- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
hcol7
senior tag
felreertes ne essek, en nem szelmalomharcolok itt az (esetleges) irrealis teljesitmenynovekedes mellett, egyszeruen csak arrol van szo, hogy a topikom miatt elterjedt hogy az aida hulyesegeket mer, es tanacsoltak, hogy rivatunerrel nezzem meg, mert ha valami biztosan valos ertekeket mutat, akkor ez az.
most vegre feltettem es eszerint is ennyi -
hcol7
senior tag
leirtam hogy mennyi a teljesitmeny novekedes elobb. olvasd el :)
sztem ami a szuk keresztmetszet , az a 128 bites mem interface. en ezzel magyarazom (bar lehet baromsag) hogy faszan megy 6x aa 16x fsaa mellett is, csak ottvan aza 5 6 masodpercenkenti egyetlen pici beszaggatas.. -
hcol7
senior tag
de szted aida hibaja az is hogy a rivatuner is 640(1280) at ir ki ?
nem flame veletlenul sem, csak megkimelnem az aidas csavot a felesleges hibakeresestol :)
nalam elegge nagy a kulonbseg. tudom hogy mindig a call of dutz val jovok, dehat ez eleg jkol indikalta a gyorsulast.
bios buheralas elott 1024x768 ban 2xaa 4xaf, jatekban minden high re (nem nicest re meg maximumra) allitva, world dynamic detail fastestre allitva. igy megvolt a konstans 60fps
bios buheralas utan mindezt 4xaa 8xaf mellett, jatekban minden maxon, nicesten hozza (60fps, sztem menne feljebb is, de a vsync is bevan kapcsolva) es 1280x1024 es felbontassal
6xaa 16x fsaa mellett ugyanigy elmegy 1024 ben, de ott kb 5-6 masodpercenkent minimalisat beszaggat, ami idegesitett, ugyhogy inkabb maradtam 4xaa 8x fsaa mellett 1280 ban
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Formula-1
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- DUNE médialejátszók topicja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 1 / 2
- Spórolós topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Mazda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Gainward RTX 2080 Phantom GS 8GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest