyit szívtunk többen is az nfs underground-dal, mire egy szép hosszú topik végére kitaláltuk, hogy bizony még a 2800-on pörgő celeron is simán kevés neki. manapság ram is lehet kevés, bár ez nálad nem lehet gond. mondjuk a doom3-at tesztelték most a g*r*ban és a g*m*rben is.
g*r*ban az 5900xt-hez 800*600-at ajánlottak, és előrevetítették, hogy 2.0p4 és xp2000+ alatt ne is próbálkozzon igazából senki.
g*m*rben mértek is, igaz csak a legújabb kártyákkal, és 1280*1024-ben, de látványjavítók nélkül a sima 6800 így 32,7 fps-t produkált Athlon64 3200+ mellett.
szóval nem túl bíztató a dolog. (közepes szintű látványjavítókkal egyébként lenyomták a framrate-et 20-ra, mindent bekapcsolva, pedig sikerült 6(!) fps-t produkálni ezzel a kártyával!!! :D) -
anulu
félisten
Far Cry, DOOM3 :(. az a gáz, hogy van egy 19'' monitorom, és a minimum felbontás, amivel játszok, az 1024x768, de inkább 1280x1024. ebben a két fenti játék használhatatlan.
a dolog sokadik fele, hogy 2xAA, 4xAF mellett szoktam általában játszani (ha FC, D3, akkor ezek kikapcsolásával...), és 1280x1024-ben még a BF Vietnam is beszaggat... :( -
Keitaro
addikt
Mik szaggatnak még? Mert amiket írtál én nem ismerem, így dunsztom sincs mit izzasztanak meg jobban :)
-
Esmein
nagyúr
geforce = zsöforszöá
email = zsömál
stb... Uncsi már az angolos tájdialektus :D
75k hmhm. Ez hány pvjplvjnos is ? 12 ? Az kár volna. Nya, nVben nem vagyok otthon, de nem hiszem, hogy 1024ben betenne neki bármi ami nem idei game(mármint most az 5900xt-ről beszédelek. ).
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Nem nagyságrendi az ugrás a barton és a tbred között.
kb 7-10 % maximum azonos órajelen( úgy 100-150 mhz van egy duron és egy barton között :) ), és nehogy azt hidd, hogy bármely barton vakon kifogva menni fog 3200+-on. Én nem cserélnék procit. Mondjuk vga-t sem biztos. Talán próbálkozz első lépésben a driverekkel, ha nem megy akkor nézd meg, hogy mi oldja meg a szaggatást. Felbontás csökkentése, vagy a fizika butítása.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
a nagy helyzet az az, hogy elkezdtek viselhető árúak lenni a 6800-as GeForce-ok. jelenleg egy 5900 XT figyel a gépemben, egy 2090MHz-re (11x190) tuningolt Athlon XP mellett. elég korrekt a sebessége, DE(!) van olyan game (pl DTM mod F1 99-2002-höz 1024x768/32bit minden maxon), ami beszaggat. azt nem tudom, hogy ezt a VGA szűkössége okozza, vagy a proci a kevés? ha VGA, akkor látványosan jobb lenne a dolog egy 6800-assal? (elég sok tesztet elolvastam, de azért feltettem a kérdést :DDD) vagy inkább egy 3200+ Barton jelentené a megoldást?
leginkább S939 A64-re vágyom, de ott a proci még nagyon húúúúúzós árban található :(
Aktív témák
Hirdetés
- Jófogás tapasztalatok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elden Ring
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest