- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
d3d right mark al is mertem fill ratet amit rudi ajanlott, de a beallitasokra nem emlekeztem, szal defaulton lefuttattam, ugy hogy hozzaadtam a fillrate teszteket is
control panelben 4xaa 8x fsaa, tobbi cucc mind jobbra huzva, ez a d3d rightmark alatt is igy maradt
pixel fillrate 31xx megapixel/sec lett. aida is 3097 mpixel/sec es fillratet ir
a gpu 380on van, mem meg az elobb emlitett 320on ami 640(1280) kent jelenik meg
majd rudi megmondja mi van :) -
-
törölt tag
na megneztem. azert az sztem kicsit santit, hogy 'feleakkora kesleltetessel ketszer olyan gyors a ram'. csak onnan gondolom, hogy cas3-rol cas2-re visszateve pl a rendszermemoriat, azert nem jelentkezik 50%-os sebessegnovekedes :)
kivancsi vagyok en is a valaszokra. nem probalnal addig vmi fillrate tesztet cas2-vel is meg 1-gyel is? latszana a kulonbseg... -
törölt tag
hat ebbol nem birok okos lenni :) a 60fps meg olyan, mintha be lenne kepcsolva a vsync (alapbol tipikusan 60Hz-en mennek a d3d alkalmazasok, amig nem allitod be mondjuk a dxdiag-ban az override-ot)
tovabbra sem tunik realisnak a 640MHz, de majd vmi hozzaerto megmondja (pl Fiery :)) ) Vagy megkerdezhetned rudi-t is ([L]http://vganfo.uw.hu[/L])
A biosteszt topikban megkeresem azt a cas1/cas2 kulonbseget...
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest