- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Akkor kiveszed a 9600PRO-t, beteszed a PCI kártyát, majd erre kötve elindítod a gépet. Belépsz a BIOS-ba, beállítod, hogy a PCI kártyáról történjen az indítás, majd elmented a beállítást, kikapcsolod a gépet, és visszarakod az AGP-s kártyát a PCI kártya mellé. A monitor marad a PCI kártyán természetesen.
Ekkor bootolsz a floppyról, amin a 9600 BIOS van, és elindítod a flasht. Fel keil ismernie a rendszerben az Ati kártyát, és meg kell flesselnie.
[Szerkesztve] -
Felhozom a témát.
Adott egy olyan GF4 MX440 kártya, ami mostanában tűnt fel, és ügyes távolkeleti emberkék Ati 9600-nak adtak el. Namost az Everest is csak 32MB-ot lát rajta, azonban a ''VGABIOS'' nevű kis programocska és egy rendes MX40 BIOS segítségével kiderítettem, hogy ez igazából 64MB-os kari. Tulképpen egy 250/333 MHz-es MX440 SE kártya.
Namost én megpróbáltam felflesselni a normális MX440 BIOS-t, azonban a kártya, illetve az NVFLASH ellenállt minden kísérletemnek, mivel az NVFLASH ismeretlen EEPROM-ot lát a kártyán. Akkor most mi a francot csináljak, mivel flesseljem???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest